2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Normal kuzum, bizimde 28+1 de 1100 gr dı

Başın sağolsun ben dün gittim 27+2 1068 gram çıktı ama 2 haftada 300 gram felan almış o ara zaten ben de kilo aldım göbeğim az daha büyüdü göğüslerim büyüdü hareketlerini daha fazla hisseder oldum büyüme dönemleri var bence bir anda büyüdü gibi geldi bana

Ay ne güzel ya umarım benim de böyle geçer doğumdan sonra

Aaay çok güldüm sen bugün mesajlarımı sallasaniz keşke diye tribini at

Bugün o zaman buyuk gün desene ya bu doktorlar ne zaman uyuyor evde nasıl vakit geciriyorlar çok merak ediyorum
Valla bende merak ediyorum bence doktorun yine hastane ortamında çalışan biriyle evli filan olması lazım aynı tempoya ayak uyduracak. Yoksa evlilikleri de sıkıntılı olur gece yarısı adam koynundan kalkıp gidiyor birini doğurtmaya düşünsene
Sen böyle yazdıkça bugün doktorla konusmani çok merak ediyorum ama tetanozu vurulduktan sonra ne diyeceksen de bari ahahha
Hahahaha bencede önce aşımı muayenemi olup sonra konuşmam lazım eşim madem doktor değiştirmek zor olacak senin için ozaman önce tatlı dille söyle vereceği cevaba göre carlarsın hatta vereceği cevaba göre benden sana izin doktorun saçını başını yolabilirsin diyor

Başınız sağolsun canım. Bizi ihmal ediyorsun dicektim de haklı sebebin varmış.
Rahim ağzı uzunluğun çok iyi aslında maşallah. Şimdi doktor nasıl bi yol izlicek düzelme olmadığı durumda
Ay ne güzel ya umarım benim de böyle geçer doğumdan sonra
geçer canım sende geçeceğine inan ki geçiyor cidden yani
Aaay çok güldüm sen bugün mesajlarımı sallasaniz keşke diye tribini at
atıcam ama muayeneden aşıdan sonra önce düzgün bi baksın da sonra tribe gircem

Mart annelerime baktım azck, kayınvalide olayları online
Eyvah eyvah bizde de başlar doğumdan sonra o olaylar ah hatta ben başlayım kızım kilo almış dün farkettik kv döndü eh dönüp dolaşıp ağzına bişeyler veriyorum alsın tabi dedi şey gibi geldi o an bana sanki ben evde çocuğu aç bırakıyorum o doyuruyor sağolsun bak kiloda aldı sayesinde hajajsjsjsj bide çocuk bi hareket bişey yapıyor güzel bişey mesela nerden öğrendi ki diyor. Benim öğretmiş olabileceğim aklına gelmiyor

Yaaa Allahımmm gerçekten komikler
Bizimki de eşim anne bak et yapma midesi bulanıyor yiyemiyor kokusuna bile gelemiyor demesine rağmen dün yemeğe gittik et pişirmiş yani birine anlatınca art niyetli düşünme diyorlar da Allah aşkına bir insan neden yapar böyle eşimde diyorki napsın kadıncağız unutmuştur e ben de aç kaldım bana yazık değil mi

Kızlar günaydııınn. İki gündür hemoroid ağrım vardı kabız olmama rağmen kendiliğinden acımaya ve şişmeye başlamıştı. Bugünde lavabodayken kanadı baya. O acısı geçti gibi oldu kanayınca. İlk defa böyle bişey oldu. Yaşayan var mı? Naptınız? Daha dün doktora gittim bida bunun için de gitmek istemiyorum kendiliğinden geçer mi ki?

Vallahi art niyetli olmayım düşünmeyim diyorum ama yapılan hareketten yada söylenilen sözün tonlamasından bile belli oluyor yani kör olmak lazım görmemek farketmemek için aklına gelmiştir bence ama alternatif yemek bulamadıysa aman yer bişey olmaz bizde hamile olduk hiç böyle nazlarımız olmadı diye düşünüp yapmıştır yine de etli yemek. Bizde hamile olduk hiç böyle değildik muhabbeti malum hepimizde deseydin ben çocuğunla aç kaldım bize yazık değilmi diye

Maşallah iyi canim benimki 26+4te 1077 gramken doktor iri bir bebek demişti düşün seninki masallah iyi gidiyor çok şükür hayatı risklerini de atlatiyorlar erken doğum vs olursa gönlünü ferah tut

Sağol canım Maşallah canım çok iyi almış iki haftada. Ekstra bişey yapmadan mı oldu

Tabi canım bu sefer sen onu yolacagina o sana iğne bi yapar kol felç sen önce işini gör sonra lafını söyle verecegi cevaba gorede artık akışına bırak ahahaha

Başınız sağolsun canım. Bizi ihmal ediyorsun dicektim de haklı sebebin varmış.
Rahim ağzı uzunluğun çok iyi aslında maşallah. Şimdi doktor nasıl bi yol izlicek düzelme olmadığı durumda
Sağol canım Bazen beklemediğimiz anda böyle durumlar oluyor maalesef hayat işte Allah kalanlara ömür versin.. geçen bir ara girdim hatta alıntı yaptım cevaplamak için ama onları bile cevaplayıp gönderemedm

Canım sanırım son bi umut düzelir belki diye
32 . haftayı bekliyor doktor. O dönemler net belirlenir durumumuz. Yine düzelmemişse muhtemelen 36 haftalıkken alınır. Tabi gidişatımız da önemli. Umarım herşey yolunda giderde kim bilir belki 38i görürüz

Maşallah iyi canim benimki 26+4te 1077 gramken doktor iri bir bebek demişti düşün seninki masallah iyi gidiyor çok şükür hayatı risklerini de atlatiyorlar erken doğum vs olursa gönlünü ferah tut
İnşallah canım yeterki yavrularımız iyi olsun Beslenmeme yine de dikkat ediyim o yüzden nolur nolmaz belki az da olsa etkisi olmuştur. 1 ay sonraya gidicem şimdiden sabırsızlanıyorum Doktor ekranı çevirip gösterdi ilk defa ve çok mutlu oldum sen nasılsın kuzum bebiş iyi mi

Evet canım çok dikkat et çok güzel gidiyorsun maşallah çok şükür çok sevindim 1 ay sonrasına vermesine bir sıkıntı görse daha erkene verirdi aaa yüzünü ilk defa mı gördün
Bebis iyi çok şükür ama göbeğim hizli büyüyor bazen ayağını çıkartıyor avcumu koyduğumda temas bağımlısı mi olcan sen diye seviyorum günler öyle geçiyor çarşambada benim var bakalım nstye başlatacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…