- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Sadece Wi-Fi ile mi çalışıyor ev dışında kullanımı mümkün müBen aldım. Xiominin kamerasını güzel görüntü veriyor. 360 derece dönüyor. Odadaki sesi de güzel veriyor.
Evet normalde düşürüyor ama benimde yüksek tansiyonum var benimde yükseltiyor sarımsak
Vallahi sarımsağın bazı durumlarda tansiyon yükselttiğini yeni öğrendim. Tansiyon cihazm kvde de alayım denicem bendeki etkisi nasıl diye. Aman dikkat edin kızlar tansiyon yükselten şeyleri pek tüketmeyinYükseldi valla kuzum çok kötü oldum. Normalde tansiyonum 10-7 11-7 civarıdır ölçtüm 12-8 çıktı ben de sarımsaktan diye düşünmüştüm
E bebekte indirim var ama ben dışarda da kullanabilmek istiyorum o tip bişey bilgin var mı canımBiz Kasım indirimlerinden almıştık f/p ürünü ben çok beğendim güvenlik kamerası gibi aslında bebiş için değil tam ama hareket vs algılıyor telefonda da net görüntü su an fiyatı 3 katı kadar atmış
Olur canım hem marka içerik ve adet fikir alışverişi olurKızlar ilk sayfadaki hastaneye götürülecekler listesine baktım da acaba bir de ilk aylarda lazım olacaklar listesi mi yapsak? Ben almaya yeni yeni başladım ya şu an kafam çok karışıkhangi kıyafetten kaçar tane hangi bezden kaçar paket işte emzikti biberondu vs yazsak bir ara gulumsebebek mesela ilk bir ay lazım olacaklar listesi gibi bir şey olabilir. Ya da diğer gruplarda varsa oradan da alabiliriz
canım bebişe bez ve kızıma kullan at alıştırma kilodu aldım ben yaza WC alıştırırsam diye. Ben pişik kremi bepanthol kullanıyorum %29 indirimle hesaplayınca dahi trendyolda fiyat daha uygun geliyor. Yani indirim ama her üründe yeterli olmayabiliyor çift taraflı bakmak lazımKızlar ebebek'in bugünkü indirimleri tam bir hayal kırıklığı bencebir şey alabilen oldu mu? Pişik kremi vardı bakayım dedim hiçbiri temiz içerikli değil zaten
Kızlar ya benim bugün sürekli çişe gitme isteğim var bir doktoruma sorayım yarın . Sizde de var mı böyle bir şey
Ay bendede aynı tuvalete gitmeye sıkılıyorum bu saat oldu dördüncü kez kalktım gün içinde evde yada biyere gidince de zırt pırt tuvalet arıyorumOff az önce bu durumdan dolayı eşime sikayetlendim artık tuvalete gitmek istemiyorummmmm dedim her saat başı geliyor ve cok geliyo hani günde 2 litre su içmişim gibi değilde 10 litre su içmişim gibi
Ben daha bakmadım ama reflü yatağı almayı düşünüyorum fiyatı nasıl acabaKızlar ebebek'in bugünkü indirimleri tam bir hayal kırıklığı bencebir şey alabilen oldu mu? Pişik kremi vardı bakayım dedim hiçbiri temiz içerikli değil zaten
Sudocream geciriyormus diye biliyorum ama o da temiz değildi. Mustela alacak gibiyim haber ederim :)Ben bez aldım sadece, pişik kremine karar veremedim. Aslında en güzel sebamed, ileri düzey pişiği bile hemen geçiriyor yumuşacık yapıyor ama içeriği temiz değil sanırım. Alınca haber verir misin canım?
