- 25 Mayıs 2023
- 4.570
- 8.607
- 88
Sus sus bu aralar ben de çok pis kuruluyorum..
Görürler onlarSus sus bu aralar ben de çok pis kuruluyorum..
Aaa çok üzüldüm ya gerçektenSıkıntılı canım patolojiye göre kanser. Acil ameliyat olması gerekiyor 3 doktor gezdik dünden beri hepsi aynı şeyi söylüyor. Devlette 10 gün sonraya daha mr çekimi için gün veriyorlar bide onun sonucu çıkması var 1 haftada öyle. Bekleyecek 1 günü yok şuan sıçrama yapmaması gerekiyor. Özelde olacak bakalım bugün gün alacak inşallah eşim.
Duygusalız diye mi böyle üzüldüm ben bu günü kutlamadığı içinVücut kendini doğumdan sonraki uykusuz gecelere hazırlıyordur belki de
Ah ah napıcaz bu kiloları bilmiyorum ben de +10 ile devam ediyorumama her gören hiç kilo almamışsın diyor tüm kilolar karnımda sanırım ondan çok dikkat çekmiyor
Bizim evlilik yıldönümümüz bugün, günler öncesinden bir yerden yer ayırt demiştim ama hamileyim diye ayırtmak istememiş
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versinSıkıntılı canım patolojiye göre kanser. Acil ameliyat olması gerekiyor 3 doktor gezdik dünden beri hepsi aynı şeyi söylüyor. Devlette 10 gün sonraya daha mr çekimi için gün veriyorlar bide onun sonucu çıkması var 1 haftada öyle. Bekleyecek 1 günü yok şuan sıçrama yapmaması gerekiyor. Özelde olacak bakalım bugün gün alacak inşallah eşim.
Bugün mr mı çekilecek yoksa ameliyatı mı bugün canımSıkıntılı canım patolojiye göre kanser. Acil ameliyat olması gerekiyor 3 doktor gezdik dünden beri hepsi aynı şeyi söylüyor. Devlette 10 gün sonraya daha mr çekimi için gün veriyorlar bide onun sonucu çıkması var 1 haftada öyle. Bekleyecek 1 günü yok şuan sıçrama yapmaması gerekiyor. Özelde olacak bakalım bugün gün alacak inşallah eşim.
Benim popom hep büyüktü zaten o yüzden olağan karşılıyorlar sanırımAy ne güzel bende göbiş popiş hepsi ayrı ayrı gidiyo maşallah bi de kalçam üst bacağım aşırı genişledi erkekte olmaz derlerdi o da hurafe çıktı
Buraya yazdıktan hemen sonra eşim aradı akşama yemek hazırlama dışarı çıkıcaz dedi, hissetti mi neDuygusalız diye mi böyle üzüldüm ben bu günü kutlamadığı için
Peki dogurduktan sonrada hani öyle kolay akan bir şey değil o zaman emzirme dönemindeBenim hiç başıma gelmedi canım normalde prolaktin seviyen yüksek miydi? Benim sütüm azdı zaten zor geliyordu o yüzden doğum öncesi hiç gelmedi
Bana sütün bu kadar kolay akması çok garip geldi hiçte bilmediğim için merak ettimAynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun korkma normal dedim ya sana ilk hamileligimde 3 aydan sonra gelmeye başladı sonra ay ilerledikçe gögüs pedi bile kullandım dogum yapmadan. Maşallah de kız görürsün bak bol bol sütün olacak. Bende bir haftadır sızlamadan duramıyorum geldi gelecek
Biz bazen uzak kalıyoruz eşimle şehir dışında oluyor ve yanımda olması bile yetiyorDuygusalız diye mi böyle üzüldüm ben bu günü kutlamadığı için
Eve gelene kadar sessizce bekleyeceğim eğer ilgisiz sıradan davranırsa evi başına yıkmayı düşünüyorum açıkçası çünkü duygusal olarak hassas süreçteyiz bekliyorum yani özel ilgi kusura bakmasın.
