- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Yani muhtemelen +-50 gr demek istedi ama kafa pırıl pırıl tabi 500 gr dediOynasa hadi 50 gram oynasın ne kadar fazla fark var arada ölçerken gördün mü ekranı belki gelişi güzel ölçüp geçmiştir
Aslında evde vardı Hindistan cevizi yağı buram buram kokuyor diye çok yanaşmamıştım bide hiç yağ krem sürmemiştim dün akşam sürdüm bi. Başlamam lazım ciddi çatlıcam galiba benHindistan cevizi yağı kullanıyorum canım
Canım bence yanlış ölçtü, benim olay gibi oldu seninki de. Ben akşamında başka doktora gitmiştim ve bebegin olcumleri haftasında çıkmıştı. Alelacele mi ölçüyorlar yapiyorlar anlamıyorum ki. Bendeki ultrason kağıdında her seferinde ne kadar oynayabilir yazıyor bu hafta +-188 Gramdi mesela. 500 ne yani abartmış bence yanlış ölçtü sen canını sıkmaKızlar üniversitedeki kontrolden çıktım. Ay sinirim bozuldu. Bebekte sıkıntı yok şükür ama geçen hafta kendi doktorum 919 gram ölçtü bu hafta üniversite 800 gram ölçtübende nasıl yani geçen hafta 919 gram ölçtüler dedim hassas teraziye koymuyoruz sonuçta +- 500 gram oynayabilir dedi. 500 gram mı? Bebek zaten 1 kilo anca nasıl 500 gram oynar. Sinirlerim bozuldu şimdi buna göre ben 25+5 oldum. Boyu da 31 cm ölçtü.
Benim başlarda göğsüm kasiniyordu ben de farketmeden kasidim hafif çatlamış sonrasında şu ara karnım öyle hafif kaşınıyor kaşınmadan hemen yağ sürüyorum. Aklimiza geldikce nemlendirmek gerek. Özellikle son ay çok çatlak oluyor sanırımAslında evde vardı Hindistan cevizi yağı buram buram kokuyor diye çok yanaşmamıştım bide hiç yağ krem sürmemiştim dün akşam sürdüm bi. Başlamam lazım ciddi çatlıcam galiba ben
Doktor bana bebegin zayıflama gibi bir durumu olamaz demişti. Gelişim durabilir vs ama bebek zayiflayamaz dedi. Doktorunun kafası dalgindi yogundu herhalde demiştiYani muhtemelen +-50 gr demek istedi ama kafa pırıl pırıl tabi 500 gr dedibide hızlı hızlı bişeyler yaptı ekranı zaten göstermiyorlar ama 800 gram da az değil mi hadi 25+5 olsun ona göre de düşük kilo. bide hiç büyümemiş zayıflamış gibi. 900 gram ölçse hadi dicem ki bi haftada hiç kilo almamış ama zayıflar mı ya
Bununla geçer gider inşallah canımValla kendimi şartlamayım diyorum ama korku da sardı yani
Allah razı olsun canım
vallahi bende anlamadım neyimize nazar değecek diyorum millete de belli olmuyor ki sağol canım
2.evreymiş canım şükür daha diğer organlara sıçrama olmamış akciğerin bi kısmını alacaklar.
Amin Allah razı olsun kızlar
Ameliyat haftaya canım özelde bile haftaya gün alabildik fazla yoğun ya
amin canım iyi düşünmek istiyorum inşallah herşey iyi olur bu kanser türü nekadar lanet bişey olsada buna inanmak istiyorum
Canım annemede ıkı doktorda kılosu 3500 kılo normal dediler normal doğurursun diye kadını ınandırdılar kardeşim birtürlü doğmadı acil sezeryan oldu bebek bı doğdu 5500 kılo 16 sene oldu ona makınalar eskıydı ozellerdekı makınalar yenı devlettekıler bence hala kardesımın zamanından kalmıştırKızlar üniversitedeki kontrolden çıktım. Ay sinirim bozuldu. Bebekte sıkıntı yok şükür ama geçen hafta kendi doktorum 919 gram ölçtü bu hafta üniversite 800 gram ölçtübende nasıl yani geçen hafta 919 gram ölçtüler dedim hassas teraziye koymuyoruz sonuçta +- 500 gram oynayabilir dedi. 500 gram mı? Bebek zaten 1 kilo anca nasıl 500 gram oynar. Sinirlerim bozuldu şimdi buna göre ben 25+5 oldum. Boyu da 31 cm ölçtü.
