- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Evet evet hemen 3-4 yaşında basketbola yazdirmam lazımhatırladığım kadarıyla doktorun ilgili bi doktordu demediğine göre sende kendini ve bebişi stres yapma canımzaten yoğurt peynir destekliyorsun doğunca da jimnastik basketbol derken tüm kozlarını kullanırsın gerisi de genetik zaten
Sürekli nemlendiriyor musun canim? Bir de duş jeli falan kullanıyor musunKızlar ya karnım kuruyorfazla soğukta yüz nasıl soyulur atar filan aynı öyle şuan karnım iki gündür böyle olmaya başladı bide kaşınıyor. Gerildiğinden mi acaba çatlıyor mu ondan mı böyle soyuluyor gibi? Yaşayan varmı
Bende etkilenmezdim de bende hormonlardan etkilendim sanırımsohbet muhabbet iyi gelir diye düşünmüştür..
Benimki de geldi anladı kurulduğumu ve kavga edeceğimi dur hemen kutlayayım ortalık karışmadan önceki yıllarda bir şey yapmadım zaten hiç dedi. Saat almış gönlümü aldı ama ben bu seferde kendime kızıp ağladım
normalde sevmezdim bugüne özel kutlamayı galiba etkilendim sosyal medyadan falan.
Ay beraber oynarsınız kız ana oğul maşallahEvet evet hemen 3-4 yaşında basketbola yazdirmam lazım
Ben adanalıyım eşim niğdeli biz Konya’da oturuyor canımKayınpederime kanser teşhisi kondu canım. 6 aylık hamilelik sürecime bir kalp ameliyatı bir kanser sığdırıyorumkalan 3 ayım keyifli geçer inşallah
arabaşı mı nerelisiniz?
Şuan mutfakta arabası yapıyorum yarına işim kolaylassin diye Allah affetsin güldümBenimki eve beş arkadaşıyla geldi, tabi benim de arkadaşlarım. Tavuk haşladılar arabaşı yaptılar . Diyeceklerim bu kadar….. Allahtan bulaşığı yıkadılar
Heee o zaman sinirlenilmeyi az hakkediyorYok anam bir yıllık evliyiz evlilik yıl dönümünde kalpli künefe yapmış o kadar. Doğum günümde sadece çiçek aldı o kadar sevgililer günü zaten kutlamıyor, hiç bir özel gün kullanmayınca bir hediye jest olmayınca insan üzülüyor. Hindistan cevizi seviyorum dün gitmiş almış kırmış getirmiş diyor bundan güzel hediye mi olur . Ben sinirleniyorum birde sosyal medyada da insanların paylaşımlarını görüyorum biz daha yeni evliyiz sanki 100 yıllık evli gibi davranıyor ama 50 yaşındakilerin paylaşımlarına bakıyorum bizden çok daha romantik zaten hediye alınmamış kimse kalmadı instagramdasinirlendim ya
Çatlayacak hemen krem sür yağlı nemli tutandanKızlar ya karnım kuruyorfazla soğukta yüz nasıl soyulur atar filan aynı öyle şuan karnım iki gündür böyle olmaya başladı bide kaşınıyor. Gerildiğinden mi acaba çatlıyor mu ondan mı böyle soyuluyor gibi? Yaşayan varmı
Allahın mucizeleri sonsuz canım canınızı sıkmayın inşallah sağlığına geri kavuşur adamcağız hep beraber dua edelim kayınbabana inşallahValla kendimi şartlamayım diyorum ama korku da sardı yani
Allah razı olsun canım
vallahi bende anlamadım neyimize nazar değecek diyorum millete de belli olmuyor ki sağol canım
2.evreymiş canım şükür daha diğer organlara sıçrama olmamış akciğerin bi kısmını alacaklar.