Görürler onlar
Benimkini duysan kendini 1.80 hissedersin neyse suscamKendime hep kısa geliyorum
Canım kaçırdım sanırım geçmiş olsun durum nedir kim rahatsız ?Sıkıntılı canım patolojiye göre kanser. Acil ameliyat olması gerekiyor 3 doktor gezdik dünden beri hepsi aynı şeyi söylüyor. Devlette 10 gün sonraya daha mr çekimi için gün veriyorlar bide onun sonucu çıkması var 1 haftada öyle. Bekleyecek 1 günü yok şuan sıçrama yapmaması gerekiyor. Özelde olacak bakalım bugün gün alacak inşallah eşim.
Hiç öyle bisey yaşamadım kuzum.. benimkinde bebiş doğduktan sonra süt gelmişti. Doktor bisey demişmiydi bu durumaKızlar sağ göğsümün altı kaşındı kaşırken bi baktım elime ıslaklık geldi yine süt geldi.. göğsüme hafif dokunmuştur elim daha önce emziren anneler süt bu kadar kolay gelen bir şey mi
Aaa sorma canım valla Allah korudu bizi. Dün sabah daha iyi uyandım şükür. Gittim bugün başka ilaç yazdırdım gebelerin kullanımına uygun yazıyor reçetesinde. Ama ötekinde apaçık hamileler kullanamaz gibi bisey yazıyodu.Sabaha geçer canım.. içindeki kağıdı okudun mu hamilelik kısmında yazan yazıyı onu okuyunca ben cok üzülmüştüm bu yazdıklarını düşünmüştüm.. Ama Allahtan daha beter olmadan çok şükür seni kurtardi
Kuzum bu nesquikli süt olayını anlamadım ne ilgisi olabilir acaba. Yani toz olanlardan dimi bildiğimiz. Süte karıştırılıp içilenden. Normal kakaoyu süte kaçıp içsek aynı etki olmaz dimiAy onu bende okudum baya yorumda var olumlu ama denememiştim hiç
Sadece elleme hani bir sıkıntılı yok dedi ama bu göğsümün alt kısmını kasiyip bu kadar basit süt gelmesi çok sasirtti o yüzden emziren annelerinde bu kadar kolay akıyor muydu diye merak ettim..Hiç öyle bisey yaşamadım kuzum.. benimkinde bebiş doğduktan sonra süt gelmişti. Doktor bisey demişmiydi bu duruma
Ahhhh ahhhh.. aynen o lanet yazı vardı... cok sevindim daha iyi uyanmana ama başka ilaçta böyle mideni bulandiriyorsa ilacı bırak doktoruna danış değiştirsin her ilaç herkese iyi gelmiyoAaa sorma canım valla Allah korudu bizi. Dün sabah daha iyi uyandım şükür. Gittim bugün başka ilaç yazdırdım gebelerin kullanımına uygun yazıyor reçetesinde. Ama ötekinde apaçık hamileler kullanamaz gibi bisey yazıyodu.
Kuzum bu nesquikli süt olayını anlamadım ne ilgisi olabilir acaba. Yani toz olanlardan dimi bildiğimiz. Süte karıştırılıp içilenden. Normal kakaoyu süte kaçıp içsek aynı etki olmaz dimi
Benden de geliyor her gün bir iki damla doktoruma sordum sıkıştırma elleme sıkıntı değil doğal dedi canımKızlar sağ göğsümün altı kaşındı kaşırken bi baktım elime ıslaklık geldi yine süt geldi.. göğsüme hafif dokunmuştur elim daha önce emziren anneler süt bu kadar kolay gelen bir şey mi
Ben bugün ilk defa sutyensiz uyudum acaba o yüzden mi kolay aktı acaba çünkü göğüs altimi kasidim baktım elime aktı..Benden de geliyor her gün bir iki damla doktoruma sordum sıkıştırma elleme sıkıntı değil doğal dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?