Yani sağlıklı bi sıkıntı yok dedi tamam önemli olan o da kilo konusu da bi kafamı karıştırmıştı. İki aydır bi kadın vardı o ölçüyordu doğru gidiyo bu sefer erkek ölçtü ölçmek için ölçer gibi ama yine de dedim acaba kendi doktorum mu yanlış ölçtü filan diye düşündüm ama kendi doktorumun cihazı çok daha iyi okadar yanlış ölçer miCanım bence yanlış ölçtü, benim olay gibi oldu seninki de. Ben akşamında başka doktora gitmiştim ve bebegin olcumleri haftasında çıkmıştı. Alelacele mi ölçüyorlar yapiyorlar anlamıyorum ki. Bendeki ultrason kağıdında her seferinde ne kadar oynayabilir yazıyor bu hafta +-188 Gramdi mesela. 500 ne yani abartmış bence yanlış ölçtü sen canını sıkma
ay evet bide tatlı tatlı kaşınıyor artık kaşındıkça nemlendircem kızımda karnım böyle yoktu baya büyüdü sivri duruyor çatlak annemde de çok var genetik zaten bari minimuma düşüreyimBenim başlarda göğsüm kasiniyordu ben de farketmeden kasidim hafif çatlamış sonrasında şu ara karnım öyle hafif kaşınıyor kaşınmadan hemen yağ sürüyorum. Aklimiza geldikce nemlendirmek gerek. Özellikle son ay çok çatlak oluyor sanırım
yemin ederim bunun cevabını araştırıyordum şimdi. Anne karnındaki bebek zayıflarmı diye. Allah razı olsun canım içim rahatladı şimdi daha çok. Ozaman gerçekten 900 gram ölçse gelişimi yavaşladı kilo almadı 1 haftada derdim ama 800 yanlış ölçüm gerçektenDoktor bana bebegin zayıflama gibi bir durumu olamaz demişti. Gelişim durabilir vs ama bebek zayiflayamaz dedi. Doktorunun kafası dalgindi yogundu herhalde demişti
Amin canım inşallahBununla geçer gider inşallah canım
aynen bide üniversite hastanesinde insana normal de davranmıyorlar tamam kuvez durumları vs iyi bakıyolar gerçekten sırf kaydım gözüksün diye gidiyorum ama cihazlar çok eski bide bakmak için bakıyolar resmen. Stajyer doktorlar biraz daha ilgili yeni oldukları için ama ultrason doktoru tırt çıkıyor bebeği göstermedi bile yani ekranı çevirmedi bileCanım annemede ıkı doktorda kılosu 3500 kılo normal dediler normal doğurursun diye kadını ınandırdılar kardeşim birtürlü doğmadı acil sezeryan oldu bebek bı doğdu 5500 kılo 16 sene oldu ona makınalar eskıydı ozellerdekı makınalar yenı devlettekıler bence hala kardesımın zamanından kalmıştır
Salaklar ya anlamıyorum parayı alıyorsun neyın trıbı ogAmin canım inşallah
aynen bide üniversite hastanesinde insana normal de davranmıyorlar tamam kuvez durumları vs iyi bakıyolar gerçekten sırf kaydım gözüksün diye gidiyorum ama cihazlar çok eski bide bakmak için bakıyolar resmen. Stajyer doktorlar biraz daha ilgili yeni oldukları için ama ultrason doktoru tırt çıkıyor bebeği göstermedi bile yani ekranı çevirmedi bile
Yanlış ölçmüştür bence bu kadar fark imkansızKızlar üniversitedeki kontrolden çıktım. Ay sinirim bozuldu. Bebekte sıkıntı yok şükür ama geçen hafta kendi doktorum 919 gram ölçtü bu hafta üniversite 800 gram ölçtübende nasıl yani geçen hafta 919 gram ölçtüler dedim hassas teraziye koymuyoruz sonuçta +- 500 gram oynayabilir dedi. 500 gram mı? Bebek zaten 1 kilo anca nasıl 500 gram oynar. Sinirlerim bozuldu şimdi buna göre ben 25+5 oldum. Boyu da 31 cm ölçtü.
