2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar bebeğime dolap alicam yarın onerebileceginiz mağazalar var mı maksimum 15 bin bütçe ayırmayı düşünüyorum
Canım bizim burda pierre cardin var uygun baya almila var oda biraz pahalı ama bütçene uygun bulursun yarın dolap bulursan bızede at fıkır olur

Kızlar ben bunları aldım inşallah uygun dıye dandık degıldır puset örtüsü

Eklentiler

• IMG_2091.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_2090.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_2089.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_2088.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 59
Canım bizim burda pierre cardin var uygun baya almila var oda biraz pahalı ama bütçene uygun bulursun yarın dolap bulursan bızede at fıkır olur
Tamam canim adore uygun fiyatlı gibi kalitesine bakicam istikbal olsun vs diğer yerlerede yorulmazsam bakicam ama ikeanin kalitesini beğenmedim yoksa tarz olarak fiyat olarak güzeller

Tamam canim adore uygun fiyatlı gibi kalitesine bakicam istikbal olsun vs diğer yerlerede yorulmazsam bakicam ama ikeanin kalitesini beğenmedim yoksa tarz olarak fiyat olarak güzeller
Yaa bende ınstagramda hep ıkea bebek odası yapıyorlarya kalıtelı sanmıstım burda magazası yok dıye uzuluyordum istikbal birazdaha klasık olabılır canım da suan mobılyalarım istikbal kalıtesıne hiçbirşey diyemem

Ya şöyle mdf var sunta var ama mdflerin modelini beğenmedim suntalar guzeldi onlarda kalitesizdi.. Aslında kelebek mobilyanin tarzı güzel de pahalı

kelebek mobilya 9597 tlymis iç dizaynı çok güzel ama erkek bebeğim olmasa kız bebegim içinde bir düşünürdüm fiyat olarak çok iyi ama neyini tam beğenmedim anlamadım

İnstagramda bir ebe var takip ettiğim. Böyle bi içerik oluşturmuş.

Kızlar ebebek'in bugünkü indirimleri tam bir hayal kırıklığı bence bir şey alabilen oldu mu? Pişik kremi vardı bakayım dedim hiçbiri temiz içerikli değil zaten
Bende alamadım. Yarın mağazasına gideceğim. Bez alacam inşallah.
Bunu gördüm ama tam içeriğine bakmadım

Kızlar ya benim bugün sürekli çişe gitme isteğim var bir doktoruma sorayım yarın . Sizde de var mı böyle bir şey

Kızlar ya benim bugün sürekli çişe gitme isteğim var bir doktoruma sorayım yarın . Sizde de var mı böyle bir şey
Off az önce bu durumdan dolayı eşime sikayetlendim artık tuvalete gitmek istemiyorummmmm dedim her saat başı geliyor ve cok geliyo hani günde 2 litre su içmişim gibi değilde 10 litre su içmişim gibi

Off az önce bu durumdan dolayı eşime sikayetlendim artık tuvalete gitmek istemiyorummmmm dedim her saat başı geliyor ve cok geliyo hani günde 2 litre su içmişim gibi değilde 10 litre su içmişim gibi
Neden böyle ki ya bebişler yavaş yavaş büyüyor da idrar kesesine de basınç yapıyor anlamadım

Bebek mesaneye baskı yapıyor canım. Ben otururken anlamıyorum ayağa kalktigim an sıkışık oluyorum. 5dk önce gidiyorum mesela 5 dk sonra sanki az önce gitmemiş gibi bir daha gidiyorum ve az geliyor yani. Azcik bir şey dahi olsa çok sıkışmışım hissi oluyor

Kızlar ebebek'in bugünkü indirimleri tam bir hayal kırıklığı bence bir şey alabilen oldu mu? Pişik kremi vardı bakayım dedim hiçbiri temiz içerikli değil zaten
Ben bez aldım sadece, pişik kremine karar veremedim. Aslında en güzel sebamed, ileri düzey pişiği bile hemen geçiriyor yumuşacık yapıyor ama içeriği temiz değil sanırım. Alınca haber verir misin canım?

Bu arada philips avent ultra soft emzik alacaktım trendyolda 300 den aşağı düşmüyordu civilde 250ye inmiş oradan aldım, ikili. Takip eden varsa duyurulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…