- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
Sanmıyorum kuzum benim kendiliğinden geliyor kaşımayla alakası yoktur inşallah bebişler doğunca da bol olurBen bugün ilk defa sutyensiz uyudum acaba o yüzden mi kolay aktı acaba çünkü göğüs altimi kasidim baktım elime aktı..
Maşallah canım bu arada inşallah sutumuz bol olur
Amin insallah canimSanmıyorum kuzum benim kendiliğinden geliyor kaşımayla alakası yoktur inşallah bebişler doğunca da bol olur
Ya yine şükrediyorum anne tarafı kısa çünküBenimkini duysan kendini 1.80 hissedersin neyse suscamiyi boyun bence canım sıkıntı yapma hiç
Hahaha valla benim de bu hafta öyle karnımı yırtıp çıkacak sankiTekmeler benim canımı acıtıyor ciddi ciddi sizin de öyle mi? Hemen kalkıp yürüyorum. İnsafsız nasıl vuruyorsa
İnan ben de onu düşündümHahaha valla benim de bu hafta öyle karnımı yırtıp çıkacak sankikorktum yani bana da garip geldi bu kadar net olması bundan sonra kilo aldıkça daha nasıl vurabilir merak ediyorum
Sütün güzel olacaksa aynı şekilde dogum yaptıgında da bebegin agzına verirken akacak sıkmana gerek kalmıcak ben yaşadım dpydugu halde delikleriden fışkırıyordu ve bir ayda 1.5 kilo almıştı tosunumSadece elleme hani bir sıkıntılı yok dedi ama bu göğsümün alt kısmını kasiyip bu kadar basit süt gelmesi çok sasirtti o yüzden emziren annelerinde bu kadar kolay akıyor muydu diye merak ettim..
Ben sanırım kendimi tam ifade edememisimsadece dokunmadığım halde hafif bir el carpmasi sonucu süt gelmesine sasirdim
Aay hiç durmazlardi herhaldeİnan ben de onu düşündümresmen zonklama hissediyorum bütün organlarımda o anda. İkiz olsaydı nasıl olurdu acaba dedim
Ayy maşallah canımSütün güzel olacaksa aynı şekilde dogum yaptıgında da bebegin agzına verirken akacak sıkmana gerek kalmıcak ben yaşadım dpydugu halde delikleriden fışkırıyordu ve bir ayda 1.5 kilo almıştı tosunum
Yok anam bir yıllık evliyiz evlilik yıl dönümünde kalpli künefe yapmış o kadar. Doğum günümde sadece çiçek aldı o kadar sevgililer günü zaten kutlamıyor, hiç bir özel gün kullanmayınca bir hediye jest olmayınca insan üzülüyor. Hindistan cevizi seviyorum dün gitmiş almış kırmış getirmiş diyor bundan güzel hediye mi olur . Ben sinirleniyorum birde sosyal medyada da insanların paylaşımlarını görüyorum biz daha yeni evliyiz sanki 100 yıllık evli gibi davranıyor ama 50 yaşındakilerin paylaşımlarına bakıyorum bizden çok daha romantik zaten hediye alınmamış kimse kalmadı instagramdaBiz bazen uzak kalıyoruz eşimle şehir dışında oluyor ve yanımda olması bile yetiyoro yüzden mesela 14 şubata ben takılmıyorum sallıyorum ben onu 1 ay sonrada kutlarım eşimle bir güne sığdırmiyorum.. bazı şeyleri yasayarak daha iyi anlıyorsun bu da herkes için özel olan günler anlamsız geliyor sen özel günler yaratıyorsun.. mesela eşim geçen dogum günü pastası almış gelmiş kafasına esmis dogum günümü kutladı oysa benim dogum günüm agustosta
O yüzden sıkma canını gerçekten nefes alsın diğer zamanlarda güzel jestler yapıyorsa takılma
Benimki eve beş arkadaşıyla geldi, tabi benim de arkadaşlarım. Tavuk haşladılar arabaşı yaptılar . Diyeceklerim bu kadar….. Allahtan bulaşığı yıkadılarEve gelene kadar sessizce bekleyeceğim eğer ilgisiz sıradan davranırsa evi başına yıkmayı düşünüyorum açıkçası çünkü duygusal olarak hassas süreçteyiz bekliyorum yani özel ilgi kusura bakmasın.
