2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Oynasa hadi 50 gram oynasın ne kadar fazla fark var arada ölçerken gördün mü ekranı belki gelişi güzel ölçüp geçmiştir
Yani muhtemelen +-50 gr demek istedi ama kafa pırıl pırıl tabi 500 gr dedi bide hızlı hızlı bişeyler yaptı ekranı zaten göstermiyorlar ama 800 gram da az değil mi hadi 25+5 olsun ona göre de düşük kilo. bide hiç büyümemiş zayıflamış gibi. 900 gram ölçse hadi dicem ki bi haftada hiç kilo almamış ama zayıflar mı ya

Canım bence yanlış ölçtü, benim olay gibi oldu seninki de. Ben akşamında başka doktora gitmiştim ve bebegin olcumleri haftasında çıkmıştı. Alelacele mi ölçüyorlar yapiyorlar anlamıyorum ki. Bendeki ultrason kağıdında her seferinde ne kadar oynayabilir yazıyor bu hafta +-188 Gramdi mesela. 500 ne yani abartmış bence yanlış ölçtü sen canını sıkma

Aslında evde vardı Hindistan cevizi yağı buram buram kokuyor diye çok yanaşmamıştım bide hiç yağ krem sürmemiştim dün akşam sürdüm bi. Başlamam lazım ciddi çatlıcam galiba ben
Benim başlarda göğsüm kasiniyordu ben de farketmeden kasidim hafif çatlamış sonrasında şu ara karnım öyle hafif kaşınıyor kaşınmadan hemen yağ sürüyorum. Aklimiza geldikce nemlendirmek gerek. Özellikle son ay çok çatlak oluyor sanırım

Doktor bana bebegin zayıflama gibi bir durumu olamaz demişti. Gelişim durabilir vs ama bebek zayiflayamaz dedi. Doktorunun kafası dalgindi yogundu herhalde demişti

Bununla geçer gider inşallah canım

Canım annemede ıkı doktorda kılosu 3500 kılo normal dediler normal doğurursun diye kadını ınandırdılar kardeşim birtürlü doğmadı acil sezeryan oldu bebek bı doğdu 5500 kılo 16 sene oldu ona makınalar eskıydı ozellerdekı makınalar yenı devlettekıler bence hala kardesımın zamanından kalmıştır

Yani sağlıklı bi sıkıntı yok dedi tamam önemli olan o da kilo konusu da bi kafamı karıştırmıştı. İki aydır bi kadın vardı o ölçüyordu doğru gidiyo bu sefer erkek ölçtü ölçmek için ölçer gibi ama yine de dedim acaba kendi doktorum mu yanlış ölçtü filan diye düşündüm ama kendi doktorumun cihazı çok daha iyi okadar yanlış ölçer mi
ay evet bide tatlı tatlı kaşınıyor artık kaşındıkça nemlendircem kızımda karnım böyle yoktu baya büyüdü sivri duruyor çatlak annemde de çok var genetik zaten bari minimuma düşüreyim
Doktor bana bebegin zayıflama gibi bir durumu olamaz demişti. Gelişim durabilir vs ama bebek zayiflayamaz dedi. Doktorunun kafası dalgindi yogundu herhalde demişti
yemin ederim bunun cevabını araştırıyordum şimdi. Anne karnındaki bebek zayıflarmı diye. Allah razı olsun canım içim rahatladı şimdi daha çok. Ozaman gerçekten 900 gram ölçse gelişimi yavaşladı kilo almadı 1 haftada derdim ama 800 yanlış ölçüm gerçekten

Bununla geçer gider inşallah canım
Amin canım inşallah
aynen bide üniversite hastanesinde insana normal de davranmıyorlar tamam kuvez durumları vs iyi bakıyolar gerçekten sırf kaydım gözüksün diye gidiyorum ama cihazlar çok eski bide bakmak için bakıyolar resmen. Stajyer doktorlar biraz daha ilgili yeni oldukları için ama ultrason doktoru tırt çıkıyor bebeği göstermedi bile yani ekranı çevirmedi bile

Salaklar ya anlamıyorum parayı alıyorsun neyın trıbı og

Kızlar ya şeker yüklemesinde 1. Saati verdim ama daha fazla dayanamadım çıkardım midemde kalanı 2. Saat yanlış çıkar herhalde demi

Yanlış ölçmüştür bence bu kadar fark imkansız

Ben burada birinin yazısına da denk gelmistim canım, aynı cihaz aynı hastane farklı Dr. Kilosunu tam hatırlayamıyorum ama sabah birisi 40cm olcmus diğer Dr 42cm bebek saatler içinde uzamış gibi bir durum oluyor. Doktordan doktora da bu ölçüm değişiyor bence bebeğin duruşu vs. acele olcuyorlar sanırım böyle garip sonuçlar çıkabiliyor.

Benim annemde de hiç çatlak olmamış, yaşı ilerledikçe kilo al ver derken çatlamış. Hamileliklerinde hiç çatlamamis inşallah bizim de öyle olur kaşıntıyı hissettiğim an hemen yağ sürüyorum asla kasimiyorum

Yok yok merak etme seninki kesinlikle yanlış ölçüm. Benim detaylıda 403 mu neydi ertesi gün 350 mi ne ölçülmustu sanırım. Başka dr'a gittim 407 ölçtü. Bebeğinin zayiflamasi durumu olamaz dedi gelişimi durur kan gitmez kilosu az artar tamam ama zayiflayamaz doktorunun yoğun bir zamanına denk geldin sanırım demişti o yüzden sen de endişelenme yanlış ölçüm bence o

Yanlış ölçüm yapmıştır canım rastgele bakmıştır. Bir kilodan aşagı degildir şuan. Bende yeni çıktkm doktordan bi sıkıntı yok çok şükür. Tam 28 haftalık olmuş kilosuda 1210 gram dedi boyunu unuttum sormayı. Erken dogum riskimden dolayı 32. Haftada ciger geliştirci igne yapacak

Hayatım sıkma canını +-150 200 gram oynar sen farklı mak ölçtürdüğün için kesinlikle fark çıkar

Kızlar bebislerinize uyku tulumu ve hastaneye gidip gelme durumlari için tulum aldınız mı peluş falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…