Bu arada philips avent ultra soft emzik alacaktım trendyolda 300 den aşağı düşmüyordu civilde 250ye inmiş oradan aldım, ikili. Takip eden varsa duyurulur
Ebebektekini bilmiyorum canım, bizdeki wifi ile çalışıyor prize takılıyor usbsi var mıydı emin değilim dışarıda kullanmak icinE bebekte indirim var ama ben dışarda da kullanabilmek istiyorum o tip bişey bilgin var mı canım
Bepanthol'u gördüm de içinde petrol ürünü var diye almadım ben deOlur canım hem marka içerik ve adet fikir alışverişi olur
canım bebişe bez ve kızıma kullan at alıştırma kilodu aldım ben yaza WC alıştırırsam diye. Ben pişik kremi bepanthol kullanıyorum %29 indirimle hesaplayınca dahi trendyolda fiyat daha uygun geliyor. Yani indirim ama her üründe yeterli olmayabiliyor çift taraflı bakmak lazım
Ay bendede aynı tuvalete gitmeye sıkılıyorum bu saat oldu dördüncü kez kalktım gün içinde evde yada biyere gidince de zırt pırt tuvalet arıyorum
Ben de alacağım reflü yatagi ama dün gece baktığımda indirimlerde yoktu oBen daha bakmadım ama reflü yatağı almayı düşünüyorum fiyatı nasıl acaba
Ben alsam mı acaba diye kararsızım aslında bulmuşken alayım olmazsa değiştiririmEbebektekini bilmiyorum canım, bizdeki wifi ile çalışıyor prize takılıyor usbsi var mıydı emin değilim dışarıda kullanmak icin
Benim kızıma kuvezde onu istediler ona alıştı öyle de devam etti değiştirdim bikez pişik olduBepanthol'u gördüm de içinde petrol ürünü var diye almadım ben deinsallah temiz içerikli bir ürüne alışır popişi de gerek kalmaz. Mustela indirimi kovalicam
var canım sevibebe ürünlerinde var 600 tl 426 ya düşüyor kiraz çekirdekli. Tek model var sanırım ama yeterli gibi K kelebekimsiBen de alacağım reflü yatagi ama dün gece baktığımda indirimlerde yoktu o
İndirim bulursan söyler misin ben de alayımBepanthol'u gördüm de içinde petrol ürünü var diye almadım ben deinsallah temiz içerikli bir ürüne alışır popişi de gerek kalmaz. Mustela indirimi kovalicam
Sevi bebenin ürünlerinde indirim var onda var reflü yatağı ama normalde fiyatı neydi bilmiyorumBen de alacağım reflü yatagi ama dün gece baktığımda indirimlerde yoktu o
Kiraz çekirdekli olandan mı alalım fiyatı nasıl indirimli miBen alsam mı acaba diye kararsızım aslında bulmuşken alayım olmazsa değiştiririm
Benim kızıma kuvezde onu istediler ona alıştı öyle de devam etti değiştirdim bikez pişik oldu
var canım sevibebe ürünlerinde var 600 tl 426 ya düşüyor kiraz çekirdekli. Tek model var sanırım ama yeterli gibi K kelebekimsi
Bende diğer iki kızıma mustela almıştım gerçekten çok güzel. Oğlumada mustela alırım inşaAllah. İndirim görürsen banada haber et olur muBepanthol'u gördüm de içinde petrol ürünü var diye almadım ben deinsallah temiz içerikli bir ürüne alışır popişi de gerek kalmaz. Mustela indirimi kovalicam
Valla kiraz çekirdeği sözde gaza iyi geliyormuş ben denemedim gerçekten etkilimi bilmiyorumKiraz çekirdekli olandan mı alalım fiyatı nasıl indirimli mi
Canım geçen kızımın losyonunu değiştirip mustela alacaktım bide bebişe setini alcam ama mağazalarda göremedim ben internet satışı varmı bilmiyorum e bebekte yok o marka galibaBende diğer iki kızıma mustela almıştım gerçekten çok güzel. Oğlumada mustela alırım inşaAllah. İndirim görürsen banada haber et olur mu
Aynen bir bak bakalım olmadı yollarsin:)Ben alsam mı acaba diye kararsızım aslında bulmuşken alayım olmazsa değiştiririm
Benim kızıma kuvezde onu istediler ona alıştı öyle de devam etti değiştirdim bikez pişik oldu
var canım sevibebe ürünlerinde var 600 tl 426 ya düşüyor kiraz çekirdekli. Tek model var sanırım ama yeterli gibi K kelebekimsi
Tabii söylerimİndirim bulursan söyler misin ben de alayım
AynenSevi bebenin ürünlerinde indirim var onda var reflü yatağı ama normalde fiyatı neydi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?