2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kardeşim ikizlerine sleepy kullanıyor. İkiside iyi durumda. Bazen kızda pişik oluyor. Onunda teni çok hassas ondan oluyor. Bende sleepy ve baby turco aldım. Doğunca deneyeceğim artık

Bu arada aman yüksek olmasında tansiyonunuz. Benim hep yüksek tansiyonum. Hamilelik öncesinden olan tansiyon. Tuzu tuzlu şeyleri hep çıkardım ama 14-15 altına düşmüyor.

Ben sleepy bio natural aldım daha emici daha hafifmis ama tecrübeli değilim tabii bilmiyorum ama yegenimde kullandılar memnunlar

Kızlar ya kaç gündür fakültede koştur koştur terledim dışarı da karlı hava soğuk şifayı kaptım sanırım parol içsem mi ki burda parola ilgili makale vardı sanırım atmıştınız napsam bilemedim ki …

Valla kuzum bebeye bağlı tosuncuk olursa yeter hemen ikiye geçer ama 2800 vs doğarsa yetmeyebilir ilk zamnalar pırt yapsalar bez kirleniyor günde 7 8 bez değişiyor ben biraz daha fazla olanı al derim

Canım parol içilebiliyor hamileyken içebilirsin kötüysen. Geçmiş olsun

ben daha hiiiiiç bez almadım ya yaklaşınca alırım diye düşünüyorum :/
Bende almadım henüz ama bidahaki markete gitmeye alırım sanırm, büyük toptan marketten alışveriş yapıyoruz baya uyguna geliyor bez bakalım gittiğimde fiyat karşılaştırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…