- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Canım ben yaşamadım ama kendiliğinden geçmiyor diye biliyorum çevremde yaşayan var ama gebelikte değil. Krem filan önerebilirim yada fitil ama hamilelikte kullanılır mı bilemem o yüzden en iyisi doktoruna danışman o uygun olan kremi verirKızlar günaydııınn. İki gündür hemoroid ağrım vardı kabız olmama rağmen kendiliğinden acımaya ve şişmeye başlamıştı. Bugünde lavabodayken kanadı baya. O acısı geçti gibi oldu kanayınca. İlk defa böyle bişey oldu. Yaşayan var mı? Naptınız? Daha dün doktora gittim bida bunun için de gitmek istemiyorum kendiliğinden geçer mi ki?
aynen vallahi gözüm korktu şimdi 3 hafta ağrı çekmeyim bideTabi canım bu sefer sen onu yolacagina o sana iğne bi yapar kol felçsen önce işini gör sonra lafını söyle verecegi cevaba gorede artık akışına bırak ahahaha
Benide bekleDedikodu severizzzz hemen o kısma geçiyorum ben
İnşallah canım Allah büyüktür iyiyi düşün iyiyi çağır herşey güzel olsun inşallahSağol canımBazen beklemediğimiz anda böyle durumlar oluyor maalesef hayat işte Allah kalanlara ömür versin.. geçen bir ara girdim hatta alıntı yaptım cevaplamak için ama onları bile cevaplayıp gönderemedm
Canım sanırım son bi umut düzelir belki diye
32 . haftayı bekliyor doktor. O dönemler net belirlenir durumumuz. Yine düzelmemişse muhtemelen 36 haftalıkken alınır. Tabi gidişatımız da önemli. Umarım herşey yolunda giderde kim bilir belki 38i görürüz
Haftaya cuma gidicem kuzum çok şükür tam 30 haftalık olduk ciger geliştirici igne yapacak inşallah yukarı çıkmıştır da gerek kalmaz sen nasılsın kuzummelegim can nasılsın canım Ne durumdasın doktora gittin mi hiç girmedim bikaç gündür. Bebeğin nasıl
Bence normal canım sıkıntı yapma benimkide tam 28 haftalıkken gitmiştim 1210 gramdı boyuda 37 cm. Okudugum kadarıyla düzelmemiş plesenta o zaman benimkide aşagıdadır hala bakalım ne dicek sana igne önermedimi doktorun canım28+2 de 1 kiloymuş bebeğim kızlar, sizinkiler kaçtı o haftalarda ?
Beslenmeme dikkat ettim, Erkek bebiş için açıkçası en az 1200 olmuştur diyordum. Normalde önemsemezdim de Previadan dolayı ne kadar alırsa o kadar iyi bizim için. Normal mi acaba
Yaaaa niye ki haftasından erken dogum mu yoksa gününde oldugu halde mi bu sıkıntılar varAy kızlar ya kuvez demişken mart annelerinde 10 Doğumdan neredeyse yarısının bebeği kuveze alınıyor inildeme ciğerlerdeki suyu atamama sebepleriyle valla korkuyorum bi ince. Rabbim sorunsuz sıkıntısız sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
Allah korusun canım..Ay kızlar ya kuvez demişken mart annelerinde 10 Doğumdan neredeyse yarısının bebeği kuveze alınıyor inildeme ciğerlerdeki suyu atamama sebepleriyle valla korkuyorum bi ince. Rabbim sorunsuz sıkıntısız sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
Yaaaa niye ki haftasından erken dogum mu yoksa gününde oldugu halde mi bu sıkıntılar var
Yani bi sıkıntı olmasın diye sigarayı bıraktım aylardır içmiyorum.. böyle bir şey olursa emeğime de üzülürüm yalan yokAy kızlar ya kuvez demişken mart annelerinde 10 Doğumdan neredeyse yarısının bebeği kuveze alınıyor inildeme ciğerlerdeki suyu atamama sebepleriyle valla korkuyorum bi ince. Rabbim sorunsuz sıkıntısız sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
Yaaa neden sevmemişler canım ben sadece 1 numara aldım da 200 adet bio naturel inşallah memnun kalırız.Allah korusun canım..
