2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aynen onu bende denemiştim bikere hem çok uğraştırıyor hem katı meyve sıkacağının çıkardığına göre az çıkıyor

Böyle bir paket yeter mi 1 numara kızlar? Fiyatı bana iyi geldi yarın daha da düşecek zaten. Tanesi 2.97 şuan gulumsebebek @Chen31 ayse vera Begonya2 baska tecrübeli kim vardı unuttum
Sleepy nin 1 numarası küçük oluyor prima nin 1 numarası daha büyük oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam iri bir bebeğinin olma ihtimali vardı genetik kaynakli. Bu 1 numara yeter sana bence. Çünkü baya küçük oluyor bu bez.

Hazır bez konusu açılmışken ben 3 numaraya kadar stok yapmıştım bu bozulur mu acaba bir de 3 numarayı ne zamana kadar giyer 4e ne zaman geçilir

200 tane 1 numara
360 tane 2 numara
300 tane 3 numara

İnternette birkaç yerde kullandıklarını yazmışlar ben paket içeriğine göre ortalama aldım sizce yeter mi

Hazır bez konusu açılmışken ben 3 numaraya kadar stok yapmıştım bu bozulur mu acaba bir de 3 numarayı ne zamana kadar giyer 4e ne zaman geçilir
Bebeğin kilosuyla büyümesiyle alakalı. Kardeşimin ikizleri 9 aylık biri 2 takıyor biri 3 takıyor.

Ayy hafızan kalıpları küçükse senin dediğin de mantıklı ay napsam

200 tane 1 numara
360 tane 2 numara
300 tane 3 numara

İnternette birkaç yerde kullandıklarını yazmışlar ben paket içeriğine göre ortalama aldım sizce yeter mi
Şimdilik yeter canım 2 ve 3 ek olarak lazım oldukça alırsın artık bebeğin kilo durumuna göre.

Canım ateşin varsa kesınlıkle içmelisin

Benimde geçen gün başım çok agrıyırdu ölçtüm 9 5 çıktı canım normalde 11-7 dir tansiyonum benimde baya bir rahatsız etmişti. Tuzlu ayran iç düzelsin hemen kuzum

Kızlar doktor suyun az havuç suyu iç dedi de havucun suyunu nasıl çıkarabilirim smoothie makinasına atsam çıkar mı suyu
Canım bazı marketlerde satılıyormus da en ıyı katı meyve sıkacagı çıkarır herhalde smoothide de blend edıp suzersende olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…