Ay maşallah maşallahBuraya yazdıktan hemen sonra eşim aradı akşama yemek hazırlama dışarı çıkıcaz dedi, hissetti mi nedarısı seninkinin başına diyelim. Sadece sevgililer günü olsa kutlamazdı muhtemelen de 9. evlilik yıldönümümüz bugün bi zahmet boş geçirmesin
Yetecek kadar aldıysan alma kuzum çok çabuk büyüyorlar inan belki yeni doganı anca 2 defa giyebilecekAyy maşallah canımiyi kolay olacak çok şükür o zaman ayy ben o zaman kıyafet almiyim daha fazla çocuğa olmazsa bir de hiç o açıdan düşünmemiştim
sohbet muhabbet iyi gelir diye düşünmüştür..Benimki eve beş arkadaşıyla geldi, tabi benim de arkadaşlarım. Tavuk haşladılar arabaşı yaptılar . Diyeceklerim bu kadar….. Allahtan bulaşığı yıkadılar
Valla kendimi şartlamayım diyorum ama korku da sardı yaniSon olsun inşallahkötü denk gelmiş hep ama korku oluşmasın kesin bir şey çıkacak 3 ay sonra diye kafanda taşıma. Sağlıkla imtihan gerçekten çok zor
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun canım, kendini sıkıp üzme lütfeninşallah bundan sonra böyle sıkıntılar olmaz kayınpederine de acil sifalar diliyorum
vallahi bende anlamadım neyimize nazar değecek diyorum millete de belli olmuyor ki sağol canımNazar mı var anlamadım ki çok geçmiş olsun canım
2.evreymiş canım şükür daha diğer organlara sıçrama olmamış akciğerin bi kısmını alacaklar.Çok geçmiş olsun canım. İleri seviye mi? Allahım şifasını versin inşallah
Aaa çok üzüldüm ya gerçektenrabbim acil şifa versin inşallah
Amin Allah razı olsun kızlarGeçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
Ameliyat haftaya canım özelde bile haftaya gün alabildik fazla yoğun yaBugün mr mı çekilecek yoksa ameliyatı mı bugün canım
amin canım iyi düşünmek istiyorum inşallah herşey iyi olur bu kanser türü nekadar lanet bişey olsada buna inanmak istiyorumgulumsebebek çok gelmiş olsun Allah şifasını versin inşallah sen de bu son olsun diye düşün içini ferah tut
Doktor boyuyla ilgili bir şey demiş miydi canım? Daha önce de doktor bana zayıf bi bebek olacak dediğinde pek takmamıştım ama karın çevresini ölçüpte iki hafta geriden geliyor diyince biraz takılmıştım ama doktorun ve arkadaşların dediği gibi genetik faktörleride göz önüne alınca içim rahatladı. Stres yapmıyorum kendimeBenim bebişin de boyu kısa gibi geliyor bana ben de hep bunu sorguluyorum neyi eksik yapıyorum neden uzun değil diye
Hayır canım boyuyla ilgili bir şey demedi ben kendim takıntı yaptım:)Doktor boyuyla ilgili bir şey demiş miydi canım? Daha önce de doktor bana zayıf bi bebek olacak dediğinde pek takmamıştım ama karın çevresini ölçüpte iki hafta geriden geliyor diyince biraz takılmıştım ama doktorun ve arkadaşların dediği gibi genetik faktörleride göz önüne alınca içim rahatladı. Stres yapmıyorum kendime
Bana da bi arkadaşım muz süt kaju bal bızzlat iç dedi. Öyle üşendim ki hepsini üst üste yedimValla yorumlarda öyle okumuştum bebiş güzel kilo alıyormuş
Kayınpederime kanser teşhisi kondu canım. 6 aylık hamilelik sürecime bir kalp ameliyatı bir kanser sığdırıyorumCanım kaçırdım sanırım geçmiş olsun durum nedir kim rahatsız ?
arabaşı mı nerelisiniz?Benimki eve beş arkadaşıyla geldi, tabi benim de arkadaşlarım. Tavuk haşladılar arabaşı yaptılar . Diyeceklerim bu kadar….. Allahtan bulaşığı yıkadılar
hatırladığım kadarıyla doktorun ilgili bi doktordu demediğine göre sende kendini ve bebişi stres yapma canımHayır canım boyuyla ilgili bir şey demedi ben kendim takıntı yaptım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?