2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aa doğru aslında ben o yönden düşünmedim hiç ondan da alayım o zaman ben

Bundan kullanan var mı kızlar?
Arka taraftada yastık olduğu için sırt üstü yatmayıda önler diye düşünüyorum

Kızlar hamilelikte yüksek tansiyon problem ya, düşük tansiyonda sorun var mı? Benim normalde 10-6 11-7 gibi falan çıkardı basım acayip döndü şimdi 106-49 yere eğildim gibi oldu kalktığımda çok dönüyordu basım. Böyle düşük olması problem mi?

Ahahahha aynen öyle bu bebişler erkek olacak bakalım kim kimi kıskanacak bu sefer

Ben alt açma bezini alacağım canım dediğin gibi çok lazım olacak hele ki mayısta doğacaklar havalar ısındıkça dışarı çıkılır lazım olacak. Tek kullanımlık bezler de var onlar kullanılıyor mu mesela ben bazen altını bez bağlamadan 15-20 dk hava alsın diye onu altına sererim diye düşünüyorum kullanışlı olur mu sence

Canım benim de düşüyor kaç kere acillik oldum düşük tansiyon yüzünden. Doktor birşey olmaz çok normal dedi yüksek olması sorunmuş. Birde ben çok fazla sırt üstü uzanırdım o da etkiliyordu hep sola sağa uzan dedi doktor bana birde ayaklarını yüksekte tut, tuzlu ayran tuzlu çubuk kraker tüket birşey olmaz canım bebek büyüdükçe bebeğe giden kan akımı artıyor bize giden azalıyor direk tansiyon düşüyor maalesef. Çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim canimm evet ben de yüksek tansiyon olumsuz diye hatırlıyorum ben de turşu suyu falan içtim yükseltir belki tuzlu tuzlu bebise bişey olmasın da ben hallederim tansiyonu vs

Aynen canım dışarda bebeğin örtüsü battaniyesi biyere değse yıkamadan kullanmıyoruz sonuçta altını değiştirirken de örtüsünü sereceğine alt açma serersin yedekli durur kullan at yaparsın. Yada evde mesela masaj rutini yaparsan yada gaz masajı ozamanda serer soyar yatırırsın güzelce yağ la masaj yaparsın ortalık batmaz sonra alt açmayı atarsın ben hep öyle yapıyodum gece uykusundan önce rutin masaj iyi geliyor bebişlere. Yada dediğin gibi altı biraz açık dursun diye düşünüp alt açmayı ser yatır üstüne çişini yaparsa da atarsın çöpe

Canım doktorlar düşük tansiyonu hiç önemsemiyor yüksek olmasın yeter diyorlar. Üniversite hastanesine de kontrole gidiyorum ya yan yana oturtup tüm gebelerin tansiyonunu ölçüyorlar birinin tansiyonu aynı seninki gibi düşük çıktı hemşire kahvaltı yaptınız mı karnınız aç mı filan diye sordu kadına. Bişeyler atıştır istersen biraz

Çok teşekkür ederim canimm evet ben de yüksek tansiyon olumsuz diye hatırlıyorum ben de turşu suyu falan içtim yükseltir belki tuzlu tuzlu bebise bişey olmasın da ben hallederim tansiyonu vs
İyi yaptın canım tuzlu tuzlu ekşi ekşi iyi gitmiştir bak benim de canım çekti balkonda vardı biraz bende yiyim

Ay benim kocam da çok duygusuzdur inşallah kızımız kocamı duygusal bir insana çevirir oğlum ve ben aşırı duygusalız, bazen beraber çizgi film izlerken bile ağlıyoruz heidi’de falan eşim de anlamsızca bakıyor bize
Canım arkadaşlar yazmış zaten ben de yazayım dedim evde de bence lazım oluyor illa ki kirleniyor çünkü her seferinde battaniyeyi yıkamak zor olur. Ben kaç paket bitirdim bilmiyorum baya kullanışlı bence
Benim de düşük çıkıyor canım ya 7-5 civarı oluyor başım çok dönüyor gözüm kararıyor doktor normal dedi yüksek olması daha sıkıntıymış

Sevindim canım bebise problem yapmadığı sürece sorun yok tuzlu bir şey yerim vs bir şekilde yükselir nasıl olsa

Kızlar bez ne aldınız peki? Ben prima alırım diye düşünüyordum ama ona alışınca diğerleri pişik yapıyor dediniz (oğlumda da öyle olmuştu gerçekten). Prima muadili ne var acaba? Sleepy çok taşırıyordu oğlumda memnun kalmamıştım ama değişti mi ki? Baby turco çıktı mesela onu deneyen var mı?

Oov senin de epeyi düşükmüş canım, bebislere problem yokmus şükür

Valla duygusallıkta duvara vursan ondan ses gelir eşimden gelmezdi hiç duygusal değildi kız çocuğu değiştirdi ne yalan söyleyim inşallah seninkinide değiştirir tamam heidide ağlamasın ama az da duygusal olsunlar ya

Bende bundan almak istedim de çok küçük geldi gözüme bir ay sonra bebek sığmazsa diye düşündüm vazgeçtim
Yok canım bu bizim için bebek için değil. Rahat yatmayı sağlıyor. Sırt desteği de olduğu için sırtüstü dönmeyi engelliyor

Kızlar merhaba 21+2 yim benim bebişim bazen kıpırdıyor hafif segirme gibi hissediyorum bazen de hiç kıpırdamıyor anlamıyorum yani bazıları da böyle olması normal mi

Evet canım çok mantıklı bak masaj yaparken altına sermek. Çok teşekkür ederim böyle böyle öğreneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…