Normal kuzum, bizimde 28+1 de 1100 gr dı28+2 de 1 kiloymuş bebeğim kızlar, sizinkiler kaçtı o haftalarda ?
Beslenmeme dikkat ettim, Erkek bebiş için açıkçası en az 1200 olmuştur diyordum. Normalde önemsemezdim de Previadan dolayı ne kadar alırsa o kadar iyi bizim için. Normal mi acaba
Başın sağolsun28+2 de 1 kiloymuş bebeğim kızlar, sizinkiler kaçtı o haftalarda ?
Beslenmeme dikkat ettim, Erkek bebiş için açıkçası en az 1200 olmuştur diyordum. Normalde önemsemezdim de Previadan dolayı ne kadar alırsa o kadar iyi bizim için. Normal mi acaba
Ay ne güzel ya umarım benim de böyle geçer doğumdan sonraYok canım doğumdan bi süre sonra geçiyor. Benim ilk gebelikte Antep fıstığına tiksinmem olmuştu. Nasılda severim normalde ama tiksindim eşin yerken o kabuğu açıyor ya çıt çıt sesi bile tiksindiriyordu beni eşimde farkedip bıraktı eve filan almadık uzunca bi süre. Doğumdan bi süre sonra geçti şimdi yine en sevdiğim şeylerden biri
Aaay çok güldümAyyy oda kötü ya ne anladım ozaman sabit doktorda kalmaktan şansa başka doktor doğurtacaksageçen gece geziyordu benim doktor kantinde sigara tüttürüyordu sonra ebe geldi birlikte çıktılar çağırmaya geldi muhtemelen eşimde aklına bişey takıldıysa sor diyor ozaman aşı da aklıma gelmemişti ne diyim selamunaleykum hocam beni de sen doğurtacaksın nasipse mi diyim dedim ay şimdi düşündüm de keşke msj attığım gün denk gelseymişiz ne cevap vermiyon sen bana diye bi carlasaydım hazır kıstırmışım tenhada
Sevim kooş Mart annelerineMart annelerime baktım azck, kayınvalide olayları online
Valla bende merak ediyorum bence doktorun yine hastane ortamında çalışan biriyle evli filan olması lazım aynı tempoya ayak uyduracak. Yoksa evlilikleri de sıkıntılı olur gece yarısı adam koynundan kalkıp gidiyor birini doğurtmaya düşünseneBugün o zaman buyuk gün deseneya bu doktorlar ne zaman uyuyor evde nasıl vakit geciriyorlar çok merak ediyorum
Hahahaha bencede önce aşımı muayenemi olup sonra konuşmam lazımSen böyle yazdıkça bugün doktorla konusmani çok merak ediyorumama tetanozu vurulduktan sonra ne diyeceksen de bari ahahha
Başınız sağolsun canım. Bizi ihmal ediyorsun dicektim de haklı sebebin varmış.Günaydın canımm , günaydın güzel hamişlerBir süredir giremiyorum tanıdık biri vefat etmişti. Günler hızla geçmiş.
evet salı günü kontrolümüz vardı.
Maalesef Plasenta previa hala düzelmemiş. Bu güne kadar (28+2) düzelmediyse bundan sonra zor dedi doktor. 32. Haftaya Tekrar gün verildi. Serviks kapalı uzunluk 37 dedi . Bebeğim 1kilo olmuş.
Ben ekstra dikkat ederek beslenmiştim ama demekki bebekler olduğu gibi ilerliyor. Almak istedikleri gibi alıyolar kiloyu. Sen nasılsın dün müydü bugün müydü kontrolun bebiş nasıl?
