2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sürekli maden suyu içtiğim dönemde ki ben her gün çörçıl yapıp içiyordum böbreklerden kum döktüm şimdi alakası var mıdır bilmiyorum ama her gün içme sıklığını azalt

Kızlar ben artık eğilememeye başladım ya sizlerde var mı aynı durum ?
Ben uzun zamandır eğilemiyorum canım
Böyle bir paket yeter mi 1 numara kızlar? Fiyatı bana iyi geldi yarın daha da düşecek zaten. Tanesi 2.97 şuan gulumsebebek I ImaginaryLife @ayse vera Begonya2 baska tecrübeli kim vardı unuttum
Bence iki paket yeter
Parol içebilirsin demişti bana doktorum covidken bir tane içmiştim
200 tane 1 numara
360 tane 2 numara
300 tane 3 numara

İnternette birkaç yerde kullandıklarını yazmışlar ben paket içeriğine göre ortalama aldım sizce yeter mi
Sen çok almışsın kız daha fazla alma. Ben 2 den 3 e çok çabuk geçmiştim mesela 1 paket ancak kullandık gerisi hep kaldı. 100 tane 1 100 tane 2 numara yeterli bence ortalama olarak

Kızlar biraz özel olacak ama ci.. isteksizlik olan varmı hamilelik sebebiyle? Kızlarımda hiç olmamıştı tam tersiydi ama bu sefer 0

Kızlar biraz özel olacak ama ci.. isteksizlik olan varmı hamilelik sebebiyle? Kızlarımda hiç olmamıştı tam tersiydi ama bu sefer 0
Benim değişiyor ya ilk zamanlar hiç istekli değildim. Sonra istekli olmaya başladımm ama şimdi yine isteksizlik başladı. Yapmayınca da yapmıyorsun o yüzden kendimi gaza getiriyorum en azından haftada 1 yapıyoruz

Genelde 5.ayda artıyor dedi herkes ama farklılık gösteriyor sanırım. Bende bir dönem çok arttı ama şuan durdu.

Anladım kızlar düzelir inşaAllah ya

Benim 5. aya kadar yasaktı canım 1 aydır falan serbest ama uzun zaman ara verdiğim için hiç canım istemiyor bir de bebeğe zarar verme korkusu var o yüzden yapmıyoruz hatta hastalık vs bulaşmasın diye öpüşmüyoruz bile kendimi iyice korumaya aldım şu salgın geçsin de sonra bakarız

Kızlar merhaba.yengem dün kalp atışını dinlemek için gitmiş çok yavaş attığını söylemişler.Bide 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık çıkmış 1 hafta gerilik de var.bu şekil olup da düzelen oldu mu sonradan lütfen cevaplarsanız çok sevinirim

Canım benim ilk gebelikte tansiyon sıkıntım vardı 13-14 gidiyordu. Maden suyunu filan kesinlikle yasakladı doktor. Biraz tuz tüketimini azaltıp maden suyunu da içme günde üç kez de ölç bence eski haline dönecektir. Böyle çok stres oluyorsun. Baktın düşmüyor ozaman doktoruna durumu anlatıp alfamed ilaç filan istersin

Ay kızlar az önce göğüsüm kaşındı çatlıyor diye hafif hafif kaşıdım azıcık masaj gibi mi geldi nedir resmen o ilk sıvıdan aktı elimi bi attım yapış yapış kızımda da süt mü ter mi derken bu yapış yapış olma kısmından anlamıştım. Kaşımaya da gelmicek artık göğüsleri

Aynen dikkat et doğumu tetikliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…