2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay şubat indirimleri başlamış mı görmedim hiç bakayım bi

Etrafimdaki insanlar dikkatli konuşuyor farkindayim bu durumun inşallah lohusalıkta da yeter artık demezler

Ay şubat indirimleri başlamış mı görmedim hiç bakayım bi
Hepsiburada akşamları 4 4luk indirim yapiyor ya ben oradan aldım, ebebek başlamadı sanırım daha yarın başlayacak aay daha dün gibi Şubat'ta indirim oluyor ebebekte dediğiniz günler o zaman o kadar uzak gelmişti ki Şubat ayı

Owli uyku gurusu hakkında ne düşünüyosunuzz?? 0-36 ay mantıklı gibi duruyo ilk başta kundak sonra tulum oluyor 3 yıllık bir ürün. Yeni doğduğunda böyle bir şey almazsak nasıl uyutucaz müslinle kundak yapıp üstüne battaniye mi örtücez ?

Ay hakkaten. gulumsebebek şubatta indirimler oluyo dediğinde ohoooo kim beklicek o zamana kadar demiştim

Bir uygulamadan bildirim gelmişti ‘Burda göbek kordonunla oynuyorum çünkü başka oyuncağım yok’ diye ben buna ağlamıştım sıkılıyor diye benim zirvem bu

Ay evet ya Kasım indirimlerinde demişlerdi Şubatta oluyor vs diye zaman nasıl hızlı geçmiş hiç geçmeyecek gibiydi

Ben kullandım. 19 şubat doğumlu kızım Ankara şartlarında bu kışa kadar kullandık. çok memnun kaldım. Oğlumda da kullanırım. Üstünü örtmeyi pek tavsiye etmiyor uzmanlar. Ben bu kış örtüyorum ona rağmen tedirgin oluyorum geceleri kontrol ediyorum. Soğuk kış günlerinde tog u yüksek uyku tulumları var ben onları kullanıyorum. Kreşe bile uyku tulumu verdim hep. 4-5 aylık olunca kollarını serbest bırakmıştım ben. Pahalı ama bana göre hakkını verdi owli uyku gurusu.

Ay benim yengem doğumdan sonra abimi bir kıskandı. Bebek için dükkana gitmezdi abim ha bire elinde kızı . En son noldu aralarında hiç bilmiyorum abim gibi öküzün teki gitti yengeme çiçek yaptırmış kızı dışarı çıkardı. Birde yengem de çok duygusuz biriydi ağlamaz etmez asla umursamaz bir kız. O bile lohusa psikolojisine girdiyse bizi düşünemiyorum

0-36 ay olanlar 0.5 togmuş biraz ince ama mayısta doğcağı için bütün yaz kullanılır kışa kadar dimi. Kışın daha yüksek toglu olana mı geçmek gerekir o zaman?

Yaz için belki kalın gelebilir ben müslin bulursam kundak şeklinde uyku tulumu alıcam. owliyi de tek kolsuz zıbınla giydiririm terlerse müslin tuluma geçerim. eylülde kesin kullanılır ama. kışın çok soğuklarda yüksek toglu olanlar kullanılır. Ben elyaf olanlardan kullanmıştım ebebeğin uyku tulumu ya da lcw nın. ama terletebiliyor elyaflar. çift kat olanlar var daha kalın. onlardan da aldım. baya iyi onlar. ama owli gibi uzun süreli kullanım olmuyor her sene için ayrı aldım ben.
0-36 ay olanlar 0.5 togmuş biraz ince ama mayısta doğcağı için bütün yaz kullanılır kışa kadar dimi. Kışın daha yüksek toglu olana mı geçmek gerekir o zaman?

Etrafimdaki insanlar dikkatli konuşuyor farkindayim bu durumun inşallah lohusalıkta da yeter artık demezler
Bence demezler diyemezler sabretsinler az daha
Ay hakkaten. gulumsebebek şubatta indirimler oluyo dediğinde ohoooo kim beklicek o zamana kadar demiştim
Ay evet ya zaman yaşarken yavaş dönüp geriye bakınca hızlı geçmiş gibi geliyor şubat şubat dedik bütün planlarım e bebeğin geleneksel indirimlerineydi yapmazsa bu sene fena bozuşurum
Bir uygulamadan bildirim gelmişti ‘Burda göbek kordonunla oynuyorum çünkü başka oyuncağım yok’ diye ben buna ağlamıştım sıkılıyor diye benim zirvem bu
bence bunun üstüne çıkılmaz bu cidden zirve ay ama çok tatlı ya böyle düşününce senin haller

Katalog bulursan atar mısın ya ben de bakıyorum sürekli ama yok
Aynen tüm ayın listesi şimdiye yayınlanmalıydı daha yok
Abinin kızı olduysa ondandır o ben kızıma hamileyken eşimin arkadaşları kız çocuğu başka bi duygusallık katıyor insana yolda yavru kedi görsen duygusal oluyorsun demiş eşim bende mi öyle olcam diye geziyodu ortalıkta bide erkek babalığa adapte olurken kadın anneliğe adapte olurken illaki bi kapışma oluyor ilk dönem galiba. Kimi duysam ben dahil aynı şeyleri yaşamış oluyor. Kapışmadan tartışmadan o süreci idare edebilen varsa helal olsun vallahi bende ucundan yengene benziyorum ama hiç ağlamaz değilim yani bi ince vuruyor geçiyor lohusalık öyle oldunmu

Ebebeke gidip neler almam gerek diye baktım ben de. Bu indirimden çok umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…