2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben aldım. Xiominin kamerasını güzel görüntü veriyor. 360 derece dönüyor. Odadaki sesi de güzel veriyor.
Sadece Wi-Fi ile mi çalışıyor ev dışında kullanımı mümkün mü
Evet normalde düşürüyor ama benimde yüksek tansiyonum var benimde yükseltiyor sarımsak
Yükseldi valla kuzum çok kötü oldum. Normalde tansiyonum 10-7 11-7 civarıdır ölçtüm 12-8 çıktı ben de sarımsaktan diye düşünmüştüm
Vallahi sarımsağın bazı durumlarda tansiyon yükselttiğini yeni öğrendim. Tansiyon cihazm kvde de alayım denicem bendeki etkisi nasıl diye. Aman dikkat edin kızlar tansiyon yükselten şeyleri pek tüketmeyin

E bebekte indirim var ama ben dışarda da kullanabilmek istiyorum o tip bişey bilgin var mı canım

Olur canım hem marka içerik ve adet fikir alışverişi olur
Kızlar ebebek'in bugünkü indirimleri tam bir hayal kırıklığı bence bir şey alabilen oldu mu? Pişik kremi vardı bakayım dedim hiçbiri temiz içerikli değil zaten
canım bebişe bez ve kızıma kullan at alıştırma kilodu aldım ben yaza WC alıştırırsam diye. Ben pişik kremi bepanthol kullanıyorum %29 indirimle hesaplayınca dahi trendyolda fiyat daha uygun geliyor. Yani indirim ama her üründe yeterli olmayabiliyor çift taraflı bakmak lazım
Kızlar ya benim bugün sürekli çişe gitme isteğim var bir doktoruma sorayım yarın . Sizde de var mı böyle bir şey
Off az önce bu durumdan dolayı eşime sikayetlendim artık tuvalete gitmek istemiyorummmmm dedim her saat başı geliyor ve cok geliyo hani günde 2 litre su içmişim gibi değilde 10 litre su içmişim gibi
Ay bendede aynı tuvalete gitmeye sıkılıyorum bu saat oldu dördüncü kez kalktım gün içinde evde yada biyere gidince de zırt pırt tuvalet arıyorum

Sudocream geciriyormus diye biliyorum ama o da temiz değildi. Mustela alacak gibiyim haber ederim :)

Bepanthol'u gördüm de içinde petrol ürünü var diye almadım ben de insallah temiz içerikli bir ürüne alışır popişi de gerek kalmaz. Mustela indirimi kovalicam

Ebebektekini bilmiyorum canım, bizdeki wifi ile çalışıyor prize takılıyor usbsi var mıydı emin değilim dışarıda kullanmak icin
Ben alsam mı acaba diye kararsızım aslında bulmuşken alayım olmazsa değiştiririm
Bepanthol'u gördüm de içinde petrol ürünü var diye almadım ben de insallah temiz içerikli bir ürüne alışır popişi de gerek kalmaz. Mustela indirimi kovalicam
Benim kızıma kuvezde onu istediler ona alıştı öyle de devam etti değiştirdim bikez pişik oldu
Ben de alacağım reflü yatagi ama dün gece baktığımda indirimlerde yoktu o
var canım sevibebe ürünlerinde var 600 tl 426 ya düşüyor kiraz çekirdekli. Tek model var sanırım ama yeterli gibi K kelebekimsi

Kiraz çekirdekli olandan mı alalım fiyatı nasıl indirimli mi

Bende diğer iki kızıma mustela almıştım gerçekten çok güzel. Oğlumada mustela alırım inşaAllah. İndirim görürsen banada haber et olur mu

Kiraz çekirdekli olandan mı alalım fiyatı nasıl indirimli mi
Valla kiraz çekirdeği sözde gaza iyi geliyormuş ben denemedim gerçekten etkilimi bilmiyorum normal bi çift taraf bariyerli almıştım ben onlar indirimde değil ama fiyatı kiraz çekirdekli olana göre daha uygun. Onlarda da az da olsa bebek aşağıya kayabiliyor ayak kısmında bariyer olmadığı için.
Trendyolda sevibebe marka kiraz çekirdekli yatağı 700kusur tl. Eğer normal kiraz çekirdeksiz benimki gibi düz alacaksan 200kusur tl.
Düz alayım zaten 3/5 ay kullanacak dersen trendyoldan almak daha mantıklı geldi bana yok kaymasın bide kiraz çekirdekli deneyim dersen e bebekteki indirimi kaçırma derim.

kızlar yorulunca sizinde çat kemiğinizde ağrı oluyor mu benim çok erkek başladı ya. Diğer kızımda 6 aylıktı başladığında. Bunda 4 aylıkken başladı. Doktor normal dedi ağrı için

Bende diğer iki kızıma mustela almıştım gerçekten çok güzel. Oğlumada mustela alırım inşaAllah. İndirim görürsen banada haber et olur mu
Canım geçen kızımın losyonunu değiştirip mustela alacaktım bide bebişe setini alcam ama mağazalarda göremedim ben internet satışı varmı bilmiyorum e bebekte yok o marka galiba

Aynen bir bak bakalım olmadı yollarsin:)
Evet bir kere alışınca zor oluyor demek ki bizimki mustelaya alışır inşallah
Bir tane gördüm yataşın galiba ama hem pahalı hem de 6 ay kullanacak bitecek o yüzden gereksiz geldi bana da düz uygun fiyatlı bir şey alayım dedim sevibebeye bakayım teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…