2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yaaa onu duymadım hiç ben de ecowell alayım o zaman belki uzar
Instagramda görmüştüm ben Trendyol yorumlarında da yazmışlar soru cevap kısmına da. Satıcı da ısrarla böyle bi kanıtlanmış çalışma olmadığını söylemiş ama herkes uzatıyor diyo yetişkinler de kullanıyormuş. Bilmiyorum belkide cidden uzatıyor ama benim kızın saçları inat manayla da temiz içerikli güzel bi şampuan bulmuş oldum

bizimki inat olmaz inşallah uzun uzun saçları olur iyi bari temix olması önemli

Pahalı olan markanın bir de kenarları olduğu için bebek uzayınca sığmayacak bir de 6 ay kullandığımızla kalcaz. Neyse ki tecrübeli anneler var

bizimki inat olmaz inşallah uzun uzun saçları olur iyi bari temix olması önemli
Ay hadi inşallah şöyle uzun güzel saçları olsun da tepesine bi palmiye dik saçlarla ben hala yapamadım içimde kaldı. Saçsız bebek tokası kullanıyorum hala önüne bi fiyonklu saçsız bebek tokası bitti gitti
Aboo 600 mü, interneti takip etcz ozaman mecbur
aynen canım sadece losyon o para bide pişik kremi yağı bilmem nesi iki binlik olcaz

Yaaa ama onlar da çok yakışıyor

Şu ebebekteki telsiz ve kameraları kullanan yok mu ya yarın güzel indirime girerse alayım diyordum gulumsebebek sen sanki bakıyordun buldun mu hiç onunla ilgili yorum

Wifi ile çalıyor. Ama nerde olursan izleme yapabiliyorsun. Çift yönlü ses gidiyor.
Xiaomi Smart Kamera C200 360° Full Hd 1080P Akıllı Kamera https://www.hepsiburada.com/xiaomi-smart-kamera-c200-360-full-hd-1080p-akilli-kamera-p-HBCV00003BGRTA?url_src=ios-product-detail

http://Xiaomi Smart Kamera C200 360...a-p-HBCV00003BGRTA?url_src=ios-product-detail

Evet bencede benim ilk bebeğim ne alsam en almasam bilemiyorum aklıma gelmiyor

Şu ebebekteki telsiz ve kameraları kullanan yok mu ya yarın güzel indirime girerse alayım diyordum gulumsebebek sen sanki bakıyordun buldun mu hiç onunla ilgili yorum
Şunu gözüme kestirdim canım ama wifisiz kullanılmıyor sanırım. Dışarda kullanacak olursam kendi telefon internetime bağlarım diye düşündüm. 850 tl düşecek yarın. Yorumlarda baya var genel olarak iyi diyorlar. Özellikleride iyi iş görür gibi fiyat performans ürünü olarak düşünüyorum.
BV6000 IP Bebek İzleme Kamerası
Brion Vega BV6000 IP Bebek İzleme Kamerası - ebebek

Ben de bir bakayım o zaman buna olmadı alırım bundan da

Kızlar kilonuz ne durumda benimki 79 a doğru gidiyor doktorum biraz dikkatli git dedi de nasıl olucak o bilmiyorum yürüyüş de yapamıyorum havalardan dolayı

Xiaomi alanlar vardı bir de onun mıdeli neydi atar mısınız kim aldı hatırlayamadım

Kızlar kilonuz ne durumda benimki 79 a doğru gidiyor doktorum biraz dikkatli git dedi de nasıl olucak o bilmiyorum yürüyüş de yapamıyorum havalardan dolayı
Ben de arkandan geliyorum 73 felanım sanırım 8 de kahvaltı yapıp geldim işe şimdi yine açım açken de midem bulanıyor öyle bir döngüdeyim ki ben akşamları evde yürüyorum ama hiç faydası yok dikkat etsem de alıyorum etmesem de şu aralar ben de baya kafama takmış durumdayım

Evet havalar güzle olsa yürüyüş yapabilirdik en azından bu kadar almaz biraz sabit kalırdı kilomuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…