2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet evet hemen 3-4 yaşında basketbola yazdirmam lazım

Sürekli nemlendiriyor musun canim? Bir de duş jeli falan kullanıyor musun

Bende etkilenmezdim de bende hormonlardan etkilendim sanırım iyi kız maşallah ne güzel düşünmüş

Benimki eve beş arkadaşıyla geldi, tabi benim de arkadaşlarım. Tavuk haşladılar arabaşı yaptılar . Diyeceklerim bu kadar….. Allahtan bulaşığı yıkadılar
Şuan mutfakta arabası yapıyorum yarına işim kolaylassin diye Allah affetsin güldüm
Heee o zaman sinirlenilmeyi az hakkediyor diğer zamanlar bugünleri telafi edecek bir şey yapsa neyseydi de
Çatlayacak hemen krem sür yağlı nemli tutandan

Kızlar bende kalp çarpıntısı ve nefes darlığı başladı bugun avm ye gidip biraz yoruldum acaba ondan mıdır

Allahın mucizeleri sonsuz canım canınızı sıkmayın inşallah sağlığına geri kavuşur adamcağız hep beraber dua edelim kayınbabana inşallah

Sürekli nemlendiriyor musun canim? Bir de duş jeli falan kullanıyor musun
Yok canım bir duştan çıkınca sürüyorum onun harici yağ filan hiç bişey kullanmıyorum
Ben adanalıyım eşim niğdeli biz Konya’da oturuyor canım
konyadan biliyorsunuz ozaman arabaşını
ne süreyim kullandığın yağ varmı canım normal krem olur mu şimdilik ben hiç kullanmadım daha

Allahın mucizeleri sonsuz canım canınızı sıkmayın inşallah sağlığına geri kavuşur adamcağız hep beraber dua edelim kayınbabana inşallah
Amin Allah razı olsun canım inşallah hersey iyi olur rahmetli eniştemin kaderini yaşamaz korkumuz ondan eşim yıkılmış durumda

Kız tek başına nasıl yapıyorsun ben arkadaşlarıma yaptırdım hatta biri saçı uzundu kepek gördüm diye eşarp taktırdım ona yoksa yiyemem dedim

Ben daha önce vazelin önerdim ama zararlı dedi gruptan birkaç kişi araştırdım kimi site zararlı kimi site zararsız diyo şahsen bana iyi gelen bi o var benim cildim aşırı kuruyo o yüzden de hani oneremiyorum ama benimki kokusuz birde vazelin tüm kremlerin ana kaynağı galiba yalanda olmasında araştırmadan kullanma canim yinede ben zararsız gördüm kendimce

Kız yok benimki yürüyen öküz . Birde babası bir romantik bir romantik görmen lazım onu gördükçe şaşıp kalıyorum benimkine. Sanki bu oğlan mağarada kendi kendine büyümüş üf ya

Amin Allah razı olsun canım inşallah hersey iyi olur rahmetli eniştemin kaderini yaşamaz korkumuz ondan eşim yıkılmış durumda
Yıkılmaz mı ya insanın babası. Benim babam 46 yaşında olmasına rağmen babasının ölümünden sonra çok çöktü yaşlandı resmen. Kaç yaşında olursan ol babaya muhtaçsın onun sevgisine gölgesine…

Kız tek başına nasıl yapıyorsun ben arkadaşlarıma yaptırdım hatta biri saçı uzundu kepek gördüm diye eşarp taktırdım ona yoksa yiyemem dedim Eki Görüntüle 3387410

Kız tek başına nasıl yapıyorsun ben arkadaşlarıma yaptırdım hatta biri saçı uzundu kepek gördüm diye eşarp taktırdım ona yoksa yiyemem dedim Eki Görüntüle 3387410
iyi yapmissin canim hamileligi en guzel yasayan sensin İşte bende o yüzden çorbasını bugünden hamurunu ise yarına biraktim birde bence arabası corbasi bir gün dinlenince daha güzel oluyo

iyi yapmissin canim hamileligi en guzel yasayan sensin İşte bende o yüzden çorbasını bugünden hamurunu ise yarına biraktim birde bence arabası corbasi bir gün dinlenince daha güzel oluyo
Evet kesinlikle, ben ertesi gün ısıtıp içince daha lezzetli olduğunu düşünüyorum

Vazelin niye zararlıymış ki vallahi evde en uygun o var diye düşündüm sürdüm hemen nasıl tatlı kaşınıyor bide cidden çatlıyor galiba panikledim. Olmazsa sonra uygun bir yağ alırım sağol canım.
aynen öyle canım baya güçlü duruyor ama eve girince tutamıyor kendini uyku filan hiç yok sabaha kadar uyumadı bugün uyur inşallah dünün uykusuzluğuyla

Bence en çok nemli tutanda vazelin şuan ben bu markayi kullaniyorum cok memnunum normalde cildim catlamaya cok meyillidir masallah ne catlama var ne bir sey.. hatta cok az kaldi icinde en yakin zamanda bir daha alıcam..

Evet kesinlikle, ben ertesi gün ısıtıp içince daha lezzetli olduğunu düşünüyorum
Gercek ağzının tadını bilen bir gurme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…