Böyle bir paket yeter mi 1 numara kızlar? Fiyatı bana iyi geldi yarın daha da düşecek zaten. Tanesi 2.97 şuan gulumsebebek@Chen31@ayse veraBegonya2
baska tecrübeli kim vardı unuttum
Ben 4 paket aldım fazla aldım yani bezde primaya göre küçük 1 numarası canım küçük oldugunu bilmedigim için 50 adet 4 paket aldım bir alana ikincisi 1 tl idi paketi 147.5 geldi ama biraz küçük gibi. 2 paket kesin kullanırsın zaten 3 kilo dogsa 2 ayda 5 kilo olur günde 6 7 defa degişsen biter
Biz 51 günlük olduk daha 1 numara kullanıyoruz ilk pramature kullandık çocuğun doğum kilosuyla alakalı birazda 2800 doğdu
Kızlar aralıkta doğum yapan annelere yazdım. Zayıf doğan bebekler uzun kullanıyor 1 numarayı bakın 1.5 aylık olmuş hala 1 kullanıyormuş
Buda başka bi anne yazmış
Merhaba. Markadan markaya da değişiyor. Hastaneye kuzenimden kalan sleepy ve prima 1 numara götürdüm. Eve 2 numara pure baby aldım 64 taneden 4 paket. 1 aylığız 3 paket bitti. Son paket bitince 3 veya 4 numara deniycem. Pure baby 2 numara diğerlerinin 1 numarasıyla aynı. Bir de stok yapmayın bence. Burda bazı arkadaşlar aldıkları bezi beğenmedi. Kullanın, beğeninize göre stok yaparsınız.
Benim bebeğim 4200 gr şu an ama vücut yapısıyla da alakalı.
Erken doğum olacak olanlar veya kilosu az olacak diye doktorun kendisini söylediği anneler o zaman 1 numarayı cogaltabilir benimki iri olacağı için 64 tane yeter ama küçük veya minyon olursa o zaman 200den fazla rahat gider o biraz demek ki zamana bağlı karat verebileceğimiz bir sey
Erken doğum olacak olanlar veya kilosu az olacak diye doktorun kendisini söylediği anneler o zaman 1 numarayı cogaltabilir benimki iri olacağı için 64 tane yeter ama küçük veya minyon olursa o zaman 200den fazla rahat gider o biraz demek ki zamana bağlı karat verebileceğimiz bir sey
Kızlarr Şubat anneleri hep doğurmuş ya bizde Mayıs anneleri mayısı görürüz inşallah Zaman yaklaştıkça insan bir garip oluyor doğum çok hızlı gelecek bir anda kendimizi kucağımızda bebişlerle bulacağız gibi geliyor ilk öğrendiğim zaman dün gibi şimdi 24 haftayı geçtik çok şükür Bez konusunda Prima 1 numaradan 70li paket 2 adet aldım ben extra gerekirse alırız yine diye abartmadım
Kızlarr Şubat anneleri hep doğurmuş ya bizde Mayıs anneleri mayısı görürüz inşallah Zaman yaklaştıkça insan bir garip oluyor doğum çok hızlı gelecek bir anda kendimizi kucağımızda bebişlerle bulacağız gibi geliyor ilk öğrendiğim zaman dün gibi şimdi 24 haftayı geçtik çok şükür Bez konusunda Prima 1 numaradan 70li paket 2 adet aldım ben extra gerekirse alırız yine diye abartmadım
Ben 4 paket aldım fazla aldım yani bezde primaya göre küçük 1 numarası canım küçük oldugunu bilmedigim için 50 adet 4 paket aldım bir alana ikincisi 1 tl idi paketi 147.5 geldi ama biraz küçük gibi. 2 paket kesin kullanırsın zaten 3 kilo dogsa 2 ayda 5 kilo olur günde 6 7 defa degişsen biter
iki haftadir 10-8 olan tansiyonum 11,12 lere cikiyor. Dün okadar panik oldumki 13 e cikti. Acile gittim acilde 11 e düştü crp yüksek dedi. Bugün idrarda protein eser yaziyordu. Doktor orali olmadi . İki haftadir uykusuzum. Sürekli maden suyu içtim sebebi bu olabilir mi ? gulumsebebek
Evet canım haklısın ben şimdilik toplamda 5 paket bez aldım geri kalanı bebegin durumuna göre alicam artık o dönemki fiyatlara göre alırım sırf pişik olur vs elimde kalır korkusu olduğu için