Bende sleepyi sevmemişler ona canım sıkıldı
Bak yaEyvah eyvah bizde de başlar doğumdan sonra o olaylarah hatta ben başlayım kızım kilo almış dün farkettik kv döndü eh dönüp dolaşıp ağzına bişeyler veriyorum alsın tabi dedi şey gibi geldi o an bana sanki ben evde çocuğu aç bırakıyorum o doyuruyor sağolsun bak kiloda aldı sayesinde hajajsjsjsj bide çocuk bi hareket bişey yapıyor güzel bişey mesela nerden öğrendi ki diyor. Benim öğretmiş olabileceğim aklına gelmiyor
İnşallah olmaz canım korkma sigara içmeyip çocugunda sorun olanda çok. Marifet degil ama ne yalan söyliyim ben iki kızımda da içtim bırakamadım resmen aş erdim. Bunda da kahveyle içiyorum bırakamadı. Tabiki içmemek en güzeli.Yani bi sıkıntı olmasın diye sigarayı bıraktım aylardır içmiyorum.. böyle bir şey olursa emeğime de üzülürüm yalan yok
Ben diğer kızımda sleepy normalini kullanmıştım ara sıra sızdırma oluyodu bio natural ilk kulanıcam 2 paket aldım eğer memnun kalmazsam natural baby önerdi eltim yada molfix bakalım duruma göreAllah korusun canım..
Bende sleepyi sevmemişler ona canım sıkıldı
Aaa neden öyle olmuş ki 37den önce doğanlar falan mıAy kızlar ya kuvez demişken mart annelerinde 10 Doğumdan neredeyse yarısının bebeği kuveze alınıyor inildeme ciğerlerdeki suyu atamama sebepleriyle valla korkuyorum bi ince. Rabbim sorunsuz sıkıntısız sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize
Benimkide bio naturel eger memnun kalmazssm naturel denicem onu çok övüyorlar bio yeni çıktı zaten şuanda marketlerde yok sanırım hep naturel olanı görüyorumBen diğer kızımda sleepy normalini kullanmıştım ara sıra sızdırma oluyodu bio natural ilk kulanıcam 2 paket aldım eğer memnun kalmazsam natural baby önerdi eltim yada molfix bakalım duruma göre
Benim iştahım kesildi bu aralar geçen ay yarım kilo almıştım şuan hala 66 kiloyumKızlar ya bu kilo meselesine oldum olası takıntılıyım resmen su içsem yarıyo böyle rahat rahat homini gırtlak yemek istiyorum bazen ama kendimi zor frenliyorumözgüvenim gitti aynada kendimi panda gibi görüyorum, panda tatlı oldu fil diyim
Benimde azalsın iştahım yaBenim iştahım kesildi bu aralar geçen ay yarım kilo almıştım şuan hala 66 kiloyum
Ben de öyleyim canım ne yesem kilo alıyorum diyordum 67 ile hamile kaldım en son 5 şubatta kontrolde 77-78 civarı geldim tabi kıyafet ayakkabı falan olunca net kilo belli olmadı ama en az 10 kilo almış gibi olunca, doktor da gidişat kötü diyince o günden beri dikkat ediyorum, şu an 78 geliyorum, neredeyse 1 ay olacak hiç almamışım gibi.Kızlar ya bu kilo meselesine oldum olası takıntılıyım resmen su içsem yarıyo böyle rahat rahat homini gırtlak yemek istiyorum bazen ama kendimi zor frenliyorumözgüvenim gitti aynada kendimi panda gibi görüyorum, panda tatlı oldu fil diyim
İnşallah almazsın canım bunuda 95 le kapatırsınBenimde azalsın iştahım yadaha fazla almak istemiyorum. Diğer kızlarımda 95le doğurmuştum bunda şuan 93 olmak üzereyim daha önümde 2 ay süre var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?