2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende almadım henüz ama bidahaki markete gitmeye alırım sanırm, büyük toptan marketten alışveriş yapıyoruz baya uyguna geliyor bez bakalım gittiğimde fiyat karşılaştırırım
Marketler bana hep daha pahalıymış gibi geliyor ama bakalım araştıralım karşılaştırırız burada

Marketler bana hep daha pahalıymış gibi geliyor ama bakalım araştıralım karşılaştırırız burada
Bizimkisi normal market değil kuzum toptan market o yüzden baya uygun oluyor ama bezlerde de öyle mi bilmiyorum bakalım tekrar gittiğimde yazarım burayada fiyatları

Bez alırken birim fiyata bakarak alabilirsiniz. Geçen hafta toptan marketten aldım. Birim fiyatı 1.90 tl ye geldi. Netten daha uyguna oldu.

Öyle mş ya o zaman stok yapayım dimi indirimde olursa

Kızlar doktor suyun az havuç suyu iç dedi de havucun suyunu nasıl çıkarabilirim smoothie makinasına atsam çıkar mı suyu

Böyle bir paket yeter mi 1 numara kızlar? Fiyatı bana iyi geldi yarın daha da düşecek zaten. Tanesi 2.97 şuan gulumsebebek @Chen31 @ayse vera Begonya2 baska tecrübeli kim vardı unuttum
Bence al canım ben trendyoldan sleepy bio natural 1 beden tanesini 3,28 den almıştım. Bu şimdi 190 tl desen %29 indirimle 135 tl filan düşer sanırım oda uygun olur. Bende yarın 2 numara almayı düşünüyorum hazır indirime gidiyorken

Kızlar doktor suyun az havuç suyu iç dedi de havucun suyunu nasıl çıkarabilirim smoothie makinasına atsam çıkar mı suyu
Katı meyve sıkacağın yok mu canım, yakınlarında ödünç alabileceğin vs biri? Smooothie püre yapıyor diye biliyorum

Canım ben genel olarak her meyveyi robottan geçiyorum. Birazda su ekleyip meyve suyu yapıyorum.
Havuç içinde bir kere denedim ama biraz uğraştırıcı oluyor. Havucu rendeleyip tülbetle sıkınca çıkıyor. Ama dediğim gibi uğraştırıcı ve az çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…