2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Başka neler yasakti ?

Aa hadi ya 150 yazıyordu internette paket 200 lü olunca mecbur 1 paket aldım tamam daha almayayım

Başka neler yasakti ?
Tüm tuzlu gıdalar yasaktı canım tuzu tamamen kesmedim ama oldukça azaltmıştım. Biyerde maden suyu bebeğe kilo aldırıyor diye okuyunca doktoruma maden suyu içebilir miyim demiştim. Sence içebilirmisin dedi kesinlikle yasak dedi

Kızlar bebeğime dolap alicam yarın onerebileceginiz mağazalar var mı maksimum 15 bin bütçe ayırmayı düşünüyorum

Ben o günden beri ellemiyorum ondan sonra akmadı hiç sadece ucu böyle beyaz o süt kanal yerleri belli nokta nokta

Yemekte sarımsaklı yoğurt yedim tansiyonum çıktı ben de iyi gelsin diye soda içtim

Benimde geçen gün başım çok agrıyırdu ölçtüm 9 5 çıktı canım normalde 11-7 dir tansiyonum benimde baya bir rahatsız etmişti. Tuzlu ayran iç düzelsin hemen kuzum
Turşu suyu falan içtim, bebise zararı olmadığına sevindim düşük tansiyonun. Bir daha olursa tuzlu tuzlu içerim ayranı canım teşekkür ederimm

Kızlar ilk sayfadaki hastaneye götürülecekler listesine baktım da acaba bir de ilk aylarda lazım olacaklar listesi mi yapsak? Ben almaya yeni yeni başladım ya şu an kafam çok karışık hangi kıyafetten kaçar tane hangi bezden kaçar paket işte emzikti biberondu vs yazsak bir ara gulumsebebek mesela ilk bir ay lazım olacaklar listesi gibi bir şey olabilir. Ya da diğer gruplarda varsa oradan da alabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…