Yaz için belki kalın gelebilir ben müslin bulursam kundak şeklinde uyku tulumu alıcam. owliyi de tek kolsuz zıbınla giydiririm terlerse müslin tuluma geçerim. eylülde kesin kullanılır ama. kışın çok soğuklarda yüksek toglu olanlar kullanılır. Ben elyaf olanlardan kullanmıştım ebebeğin uyku tulumu ya da lcw nın. ama terletebiliyor elyaflar. çift kat olanlar var daha kalın. onlardan da aldım. baya iyi onlar. ama owli gibi uzun süreli kullanım olmuyor her sene için ayrı aldım ben.
Ben ne varsa yüklücem çünkü daha bişey almadım beşik filan da alcam bide bebek arabasını değiştircem ay oyüzden bende çok umutluyum bu sene yapmazlarsa terse düşücez
Aay o kadar yapacaklar diye kafama kodlamisim ki yapmamalarini asla düşünmedim ben Kasım'da buyuk şeylerini almıştım da küçük ıvır zivirlari kaldı alt açma, ıslak pamuk, benim için göğüs pedi vs gibi şeyler ufak tefek şeyleri toplicam
Aay o kadar yapacaklar diye kafama kodlamisim ki yapmamalarini asla düşünmedim ben Kasım'da buyuk şeylerini almıştım da küçük ıvır zivirlari kaldı alt açma, ıslak pamuk, benim için göğüs pedi vs gibi şeyler ufak tefek şeyleri toplicam
Normalde bana da 4 hafta sonra demişti ama ben dayanamadım 3. Haftada gittim baya büyümüşler ultrasona sığmıyor artık birdahaki gititğimfe 1 kg olur heralde
Normalde bana da 4 hafta sonra demişti ama ben dayanamadım 3. Haftada gittim baya büyümüşler ultrasona sığmıyor artık birdahaki gititğimfe 1 kg olur heralde
Bidahakine 28 de filan gitsen 1 kiloyu geçer bende dayanamayıp bu hafta gidecektim randevu bulamayınca haftaya kaldı. İnşallah bende haftaya görürüm artık
aynen ona da bakmak lazım mesela bepanthol uyguna gelmiyor ben genelde 100 gramını alıyorum 238 gibi bi rakama düşüyor yanlış hatırlamadıysam ama trendyolda 210 tl filan.
Alt açmalar güzel indirime giriyor. Bide 1000 tl ye sepette 50 tl olan güzel şeyler var onlara da bakcam lazımlık filan var bidaha 50 tl ye nerde bulcaz al koy dursun kafasındayım
Senin baby me süper ince alt açmalar 300 den 213 e düşüyor
aynen ona da bakmak lazım mesela bepanthol uyguna gelmiyor ben genelde 100 gramını alıyorum 238 gibi bi rakama düşüyor yanlış hatırlamadıysam ama trendyolda 210 tl filan.
Alt açmalar güzel indirime giriyor. Bide 1000 tl ye sepette 50 tl olan güzel şeyler var onlara da bakcam lazımlık filan var bidaha 50 tl ye nerde bulcaz al koy dursun kafasındayım
çok mantıklı aslında şu indirimler bir başlasa da maaşa denk gelse iyiydi alt açma işe yarıyor mu ya ablam hep altına battaniye üstüne bebeği yatırıp bezini değiştiriyordu şu tek kullanımlık alt açmalardan alsam mı misafirliğe va gidince lazım olur herhalde dimi
çok mantıklı aslında şu indirimler bir başlasa da maaşa denk gelse iyiydi alt açma işe yarıyor mu ya ablam hep altına battaniye üstüne bebeği yatırıp bezini değiştiriyordu şu tek kullanımlık alt açmalardan alsam mı misafirliğe va gidince lazım olur herhalde dimi
Hep lazım oluyor canım avm de yolda benzin istasyonunda yada hastanede yani temiz olduğundan emin olmadığın yerlerde battaniyesini serip kirletmektense alt açmayı serip işini halledip sonra atarsın battaniye ve bebek o zeminle temas etmemiş olur. Bide hastanede özellikle devlette herzaman yeni örtü serilmiyor bi kontrolde yada bi usg de filan onu serip yatırırsın.(malum kalça çıkığı vs kontrolü için usg filan çekiliyor rutin) Yani sadece alt temizliğinde kullanmak için düşünme.