2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay kızlar 2023 şubatta çok sevdiğim teyzemin eşine kayınpederin aynı hastalığından teşhis kondu mayısta vefat etti. ağustosta eşim boynundan ameliyat oldu ondan 3 ay sonra kasımda kızım biliyorsunuz kalp ameliyatı oldu. Dün tam 3 ayı doldu son kan sulandırıcısını verdim ve kestim artık. doktor 3 ay kullanacak demişti. Şimdi de kayınpeder çıktı. Ya Allahın gücüne gitmesinde 3 ayda bir ne bileyim hep bi sıkıntı hali. Bide cidden 3 ayda bir yani

Son olsun inşallah kötü denk gelmiş hep ama korku oluşmasın kesin bir şey çıkacak 3 ay sonra diye kafanda taşıma. Sağlıkla imtihan gerçekten çok zor

Çok geçmiş olsun canım, kendini sıkıp üzme lütfen inşallah bundan sonra böyle sıkıntılar olmaz kayınpederine de acil sifalar diliyorum

Kızlar aranızda şeker yüklemesi yaptıranlar kaç gram ile yaptırdı sonuçları kaç çıktı

Ben artik her yolu denedim buhar makinesi mi dersiniz okyanus suyu mu dersiniz parol mu dersiniz çare bulamiyorum . Son haftalarda ne olcak kaygisi başladi bende I ImaginaryLife @Begonya2
Vücut kendini doğumdan sonraki uykusuz gecelere hazırlıyordur belki de
Ah ah napıcaz bu kiloları bilmiyorum ben de +10 ile devam ediyorum ama her gören hiç kilo almamışsın diyor tüm kilolar karnımda sanırım ondan çok dikkat çekmiyor
Biz karıkocaymışız sevgili değilmişiz bu günü sevgililer kutlarmış , ayıoğlu ayı öküz geldi öküz gidecek benimki
Bizim evlilik yıldönümümüz bugün, günler öncesinden bir yerden yer ayırt demiştim ama hamileyim diye ayırtmak istememiş

Nazar mı var anlamadım ki çok geçmiş olsun canım

Kızlar sağ göğsümün altı kaşındı kaşırken bi baktım elime ıslaklık geldi yine süt geldi.. göğsüme hafif dokunmuştur elim daha önce emziren anneler süt bu kadar kolay gelen bir şey mi

Benim hiç başıma gelmedi canım normalde prolaktin seviyen yüksek miydi? Benim sütüm azdı zaten zor geliyordu o yüzden doğum öncesi hiç gelmedi

Çok geçmiş olsun canım. İleri seviye mi? Allahım şifasını versin inşallah

Ay ne güzel bende göbiş popiş hepsi ayrı ayrı gidiyo maşallah bi de kalçam üst bacağım aşırı genişledi erkekte olmaz derlerdi o da hurafe çıktı

Sizin çok iyi çıkmış benim 75 gr ogtt
Açlık 89
1.saat 177
2.saat 179 çıktı

Açlık 89
1.saat 177
2.saat 179 çıktı
75 Gr olandan
açlık 95
1.saat:189
2.saat 137
Ben dün doktora gösterdim bana sınır 190 ,gebeliğe bağlı şekeriniz yok dedi.
Bana da diyet önerdi 1.saat sınırı 190 2.saat sınırı 150ymiş

Açlık 89
1.saat 177
2.saat 179 çıktı

Bana da diyet önerdi 1.saat sınırı 190 2.saat sınırı 150ymiş
dikkat etmeye çalış canım .Banada yinede çok hamur işi yeme dedi. Bende çok seviyorum ama arada yerim ne yapayım

Aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun korkma normal dedim ya sana ilk hamileligimde 3 aydan sonra gelmeye başladı sonra ay ilerledikçe gögüs pedi bile kullandım dogum yapmadan. Maşallah de kız görürsün bak bol bol sütün olacak. Bende bir haftadır sızlamadan duramıyorum geldi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…