2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Öyle yapmaya gayret ediyorum zaten canım ama canım okadar çok yemek istiyor ki
Mesela o sütlaç bende olsa 2 kaşıkla mümkün değil bırakmazdım maşaAllah iradene

Ben diğer kızımda sleepy normalini kullanmıştım ara sıra sızdırma oluyodu bio natural ilk kulanıcam 2 paket aldım eğer memnun kalmazsam natural baby önerdi eltim yada molfix bakalım duruma göre
Molfixede sızma yapiyo diyorlar çocuğun poposuna bacagina bağlı bi durum bence artik çünkü her markada sızma duydum
melegim can canım sızma şikayetleri vardı
Tabiki.. Bi tanıdığım kahvenin yanında normalde günde yarım paket içti çocuğunda bir şey olmadı ki 39 yaşında hamileydi.. ama ben vicdan yaptım içmedim eşim başlarda sigara paketini sakliyordu benden o bile artık ortada bırakıyor dönüp bakmıyorum

Canım akşam 7den sonra yemek yeme sadece kalorisiz çerez atistirmalik at ağzına sabah ye istediğin kadar ama akşam 7den sonra özellikle tatlı ve yağlı şeyler yeme.. iradene sahip çıkmaya çalış yada küçük porsiyon koy su ile tüket mideni şişir az yemeye çalış ben 2 3 hafta strese girdim geçenlerde 500 gram vermiştim ama cok az yiyiyordum da yine alıyorum şuan yemeye basladim

Hepsiburadayi takip et canim olur bence yine

Ben de normalde öyleyim bitirmeden asla bırakmazdım ama doktordan fırçayı yiyince mecburen dikkat etmeye çalışıyorum bir süre yemeyince de insanın canı çekmiyor zaten, ikendi kendimize telkin edip bu yiyeceğe aslında ihtiyacın yok diyip yememeyi başarabiliriz bence

Maşallah canım idarelisin bana doktorum içiyorsan 5 den fazla içme demişti ilk hamileligimde eşimde sagolsun 5 tane bırakıp gidiyordu

Yaaaa niye ki haftasından erken dogum mu yoksa gününde oldugu halde mi bu sıkıntılar var
Gününde olduğu halde sıkıntılar var canım oda beni bi tık gerdi vallahi eşime de dedim hatta kötü düşünme diyor. O gruba mı öyle denk geldi genel olarak mı bu durum var hiç anlamadım. İnşallah herşey hepimiz için güzel olur
Allah korusun canım..
Bende sleepyi sevmemişler ona canım sıkıldı
aaa niye ki o kısmı okumadım ben daha
Yani bi sıkıntı olmasın diye sigarayı bıraktım aylardır içmiyorum.. böyle bir şey olursa emeğime de üzülürüm yalan yok
benimde başıma vuruyor arada sigara aman bi sıkıntı olmasında tek napalım artık

Kızlar son 2-3 gündür asla rahat uyuyamıyorum. Gece sürekli bı sağıma dönüyorum bi soluma. Dönmek de kolay olmuyor karnım acıyor bazen. Sürekli böyle uyanıklık hali olunca tuvalete kalkıyorum haliyle. Uykuya dalmam da zorlaştı. 11 buçukta yatağa giriyorum 1'de ancak uyuyorum uyurken de hep rahat pozisyon bulamadığım için uyanıyorum. Gobegimin yeni güncellemesine alışma süreci mi bu yoksa doğuma kadar devam edecek mi

Bak ya o sıra sende anası aç mı bırakıyor diyemedin mi
Ya dilimin ucuna kadar geldi evde aç kalıyordu burda karnı doydu sağolasın dicektim hadi dedim kayınpeder hasta yatıyor ortam germeyim güldüm geçtim ama baya dalgacı bi gülüşle
sen benmisin poğaça yanaklarda varmı? Hele kazak filan giyince kafam kadar kollar?

Bugün baby me ürünleri gene indirimde mesela bence ara ara takip edin. Mutlaka yapacaklardır satış politikası sonuçta

Benimde daha çok alacaklarım var arada bazıları indirime giriyor ama şubattaki gibi hergün Olmuyor. Mecbur kazık yiyerek alacaz

Sızma yapıyormuş canım
dogurduktan sonra bi keyif sigarası yakicam diyorum
Kv geçen şey dedi işte annen gelemezse vs yada yardıma ihtiyacın olursa şimdide yardıma gelirim dedi çok şaşırdım ya.. ama kayinbabamla gelecekmiş onu belirtti siz doğum yaptınız daha önce zor olmaz mı ya ..
Maşallah canım idarelisin bana doktorum içiyorsan 5 den fazla içme demişti ilk hamileligimde eşimde sagolsun 5 tane bırakıp gidiyordu
Hay maşallah canım doktorunda insafliymis ahhaha
Malesef peygamber sabrı var belkide irade gücüm ordan geliyo
Allah allah yeni güncellememiz uykusuzluk o zaman ben dahil çoğu kiside aynı sıkıntı

Ben baby turbo aldım. Sleepy ve molfixtw şikayet okudum. Püre baby ve baby turco için iyi demişlerdi doktordan da bi kaçı önermiş arkadaşlarıma. İnşallah iyi çıkar

Ben baby turbo aldım. Sleepy ve molfixtw şikayet okudum. Püre baby ve baby turco için iyi demişlerdi doktordan da bi kaçı önermiş arkadaşlarıma. İnşallah iyi çıkar
Ya molfix öneren sleepy sızma yapıyor dedi bana sleepyi öneren molfix sızma yapıyor dedi bence bu bebegin bacak kalınlığı poposuyla alakalı bi durum.. Hani şikayetler hep aynı çünkü

Ya molfix öneren sleepy sızma yapıyor dedi bana sleepyi öneren molfix sızma yapıyor dedi bence bu bebegin bacak kalınlığı poposuyla alakalı bi durum.. Hani şikayetler hep aynı çünkü
Olabilir aynen. Tam bedene uymuyor olabilir her çocuğun vücut yapısı farklı netice de. Neyse deneyip göreceğiz. Sırf o yüzden stok yapmadım bende. 2 şer paket aldım 1-2 numara. Sonradan sorun çıkarsa bi işe yaramaz diye

İnşallah bu sürece de hemen adapte oluruz da geçer bi sabah gerçekten derin uyumuşum uyanınca anladım. Gece boyunca hiç kaliteli değil uykum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…