2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım ben yaşamadım ama kendiliğinden geçmiyor diye biliyorum çevremde yaşayan var ama gebelikte değil. Krem filan önerebilirim yada fitil ama hamilelikte kullanılır mı bilemem o yüzden en iyisi doktoruna danışman o uygun olan kremi verir
Tabi canım bu sefer sen onu yolacagina o sana iğne bi yapar kol felç sen önce işini gör sonra lafını söyle verecegi cevaba gorede artık akışına bırak ahahaha
aynen vallahi gözüm korktu şimdi 3 hafta ağrı çekmeyim bide önce sinirlendirmeyim de sonra usul usul hallederim

Dedikodu severizzzz hemen o kısma geçiyorum ben
Benide bekle
İnşallah canım Allah büyüktür iyiyi düşün iyiyi çağır herşey güzel olsun inşallah 36 da erken değil durumun belli olduğu için ciğer geliştirici yapar tedbiren kuvezsiz sorunsuz atlatırsın Allahın izniyle

Ay kızlar ya kuvez demişken mart annelerinde 10 Doğumdan neredeyse yarısının bebeği kuveze alınıyor inildeme ciğerlerdeki suyu atamama sebepleriyle valla korkuyorum bi ince. Rabbim sorunsuz sıkıntısız sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize

melegim can nasılsın canım Ne durumdasın doktora gittin mi hiç girmedim bikaç gündür. Bebeğin nasıl
Haftaya cuma gidicem kuzum çok şükür tam 30 haftalık olduk ciger geliştirici igne yapacak inşallah yukarı çıkmıştır da gerek kalmaz sen nasılsın kuzum

Bence normal canım sıkıntı yapma benimkide tam 28 haftalıkken gitmiştim 1210 gramdı boyuda 37 cm. Okudugum kadarıyla düzelmemiş plesenta o zaman benimkide aşagıdadır hala bakalım ne dicek sana igne önermedimi doktorun canım

Yaaaa niye ki haftasından erken dogum mu yoksa gününde oldugu halde mi bu sıkıntılar var

Allah korusun canım..
Bende sleepyi sevmemişler ona canım sıkıldı

Yaaaa niye ki haftasından erken dogum mu yoksa gününde oldugu halde mi bu sıkıntılar var
Yani bi sıkıntı olmasın diye sigarayı bıraktım aylardır içmiyorum.. böyle bir şey olursa emeğime de üzülürüm yalan yok

Bak ya o sıra sende anası aç mı bırakıyor diyemedin mi

Yani bi sıkıntı olmasın diye sigarayı bıraktım aylardır içmiyorum.. böyle bir şey olursa emeğime de üzülürüm yalan yok
İnşallah olmaz canım korkma sigara içmeyip çocugunda sorun olanda çok. Marifet degil ama ne yalan söyliyim ben iki kızımda da içtim bırakamadım resmen aş erdim. Bunda da kahveyle içiyorum bırakamadı. Tabiki içmemek en güzeli.

Allah korusun canım..
Bende sleepyi sevmemişler ona canım sıkıldı
Ben diğer kızımda sleepy normalini kullanmıştım ara sıra sızdırma oluyodu bio natural ilk kulanıcam 2 paket aldım eğer memnun kalmazsam natural baby önerdi eltim yada molfix bakalım duruma göre

Kızlar ya bu kilo meselesine oldum olası takıntılıyım resmen su içsem yarıyo böyle rahat rahat homini gırtlak yemek istiyorum bazen ama kendimi zor frenliyorum özgüvenim gitti aynada kendimi panda gibi görüyorum, panda tatlı oldu fil diyim

Aaa neden öyle olmuş ki 37den önce doğanlar falan mı

Kızlar ebebek indirimleri bitti dimi artık başka indirim olur mu ki benim hala alacaklarım bitmedi :/ pişik kremi, ağız mendili, göğüs ucu kremi, depend, puset örtüsü, küvet filesi, bebe yağı/losyonu, tırnak makası/törpü ve ana kucağı kaldı. Hepsini birden almayayım aylara böyleyim derken yine bi 6-7 bin tutar gibi bunlar

Ben diğer kızımda sleepy normalini kullanmıştım ara sıra sızdırma oluyodu bio natural ilk kulanıcam 2 paket aldım eğer memnun kalmazsam natural baby önerdi eltim yada molfix bakalım duruma göre
Benimkide bio naturel eger memnun kalmazssm naturel denicem onu çok övüyorlar bio yeni çıktı zaten şuanda marketlerde yok sanırım hep naturel olanı görüyorum

Benim iştahım kesildi bu aralar geçen ay yarım kilo almıştım şuan hala 66 kiloyum

Ben de öyleyim canım ne yesem kilo alıyorum diyordum 67 ile hamile kaldım en son 5 şubatta kontrolde 77-78 civarı geldim tabi kıyafet ayakkabı falan olunca net kilo belli olmadı ama en az 10 kilo almış gibi olunca, doktor da gidişat kötü diyince o günden beri dikkat ediyorum, şu an 78 geliyorum, neredeyse 1 ay olacak hiç almamışım gibi.
Hamur işi ve tatlı çok çok az yiyorum. Mesela kayınvalidem bizde iki haftadır, sütlaç yapmıştı 2 kaşık yedim sadece tadımlık, hamur işi yapıyor birkaç ısırık alıp bırakıyorum. Bir de çok su içmeye çalışıyorum öyle olunca gerçekten de almadım. İnşallah böyle devam eder. Sen de bir dene istersen onları kesmeyi. Canın çekince tadımlık ye bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…