2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kayınpederime kanser teşhisi kondu canım. 6 aylık hamilelik sürecime bir kalp ameliyatı bir kanser sığdırıyorum kalan 3 ayım keyifli geçer inşallah

arabaşı mı nerelisiniz?
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin cok üzüldüm bu tarz seyler hep hamılelıgı buluyor 2 bucuk aylıkken dedem öldü şimdi de eşimin dedesi ölüm döşeğinde ananesi yoğun bakımda dğn cagırdılar ölüyor gelın dıye gıttık adam kalktı oturdu bızımle konustu cok garıp seyler oluyor

Evet bende en iyisi bu diye biliyorum canım diğerlerine oranla fiyatı daha yüksek ama piyasadakilerden daha iyi. Yine annemdeyim sabah doktor kontrolüm var annemdeki bu marka değil sabah alıp tekrar süreyim bari günde kaç kez sürüyorsun

Sizde de baya arka arkaya gelmiş ya insan sorgulamadan edemiyor Allah günah yazmasın da inşallah Rabbim daha uzun sağlıklı ömür versin ikisine de ama zor yani hep yüreği ağzında oluyor insanın

Her gece yatmadan önce sür yetiyor birde duştan sonra ben bebek yağı sürüyorum karnıma ekstradan o kadar
Bu arada çok eşeklik yaptım canım kusura bakma gerçekten kızın nasıl oldu canı acıyor mu napiyor ne yaptınız eşinin babası içinde çok üzüldüm ama Allah büyük hamileyizde inşallah sağlığına kavuşur dualarımızı kabul eder

Canım kurumasına izin verme kaşınma olayı catlayacak diye oluyor diye biliyorum ben de duştan duşa surerdim ama şimdi kasindigi an kasimiyorum hemen yağ sürüyorum

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah. Biz de annemde yaşadık çok şükür
5 sene oldu atlattı allahım birdahanyaşatmasın. Özele giderek en iyisini yapmışsınız devleti beklersen işlemler bitip sonuç çıkana kadsr zaten yayılma olabiliyor o kadar hızlı ilerliyor bizde hiç beklememiştik bir hafta içinde hem hastalıgın ögrendik hemde ameliyatını olmuştu. Annemde gögüs kanseri 2. Evreye geçmişti ama başka hiç bir organa sıçramamıştı. Kemoterapi süreci çok zor allah yardımcısı olsun inşallah

Sizde de baya arka arkaya gelmiş ya insan sorgulamadan edemiyor Allah günah yazmasın da inşallah Rabbim daha uzun sağlıklı ömür versin ikisine de ama zor yani hep yüreği ağzında oluyor insanın
Canım imtihan dünyası işte ben kaçtıkca bazı ortamlardan o ortamların içinde buluyorum kendımı eşimle 15 gündür bugun yapacagımız seylerım planını yaptık yiyecegımız tatlıya kadar ama kısmet suan o annesıgılde ben annemgıldeyim annelik babalık sabır işi bebiş gelmeden bize sabrı öğretiyor

Olur mu öyle şey canım o süreçte de çok destek oldunuz sonrasında da konusu açıldıkça sordunuz Allah razı olsun hepinizden kızım iyi çok şükür çocuklar mucize gerçekten sürekli büyüme hormonu devrede olduğundan hücreleri çok çabuk toparlıyor çok hızlı düzeldi hatta işte kan sulandırıcısı da bitti şükür artık bişey kullanmıcaz bu defter kapandı o atlattı biz atlatamadık hala rüyalarımda hastane görüyorum kızımı kaçırıyorum hastaneden filan klasik etkilenme durumları hala atlatabilmiş değilim ama mental olarak iyiyim şükür. Amin canım şimdide bu dert geldi başımıza inşallah kayınpederim de sağlıkla toparlanır ona ayrı eşime ayrı üzülüyorum doktor herşeyi dümdüz açık açık yüzüne söylemiş dün baya dağılmış durumdaydı bugün yine düzelecek diyor doktorun dediklerini kulak arkası yapıp umuda tutunuyor. Umutsuz da nasıl yapacak ki mecbur

Canım kurumasına izin verme kaşınma olayı catlayacak diye oluyor diye biliyorum ben de duştan duşa surerdim ama şimdi kasindigi an kasimiyorum hemen yağ sürüyorum
Tatlı tatlı kaşınıyor vallahi kızımda karnım yoktu ya hiç böyle şeyler yaşamamıştım. sen ne yağı kullanıyorsun canım
Sizede çok geçmiş olsun canım darısı başımıza inşallah Rabbim tekrarını göstermesin bidaha. Doktor akciğer kanseri için biz sadece tedavilerle hastanın ömrünü uzatmaya çalışıyoruz 5 ay 5 yıl 1 yıl bilemeyiz demiş. Çok lanet bi hastalık ve dediğin gibi devlette en az 1 ay beklicek okadar vakit yok hazır sıçramamışken hızlıca ameliyat olmak zorunda bizde de 1 hafta içinde tamamı yapılmış olacak inşallah. Ameliyat sonrası aldıkları parçayı tekrar patolojiye göndereceklermiş onkoloji gerekli görürse kemoterapi süreci başlıcak o başlı başına zor bi süreç kaç kür alır kim bilir bide enfeksiyona da çok açık oluyolar biliyorsun. Vallahi Rabbim nerde varsa hepsinin yardımcısı olsun zorlu süreç bizi bekliyor

Biz ne planlarsak planlayalım hesapta olan değil nasipte olan geliyor başa. Bizde bugün eğlenceye gidecektik rezervasyon herşey tamamdı hiç bi elbisem olmadığı için yeni bi elbise bile almıştım kendime şık. Ama şuan kimin umrunda eğlence o bu şu modundayız. Hatta bugün bende tam annelerdeyim. Olsun sağlık olsun da su akar yolunu bulur. Allahın izniyle önümüzde ne 14 şubatlar ne özel günler var birlikte geçireceğimiz

Çok şükür prensesin iyi olmasına çok sevindimannelik işte o küçük olunca unuttu gitti bile belkide ama işte insan unutamıyor bilinçaltında kaliyo
Ben inanıyorum bu bebis bereketiyle gelecek ablasına iyi geldi şimdi dedesinde sıra.. Ya doktorun çocuğun olmayacak dedigi insanların bile çocuğu oluyo misal.. umut her zaman vardır sadece ölümün çaresi yok

Herkes sağlıklı olsunda varsın kutlama olmasın canım çok şükür kanserı erken teşhis ettirmişiniz

Maalesef çağımızın hastalığı bu illet.Çok geçmiş olsun canım.

Günaydınn bir sürü mesaj birikmiş yine Bunu nasıl içtiniz ya gitmiyor bir süre sonra

Eklentiler

• IMG_4722.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar üniversitedeki kontrolden çıktım. Ay sinirim bozuldu. Bebekte sıkıntı yok şükür ama geçen hafta kendi doktorum 919 gram ölçtü bu hafta üniversite 800 gram ölçtü bende nasıl yani geçen hafta 919 gram ölçtüler dedim hassas teraziye koymuyoruz sonuçta +- 500 gram oynayabilir dedi. 500 gram mı? Bebek zaten 1 kilo anca nasıl 500 gram oynar. Sinirlerim bozuldu şimdi buna göre ben 25+5 oldum. Boyu da 31 cm ölçtü.

Oynasa hadi 50 gram oynasın ne kadar fazla fark var arada ölçerken gördün mü ekranı belki gelişi güzel ölçüp geçmiştir

Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…