2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aaa çok üzüldüm ya gerçekten rabbim acil şifa versin inşallah

Duygusalız diye mi böyle üzüldüm ben bu günü kutlamadığı için

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin

Bugün mr mı çekilecek yoksa ameliyatı mı bugün canım

Buraya yazdıktan hemen sonra eşim aradı akşama yemek hazırlama dışarı çıkıcaz dedi, hissetti mi ne darısı seninkinin başına diyelim. Sadece sevgililer günü olsa kutlamazdı muhtemelen de 9. evlilik yıldönümümüz bugün bi zahmet boş geçirmesin

Benim hiç başıma gelmedi canım normalde prolaktin seviyen yüksek miydi? Benim sütüm azdı zaten zor geliyordu o yüzden doğum öncesi hiç gelmedi
Peki dogurduktan sonrada hani öyle kolay akan bir şey değil o zaman emzirme döneminde
Prolaktin degerime sanırım hiç bakilmamis
Bana sütün bu kadar kolay akması çok garip geldi hiçte bilmediğim için merak ettim Hay maşallah canım böyle giderse benimde göğüs pedine yavaş yavaş başlamam lazım sanirimayy hadi gelsin Allahin izniyle bu arada bende sizlama vs yok sadece göğsümün hacmi artiyor

Biz bazen uzak kalıyoruz eşimle şehir dışında oluyor ve yanımda olması bile yetiyor o yüzden mesela 14 şubata ben takılmıyorum sallıyorum ben onu 1 ay sonrada kutlarım eşimle bir güne sığdırmiyorum.. bazı şeyleri yasayarak daha iyi anlıyorsun bu da herkes için özel olan günler anlamsız geliyor sen özel günler yaratıyorsun.. mesela eşim geçen dogum günü pastası almış gelmiş kafasına esmis dogum günümü kutladı oysa benim dogum günüm agustosta
O yüzden sıkma canını gerçekten nefes alsın diğer zamanlarda güzel jestler yapıyorsa takılma

Canım kaçırdım sanırım geçmiş olsun durum nedir kim rahatsız ?

Hiç öyle bisey yaşamadım kuzum.. benimkinde bebiş doğduktan sonra süt gelmişti. Doktor bisey demişmiydi bu duruma

Aaa sorma canım valla Allah korudu bizi. Dün sabah daha iyi uyandım şükür. Gittim bugün başka ilaç yazdırdım gebelerin kullanımına uygun yazıyor reçetesinde. Ama ötekinde apaçık hamileler kullanamaz gibi bisey yazıyodu.
Ay onu bende okudum baya yorumda var olumlu ama denememiştim hiç
Kuzum bu nesquikli süt olayını anlamadım ne ilgisi olabilir acaba. Yani toz olanlardan dimi bildiğimiz. Süte karıştırılıp içilenden. Normal kakaoyu süte kaçıp içsek aynı etki olmaz dimi

Hiç öyle bisey yaşamadım kuzum.. benimkinde bebiş doğduktan sonra süt gelmişti. Doktor bisey demişmiydi bu duruma
Sadece elleme hani bir sıkıntılı yok dedi ama bu göğsümün alt kısmını kasiyip bu kadar basit süt gelmesi çok sasirtti o yüzden emziren annelerinde bu kadar kolay akıyor muydu diye merak ettim..
Ben sanırım kendimi tam ifade edememisimsadece dokunmadığım halde hafif bir el carpmasi sonucu süt gelmesine sasirdim

Ahhhh ahhhh.. aynen o lanet yazı vardı... cok sevindim daha iyi uyanmana ama başka ilaçta böyle mideni bulandiriyorsa ilacı bırak doktoruna danış değiştirsin her ilaç herkese iyi gelmiyo

Benden de geliyor her gün bir iki damla doktoruma sordum sıkıştırma elleme sıkıntı değil doğal dedi canım

Benden de geliyor her gün bir iki damla doktoruma sordum sıkıştırma elleme sıkıntı değil doğal dedi canım
Ben bugün ilk defa sutyensiz uyudum acaba o yüzden mi kolay aktı acaba çünkü göğüs altimi kasidim baktım elime aktı..
Maşallah canım bu arada inşallah sutumuz bol olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…