Ben burada birinin yazısına da denk gelmistim canım, aynı cihaz aynı hastane farklı Dr. Kilosunu tam hatırlayamıyorum ama sabah birisi 40cm olcmus diğer Dr 42cm bebek saatler içinde uzamış gibi bir durum oluyor. Doktordan doktora da bu ölçüm değişiyor bence bebeğin duruşu vs. acele olcuyorlar sanırım böyle garip sonuçlar çıkabiliyor.Yani sağlıklı bi sıkıntı yok dedi tamam önemli olan o da kilo konusu da bi kafamı karıştırmıştı. İki aydır bi kadın vardı o ölçüyordu doğru gidiyo bu sefer erkek ölçtü ölçmek için ölçer gibi ama yine de dedim acaba kendi doktorum mu yanlış ölçtü filan diye düşündüm ama kendi doktorumun cihazı çok daha iyi okadar yanlış ölçer mi
ay evet bide tatlı tatlı kaşınıyor artık kaşındıkça nemlendircem kızımda karnım böyle yoktu baya büyüdü sivri duruyor çatlak annemde de çok var genetik zaten bari minimuma düşüreyim
yemin ederim bunun cevabını araştırıyordum şimdi. Anne karnındaki bebek zayıflarmı diye. Allah razı olsun canım içim rahatladı şimdi daha çok. Ozaman gerçekten 900 gram ölçse gelişimi yavaşladı kilo almadı 1 haftada derdim ama 800 yanlış ölçüm gerçekten
Kan alan hemşireye soyle canım hemen, bana eğer kusma durumu olursa söyle demiştiKızlar ya şeker yüklemesinde 1. Saati verdim ama daha fazla dayanamadım çıkardım midemde kalanı 2. Saat yanlış çıkar herhalde demi
Yanlış ölçüm yapmıştır canım rastgele bakmıştır. Bir kilodan aşagı degildir şuan. Bende yeni çıktkm doktordan bi sıkıntı yok çok şükür. Tam 28 haftalık olmuş kilosuda 1210 gram dedi boyunu unuttum sormayı. Erken dogum riskimden dolayı 32. Haftada ciger geliştirci igne yapacakKızlar üniversitedeki kontrolden çıktım. Ay sinirim bozuldu. Bebekte sıkıntı yok şükür ama geçen hafta kendi doktorum 919 gram ölçtü bu hafta üniversite 800 gram ölçtübende nasıl yani geçen hafta 919 gram ölçtüler dedim hassas teraziye koymuyoruz sonuçta +- 500 gram oynayabilir dedi. 500 gram mı? Bebek zaten 1 kilo anca nasıl 500 gram oynar. Sinirlerim bozuldu şimdi buna göre ben 25+5 oldum. Boyu da 31 cm ölçtü.
Ayyy ben de bundan içtim ilk güzeldi ama sonra midem bulandı ama düzeldi tekrardan 10 dakikada içmen lazım hayatımGünaydınn bir sürü mesaj birikmiş yineBunu nasıl içtiniz ya gitmiyor bir süre sonra
Hayatım sıkma canını +-150 200 gram oynar sen farklı mak ölçtürdüğün için kesinlikle fark çıkarKızlar üniversitedeki kontrolden çıktım. Ay sinirim bozuldu. Bebekte sıkıntı yok şükür ama geçen hafta kendi doktorum 919 gram ölçtü bu hafta üniversite 800 gram ölçtübende nasıl yani geçen hafta 919 gram ölçtüler dedim hassas teraziye koymuyoruz sonuçta +- 500 gram oynayabilir dedi. 500 gram mı? Bebek zaten 1 kilo anca nasıl 500 gram oynar. Sinirlerim bozuldu şimdi buna göre ben 25+5 oldum. Boyu da 31 cm ölçtü.
Aaahh hayatımm bana hemşire kusarsan baştan başlamamız lazım her şeye demiştiKızlar ya şeker yüklemesinde 1. Saati verdim ama daha fazla dayanamadım çıkardım midemde kalanı 2. Saat yanlış çıkar herhalde demi
2. Saati de verdim 15 dakika önce öğleden sonra doktora muayene olucam ona bi diyeyimKan alan hemşireye soyle canım hemen, bana eğer kusma durumu olursa söyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?