2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İnsanlar sigara bile içiyor hamileyken bir şey olmuyor
Canım olmaz olur mu sigara plesentayı yaslandıran bıseymıs çay kahve de abartıya kacmadan ıcebılırız de ıste demir emılımını azaltıyormus hepımızınde ferritinleri düşmeye başlar kendimizi böyle kandırmayalım da ıste aman

Kızlar çay kahve konusunda nasılsınız?
Ben açık çay içiyorum kahvaltıda falan
Valla ben tam bir çay tiryakisiyken ,bir demlik çayı tek başıma içerken şimdi ağzıma koyamıyorum ,tiksiniyorum çaydan..bu nedenle kehveye sardım çünkü elim boş kalınca sabrım gelmiyor..valla kahvenin her türlüsünü( filtre,türk kahvesi ,nescafe )içiyorum günde 3-4 bardak içtiğim oluyor maalesef - : (((((

Kızlar dün instagramda bir doktora denk geldim. Şöyle bir uygulama yapmışlar. İndirdim. Baktım ücretli değil gibi ama soru sorduktan sonra talep ediyorlar mı bilmiyorum. Denk gelen oldu mu

Eklentiler

• IMG_3357.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar çay kahve konusunda nasılsınız?
Ben açık çay içiyorum kahvaltıda falan
Haftaici misafirlikteysem içiyorum, açık içiyorum çok icebilmek için onun haricinde haftaici içmiyorum. Haftasonu da kahvaltıda içiyorum. Normalde her gün filtre kahve içerdim, hamilelikte bıraktım, tekrar içmeyi denediğimde ne zaman icsem midemin yandığını farkettim o yüzden haftada bir iki Türk kahvesi içiyorum:)

Vallahi öyle canım birde ben nazlanan bir şey olsam demek ki iyice kuduracak hiçbir şey demedim hatta çok güzel geçiyor vs diyorum değişik bir kadın da işte lohusalikta ne düşünürüm bilmiyorum.. Allah bana sabır vermiş ama nereye kadar..

Benim kafamı kurcalayan kısım cıvık olması oldu o kadar civikligi pamuk ve suyla halledemezmişim gibi geldi
Valla bende hazmedemiyodum yaz olsa yıkarsın oda yapışıyor filan sildikten sonra yıkasan daha iyi yani ama kışın hep yıkanmıyor haliyle oyüzden ıslak mendile devam

Bende aynıyım çayı çok aramam ama olunca içerim yani kahveyi de içiyorum
lohusalıkta insanın kendisine tahammülü kalmıyor bırak çevreyi. Hele öyle bi ilgi delisi kv ile çok zor olur az muhabbet az görüşme mental sağlığın açısından daha iyi olur o dönem. Yoksa sabır filan biyerde patlar uzak olalım iyi olalım mantığına gir elinden geldiğince. Bu kadın sözden de anlamaz ne dersen de değişmiyor

Valla bende hazmedemiyodum yaz olsa yıkarsın oda yapışıyor filan sildikten sonra yıkasan daha iyi yani ama kışın hep yıkanmıyor haliyle oyüzden ıslak mendile devam
Ya bı de böyle ayaklarından kaldırdım bezi ikiye katladim ama ayaklarını bıraksam mesela pamuğu islatayim diye bu sefer belinde poposuna bir yerine bulaşabilir tekrar, ben bıraktım diye sağa sola döner falan yani hem bebisi yatırıp hem altını açıp hem pamuğu suyla nasıl ıslatirim bilemedim altını açmadan 8-10 tane pamuk mu hazır etmeliyim acaba

Kilosu iyiyse solunum sıkıntısı da olmazsa küveze girmez anneye verirler direkt ama bazı hastaneler para aldığı için devletten küveze alıyor biraz da doktoruna bağlı
İşte bende tam olarak onu soruyorum solunum sıkıntısı olur mu 37 de şubat annelerinde 37 de doğum yapmış kadın bebeği yanındaymış genelde solunum sıkıntısı olmuyor mu acaba değişiyor mu durum yada

37de felan zaten ciğer gelişimi tamamlanıyor zaten çoğunun ama işte bazılarının geriden geliyor bebek vs sıkıntısı olabiliyor herhangi bir riski yoksa zaten direkt yanına veriyorlar 37de gelişimini tamamladığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…