geçer canım sende geçeceğine inan ki geçiyor cidden yaniAy ne güzel ya umarım benim de böyle geçer doğumdan sonra
atıcam ama muayeneden aşıdan sonraAaay çok güldümsen bugün mesajlarımı sallasaniz keşke diye tribini at
Eyvah eyvah bizde de başlar doğumdan sonra o olaylarMart annelerime baktım azck, kayınvalide olayları online
Yaaa Allahımmm gerçekten komiklerEyvah eyvah bizde de başlar doğumdan sonra o olaylarah hatta ben başlayım kızım kilo almış dün farkettik kv döndü eh dönüp dolaşıp ağzına bişeyler veriyorum alsın tabi dedi şey gibi geldi o an bana sanki ben evde çocuğu aç bırakıyorum o doyuruyor sağolsun bak kiloda aldı sayesinde hajajsjsjsj bide çocuk bi hareket bişey yapıyor güzel bişey mesela nerden öğrendi ki diyor. Benim öğretmiş olabileceğim aklına gelmiyor
Vallahi art niyetli olmayım düşünmeyim diyorum ama yapılan hareketten yada söylenilen sözün tonlamasından bile belli oluyor yani kör olmak lazım görmemek farketmemek içinYaaa Allahımmm gerçekten komikler
Bizimki de eşim anne bak et yapma midesi bulanıyor yiyemiyor kokusuna bile gelemiyor demesine rağmen dün yemeğe gittik et pişirmişyani birine anlatınca art niyetli düşünme diyorlar da Allah aşkına bir insan neden yapar böyle eşimde diyorki napsın kadıncağız unutmuştur e ben de aç kaldım bana yazık değil mi
Maşallah iyi canim benimki 26+4te 1077 gramken doktor iri bir bebek demişti düşün seninki masallah iyi gidiyor çok şükür hayatı risklerini de atlatiyorlar erken doğum vs olursa gönlünü ferah tut28+2 de 1 kiloymuş bebeğim kızlar, sizinkiler kaçtı o haftalarda ?
Aa yakınmışız Rahatladım valla biraz canım sağolNormal kuzum, bizimde 28+1 de 1100 gr dı
Dedikodu severizzzz hemen o kısma geçiyorum benMart annelerime baktım azck, kayınvalide olayları online
Sağol canımBaşın sağolsunben dün gittim 27+2 1068 gram çıktı ama 2 haftada 300 gram felan almış o ara zaten ben de kilo aldım göbeğim az daha büyüdü göğüslerim büyüdü hareketlerini daha fazla hisseder oldum büyüme dönemleri var bence bir anda büyüdü gibi geldi bana
Tabi canım bu sefer sen onu yolacagina o sana iğne bi yapar kol felçValla bende merak ediyorum bence doktorun yine hastane ortamında çalışan biriyle evli filan olması lazım aynı tempoya ayak uyduracak. Yoksa evlilikleri de sıkıntılı olur gece yarısı adam koynundan kalkıp gidiyor birini doğurtmaya düşünsene
Hahahaha bencede önce aşımı muayenemi olup sonra konuşmam lazımeşim madem doktor değiştirmek zor olacak senin için ozaman önce tatlı dille söyle vereceği cevaba göre carlarsın hatta vereceği cevaba göre benden sana izin doktorun saçını başını yolabilirsin diyor
Sağol canımBaşınız sağolsun canım. Bizi ihmal ediyorsun dicektim de haklı sebebin varmış.
Rahim ağzı uzunluğun çok iyi aslında maşallah. Şimdi doktor nasıl bi yol izlicek düzelme olmadığı durumda
İnşallah canım yeterki yavrularımız iyi olsunMaşallah iyi canim benimki 26+4te 1077 gramken doktor iri bir bebek demişti düşün seninki masallah iyi gidiyor çok şükür hayatı risklerini de atlatiyorlar erken doğum vs olursa gönlünü ferah tut
Evet canım çok dikkat et çok güzel gidiyorsun maşallahİnşallah canım yeterki yavrularımız iyi olsunBeslenmeme yine de dikkat ediyim o yüzden nolur nolmaz belki az da olsa etkisi olmuştur. 1 ay sonraya gidicem şimdiden sabırsızlanıyorum Doktor ekranı çevirip gösterdi ilk defa ve çok mutlu oldum sen nasılsın kuzum bebiş iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?