2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim de karnımın içinde deprem oluyo şu anda dışardan bile karnım sallanıyo napıyo bunlar içerde aklımı yitircem
Ay maşallah bukadar hareketle doğunca ne olacak hiç bilmiyorum
Peki doğumdan önce çatı muayenesiyle veya başka muayene ile dikiş atılır mı tahmini diye doktorlar öngörebiliyor mu?
yok canım dikiş atılıp atılmıcağı belli olmuyor doğumun gidişatına göre gelişiyor o durum
son aylarda öyle olur iyice artık bence. Hem çok güçlü hem iyice büyümüş olacaklar
aynen canım sezaryende de soğukta sızlıyor benim hala karnımın kesi kısmı uyuşuk hissetmiyorum o bölgeyi. Arkadaşımın 6 yıl sonra uyuşukluğu geçmiş
Aynen kuzum bende öyle yaptım hiç yatmadım arada bir uzandım artık annem agladı bi çarşaf bile serdirip yatmadın dedi üzüldü artık uzandım biraz napim
aman canımız tez galiba yatasımız gelmiyor kimisi 20 gün yatıyor bu sefer de yatmam gibi geliyor iyi olursam inşallah

Merhaba kizlar bime 2 subatta bu kumtel isiticadan geliyormus. Bunu bebege banyo yaptiracagimiz zaman banyo yaptiracagimiz odada acip isitmamiz gerekiyormus ya biz mayista dogurursak da gerekli mi, siz alacak misiniz?Eki Görüntüle 3378899
Hastanede ilk kıyafetlerini giydirirken biraz ısıtıcıya tutup hafif ısıtarak giydiriyorlar ama evde her seferinde gerekir mi bilmiyorum. Birazda bulunduğun ile göre değişir mayıs sıcaklığı. Odanın ısısı 23-24 dereceyse yıkadığın su 37-38 dereceyse çokta gerek olmaz gibi ben pek ısıtacağımı düşünmüyorum yıkayıp hızlıca giydiriririm ama tabi dediğim gibi mayıstaki o an havanın durumuna göre değişir
günooo

Wc sonrası kuru kalması önemli canım bende fönle kurutuyodum ama uzun süre sürmüyor gözünde büyümesin
Daha neler duycaz bakalım
Ben de her zaman bilmeyi tercih ederim canım bilinmezlik daha kötü

Kızlar benim de sezaryen doğum. Çok şükür çok rahat geçti. büyük bir ağrı vs olmadı. nerdeyse 3 yıl oldu ama öyle soğukta sızlama uyuşukluk vs de olmadı hiç. Dikiş çok azdı bi başta bi sonda idi galiba yapıştırma mı ne deniyor öyleydi. Kendi kendine eridi. pansuman da hiç yapmadım. duştan sonra fön makinası ile kurutup giyindim.
İlk ayağa kalkarken sanki hiç kalkamayacak gibi hissediyorsunuz ama hemen geçiyor o durumda. Benim annem yanımdaydı ama yemek işi ondaydı bebekle hep ben ve eşim ilgilendik. başımda birileri olunca tabi naza çektim bebeği alırken koyarken filan. yoksa hemen kendi işinizi kendiniz halledebilirsiniz.
Kesinlikle her doğum kendine özgüdür. Kafaya çok takmayın. kendinizi korkutmayın, o bebek bir şekilde doğacak, sağlıklısını ve hayırlısını dileyin güvendiğiniz bir doktorunuz olsun

Her sabah ben uyanıp yatakta telefon keyfi yapmaya başladıktan 5-10 dk sonra oğluşum da uyanıp vurmaya başlıyo. Ama her sabah benden sonra hiç şaşmıyo. Sanki uyanmamı beklemiş de kalk kahvaltı yapak kalk der gibi beni dürtüyo ve buna ağlıyorum

Yaa benim de öyle sabah yataktayken gunaydiinn der gibi vuruyor :) çalışmaya başlıyorum bir saat sonra falan basliyor şiddetli vurmaya aciktimm diyor yavrum galiba :) bir de müzik açınca uyaniyor galiba o zaman da yoğun vuruyor:)