Amin Allah razı olsun kızlar
Ameliyat haftaya canım özelde bile haftaya gün alabildik fazla yoğun ya
amin canım iyi düşünmek istiyorum inşallah herşey iyi olur bu kanser türü nekadar lanet bişey olsada buna inanmak istiyorum
Yok canım bir duştan çıkınca sürüyorum onun harici yağ filan hiç bişey kullanmıyorumSürekli nemlendiriyor musun canim? Bir de duş jeli falan kullanıyor musun
konyadan biliyorsunuz ozaman arabaşınıBen adanalıyım eşim niğdeli biz Konya’da oturuyor canım
ne süreyim kullandığın yağ varmı canım normal krem olur mu şimdilik ben hiç kullanmadım dahaŞuan mutfakta arabası yapıyorum yarına işim kolaylassin diye Allah affetsin güldüm
Heee o zaman sinirlenilmeyi az hakkediyordiğer zamanlar bugünleri telafi edecek bir şey yapsa neyseydi de
Çatlayacak hemen krem sür yağlı nemli tutandan
Amin Allah razı olsun canım inşallah hersey iyi olur rahmetli eniştemin kaderini yaşamaz korkumuz ondan eşim yıkılmış durumdaAllahın mucizeleri sonsuz canım canınızı sıkmayın inşallah sağlığına geri kavuşur adamcağız hep beraber dua edelim kayınbabana inşallah
Kız tek başına nasıl yapıyorsun ben arkadaşlarıma yaptırdım hatta biri saçı uzundu kepek gördüm diye eşarp taktırdım ona yoksa yiyemem dedimŞuan mutfakta arabası yapıyorum yarına işim kolaylassin diye Allah affetsin güldüm
Heee o zaman sinirlenilmeyi az hakkediyordiğer zamanlar bugünleri telafi edecek bir şey yapsa neyseydi de
Ben daha önce vazelin önerdim ama zararlı dedi gruptan birkaç kişi araştırdım kimi site zararlı kimi site zararsız diyo şahsen bana iyi gelen bi o var benim cildim aşırı kuruyo o yüzden de hani oneremiyorum ama benimki kokusuz birde vazelin tüm kremlerin ana kaynağı galiba yalanda olmasında araştırmadan kullanma canim yinede ben zararsız gördüm kendimceYok canım bir duştan çıkınca sürüyorum onun harici yağ filan hiç bişey kullanmıyorum
konyadan biliyorsunuz ozaman arabaşını
ne süreyim kullandığın yağ varmı canım normal krem olur mu şimdilik ben hiç kullanmadım daha
Kız yok benimki yürüyen öküz . Birde babası bir romantik bir romantik görmen lazım onu gördükçe şaşıp kalıyorum benimkine. Sanki bu oğlan mağarada kendi kendine büyümüş üf yaŞuan mutfakta arabası yapıyorum yarına işim kolaylassin diye Allah affetsin güldüm
Yıkılmaz mı ya insanın babası. Benim babam 46 yaşında olmasına rağmen babasının ölümünden sonra çok çöktü yaşlandı resmen. Kaç yaşında olursan ol babaya muhtaçsın onun sevgisine gölgesine…Amin Allah razı olsun canım inşallah hersey iyi olur rahmetli eniştemin kaderini yaşamaz korkumuz ondan eşim yıkılmış durumda
Ondandır bence nefes yetmiyorKızlar bende kalp çarpıntısı ve nefes darlığı başladı bugun avm ye gidip biraz yoruldum acaba ondan mıdır
Kız tek başına nasıl yapıyorsun ben arkadaşlarıma yaptırdım hatta biri saçı uzundu kepek gördüm diye eşarp taktırdım ona yoksa yiyemem dedimEki Görüntüle 3387410
Kız tek başına nasıl yapıyorsun ben arkadaşlarıma yaptırdım hatta biri saçı uzundu kepek gördüm diye eşarp taktırdım ona yoksa yiyemem dedimEki Görüntüle 3387410
Alla alla ne garipKız yok benimki yürüyen öküz . Birde babası bir romantik bir romantik görmen lazım onu gördükçe şaşıp kalıyorum benimkine. Sanki bu oğlan mağarada kendi kendine büyümüş üf ya
Evet kesinlikle, ben ertesi gün ısıtıp içince daha lezzetli olduğunu düşünüyorumiyi yapmissin canim hamileligi en guzel yasayan sensin İşte bende o yüzden çorbasını bugünden hamurunu ise yarına biraktim birde bence arabası corbasi bir gün dinlenince daha güzel oluyo
Vazelin niye zararlıymış ki vallahi evde en uygun o var diye düşündüm sürdüm hemen nasıl tatlı kaşınıyor bide cidden çatlıyor galiba panikledim. Olmazsa sonra uygun bir yağ alırımBen daha önce vazelin önerdim ama zararlı dedi gruptan birkaç kişi araştırdım kimi site zararlı kimi site zararsız diyo şahsen bana iyi gelen bi o var benim cildim aşırı kuruyo o yüzden de hani oneremiyorum ama benimki kokusuz birde vazelin tüm kremlerin ana kaynağı galiba yalanda olmasında araştırmadan kullanma canim yinede ben zararsız gördüm kendimce
aynen öyle canım baya güçlü duruyor ama eve girince tutamıyor kendini uyku filan hiç yok sabaha kadar uyumadı bugün uyur inşallah dünün uykusuzluğuylaYıkılmaz mı ya insanın babası. Benim babam 46 yaşında olmasına rağmen babasının ölümünden sonra çok çöktü yaşlandı resmen. Kaç yaşında olursan ol babaya muhtaçsın onun sevgisine gölgesine…
Bence en çok nemli tutanda vazelin şuan ben bu markayi kullaniyorum cok memnunum normalde cildim catlamaya cok meyillidir masallah ne catlama var ne bir sey.. hatta cok az kaldi icinde en yakin zamanda bir daha alıcam..Vazelin niye zararlıymış ki vallahi evde en uygun o var diye düşündüm sürdüm hemen nasıl tatlı kaşınıyor bide cidden çatlıyor galiba panikledim. Olmazsa sonra uygun bir yağ alırımsağol canım.
aynen öyle canım baya güçlü duruyor ama eve girince tutamıyor kendini uyku filan hiç yok sabaha kadar uyumadı bugün uyur inşallah dünün uykusuzluğuyla
Gercek ağzının tadını bilen bir gurmeEvet kesinlikle, ben ertesi gün ısıtıp içince daha lezzetli olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?