2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Düz yeter ya kiraz çekirdeğini ablam çok önermişti de olmadı onu ayrı alır koyarım karnına düz yeterli gelir dimi

Canım geçen kızımın losyonunu değiştirip mustela alacaktım bide bebişe setini alcam ama mağazalarda göremedim ben internet satışı varmı bilmiyorum e bebekte yok o marka galiba
Satılıyodu aslında internette, bakim. Hiç olmadı eczanelerde oluyor ordan alırm

Ay gerek yok okadar markaya pahalılığa zaten dediğin gibi 6 ay yatacak. Millet hiç almayıp yatağın altına bişeyler koyup kaldırıyor baş kısmı hadi biz uğraşmayalım diye alıyoruz ona da ucuz bişey yeter ona vereceğimiz fazla paraya bebeğe başka şeyler alırız. E bebekteki düz olanlardan almıştım ben oda terletmedi iş gördü kullanışlı oldu

kızlar yorulunca sizinde çat kemiğinizde ağrı oluyor mu benim çok erkek başladı ya. Diğer kızımda 6 aylıktı başladığında. Bunda 4 aylıkken başladı. Doktor normal dedi ağrı için
Evet 2 gündür özellikle dışarda kar buz çok fazla diye yürüyemiyorum evde yürüyorum ama çok fena ağrım oluyor

Düz yeter ya kiraz çekirdeğini ablam çok önermişti de olmadı onu ayrı alır koyarım karnına düz yeterli gelir dimi
Valla ben düz almıştım canım. Gazlı bi bebek olup gerek görürsen dediğin gibi kiraz çekirdekleri de satılıyor ondan alır koyarsın
Satılıyodu aslında internette, bakim. Hiç olmadı eczanelerde oluyor ordan alırm
trendyolda yada kendi sitesinde var e bebek internet satışında göremedim ben. Eczanede daha pahalı sanırım tek losyona 600 filan demişti bana bende internetten alırım diye eczaneden almadım

Aay alayım o zaman ben de onu ya. Bana da gereksiz geldi o pahalı yataklar. Neredeyse sünger yatağı fiyatında reflü yatagi. Bu da iş goruyorsa 376 TL'ye halletmiş olcam

Aynen ecowell incia arasındayım ben de ama az daha bakayım
Ecowell saç uzatıyor diye duyup kızıma almıştım pek uzattığını söyleyemem ama güzel şampuan bebişte başta şampuan filan kullanmayı düşünmüyorum set olarak alırım yine dursun ama sabun kullanırım az büyüyünce şampuana geçerim

Yaaa onu duymadım hiç ben de ecowell alayım o zaman belki uzar

Aay alayım o zaman ben de onu ya. Bana da gereksiz geldi o pahalı yataklar. Neredeyse sünger yatağı fiyatında reflü yatagi. Bu da iş goruyorsa 376 TL'ye halletmiş olcam
Özellikle ilk bebeği olanlara yada reflüsü olan bebeği olanlara ne sattılarsa kâr kafasındalar cidden. Benim kızımın reflüsü vardı reflü yatağını normale göre daha uzun kullandım nereye gitsem beşik yerine yatağı taşıdım hem başka yerde yine kendi yatağında yatmış oldu hem ucuz aldım ama 6 aydan çok daha fazla kullandım pahalı alsam ne değişicekti ki finalde yine yastığa döndük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…