Aynı fikirdeyim ilk an hiç ayağa kalkamayacakmış dik duramayacakmış gibi geliyor ama çabuk geçiyor ben üçüncü gün çay servisi filan yapmıştım dış dikişlerde yapıştırma artık aldırmaya filan da gerek kalmıyor. Bende bi hala soğukta sızı ve uyuşukluk var. Ama komple yarmışlar yani bi karış iz var bende.
Kesinlikle katılıyorum her doğum kendine özel. Burda önemli olan bi avazda kurtulmak sağlıkla kucağa almak için dua etmek. Doğuran nasıl doğuruyor elbet doğururuz yani içerde duracak değil ya

Orda kendilerine ait bi düzenleri olması falan beni aşırı duygulandırıyo ya

İnsan bilinmezlikten korkuyor biraz da canım, sezaryeni deneyimlemediğim için o daha zormuş gibi geliyor. Ama dediğiniz gibi hepsi geçip gidiyor, hepimiz sağ salim atlatırız inşallah o süreçleri

İnsan bilinmezlikten korkuyor biraz da canım, sezaryeni deneyimlemediğim için o daha zormuş gibi geliyor. Ama dediğiniz gibi hepsi geçip gidiyor, hepimiz sağ salim atlatırız inşallah o süreçleri
Valla her tuvalet sonrası fön makinesiyle kurutma filan da benim gözümü korkuttu deneyimlemediğim için dediğin gibi neyi bilmiyorsa ondan korkuyor insan. En güzeli ilk doğum yapacak olanlar. Zaten iki doğum şeklinide bilmiyorlar herşey doğaçlama gelişiyor
Amin canım inşallah

Benim de aklıma hep doğunca durmayan ayaklar geliyor bakıp bakıp sen beni bu ayaklarla mi tekmeledin şimdi diye öpüp koklamak istiyorum
Ay kızlar benim bu hamilelik duygusallığı lohusalık filan hep ters tepiyor bende yok o duygusallıklar yüksek derecede. İlk gebelikte de öyleydi ağlıyorum filan ama bomboş konulara yani hiç böyle düşünüp düşünüp dolmuyorum ben

Bir defa saçma sapan bir şeye ağlamıştım o da hamileliğin basinda karnım çok aç midem bulaniyor, yemezsem de açlıktan duramicam. Ben ne yicem artık sürekli bir yemek bulmaya çalışmaktan yoruldum diye ağlamıştım onun haricinde duygusalli videolarda vs ağlıyorum arada saçma şeylere pek ağlamıyorum bir defa ağladım bitti ilk bebiş heyecanı diye herhalde tekmeledikce mutlu oluyorum bir bağ oluştu şimdiden ağlamalı bir şeyim yok ama sevgi yumağı gibiyim oglusuma karşı eşim isyan etti kocam da kocam derdin şimdi oğluşum da oğluşum diyor

Ooo sizde şimdiden kıskançlıkta başlamış kız olsaydı da sen kıskanırdın erkekler hemen o malum lafı yapıştırıyor çünkü sen el kızısın o benim kızım diye duygusal videolar da etkilemiyor beni sevgi yumağı da olamadım hiç normalde de pek öyle değilim ya ama o yapısal galiba. Nisan annelerinde biri sülalesi rahat öküz demişti şuan kendimi tam olarak öyle hissettim
Bide bu süreçte gördükleri herşeye ağlayan aşşıırı duygusal tipler var yani aslında iyiki okadar değiliz

Aay kesin kızım da kızım diye gezerdi eşim de ben özellikle duygusalli hayvan videolarında kötü oluyorum sokakta bulmuşlar adım adım değişimi falan ama eskiden de duygulanirdim bu videolara hamileliğin getirdigi bir şey değil gibi hamilelik bana insanlara çabuk sinirlenme getirdi diye düşünüyorum tahammül seviyem biraz düştü

Benim eşime göre de dünya bi yana kızı bi yana kıskanmamda fayda etmiyor senin tahammül seviyen şimdiden azaldıysa lohusalıkta hiç kalmaz en iyisi mümkün olduğunca insanlarla az görüşmek şimdiden yerini yap ta sonra değişti demesinler yada desinler ya kim takar onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…