- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Haftaya 30 oluyoruz resmeeennHappy 29I ImaginaryLife
Canım güzel haberlerle gel inşallahgulumsebebek
Canım ben de geceleri çok zorlanıyorum sağdan sola dönmek işkence benim de karnımın içi ağrıyo sanki yatağa yatınca çok ağır geliyo doğuma kadar böyleyiz bence artıkgolden-snitch
Ay bende Sleepy stoklamıştım yıkıldım şuan.Sızma yapıyormuş canım
dogurduktan sonra bi keyif sigarası yakicam diyorum
Kv geçen şey dedi işte annen gelemezse vs yada yardıma ihtiyacın olursa şimdide yardıma gelirim dedi çok şaşırdım ya.. ama kayinbabamla gelecekmiş onu belirtti siz doğum yaptınız daha önce zor olmaz mı ya ..
Hay maşallah canım doktorunda insafliymis ahhaha
Malesef peygamber sabrı var belkide irade gücüm ordan geliyo
Allah allah yeni güncellememiz uykusuzluk o zaman ben dahil çoğu kiside aynı sıkıntı
Ay şaka gibi sona geliyoruz ciddi ciddiHaftaya 30 oluyoruz resmeeenn
Amin canım benimde o kısım aklıma gelmemişti ama okudukça gerildim birazYaaa niye öyle oldu kihiç zamaninda doğup da kuveze girer diye düşünmemiştim. Sağlıkla alalım hepimiz inşallah kucaklarımıza
amin canım geldim bekliyorum inşallah güzel şeyler söylerHappy 29I ImaginaryLife
Canım ben de geceleri çok zorlanıyorum sağdan sola dönmek işkence benim de karnımın içi ağrıyo sanki yatağa yatınca çok ağır geliyo doğuma kadar böyleyiz bence artıkgolden-snitch
Sabah sırt ağrısı akşam koltukta bir türlü rahat pozisyonu bulamama. Gece sürekli dönmekten uyuyamamaHappy 29I ImaginaryLife
Ya işte maalesef ki akşam çayın yanında bişeler yemeyi çok seviyorum, dediğin gibi onu bıraksam almam yavaşlar. Hergün yemiyorum ama 7 günün 4 günü yiyorum işte onu bırakmam lazım dediğin gibi. Bide suyu maalesef çok az içiyorum hiç canım istemiyor. İçtiğim suyuda vucut tutuyor ihtiyacım olduğu için. Bol içim wc daha çok çıkmam lazımCanım akşam 7den sonra yemek yeme sadece kalorisiz çerez atistirmalik at ağzına sabah ye istediğin kadar ama akşam 7den sonra özellikle tatlı ve yağlı şeyler yeme.. iradene sahip çıkmaya çalış yada küçük porsiyon koy su ile tüket mideni şişir az yemeye çalış ben 2 3 hafta strese girdim geçenlerde 500 gram vermiştim ama cok az yiyiyordum da yine alıyorum şuan yemeye basladim
Gel sarıralmsen benmisinpoğaça yanaklarda varmı? Hele kazak filan giyince kafam kadar kollar?
Resmen aynı şeylerSabah sırt ağrısı akşam koltukta bir türlü rahat pozisyonu bulamama. Gece sürekli dönmekten uyuyamamaşimdiden bebislerin gelislerine hazirlik resmen uykusuzluk
Amin insallah canim ama bu durum günlük yaşantını çok etkileyecek asabi olacaksın vs geçenlerde yazdım ya buraya çok etkiliyor ya sen gündüz çalışınca uyuyamiyorsun birde ben biraz uyuyunca kurtarmaya başladım kendimi iyi hissediyorum az da olsa..İnşallah bu sürece de hemen adapte oluruz da geçerbi sabah gerçekten derin uyumuşum uyanınca anladım. Gece boyunca hiç kaliteli değil uykum
Dilinin ucuyla değil içten söyledi şok oldum ya nazar degdiyse böyle değsin ben buraya daha çok şey yazarım ahahahahhaha vallahi ya öyle bir şey derse derim bir dahakine o zaman rahat olamam vs diye ya aslında benim için kimseye ihtiyacım yok kocamla dönüşümlü de bakarız 10 gün zaten izin veriliyor ona sonrada kendimi toparlamis olacağım için birde 1 hafta sonra verirlerse yıllık izne ayrılır derken rahat ederiz diye düşünüyorum napiyim stres sinir olacağıma huzurlu olurum uykusuz olurum daha iyiAy bende Sleepy stoklamıştım yıkıldım şuan.
Aman senin kv de kocası diye ölecek ayrı kalamıyor kocasındanzor olur canım bebeği al öbür odaya git emzir, üstünü başını sürekli kontrol et yada ne bileyim Allah korusun göğüs ucu yarası olsa biraz südyensiz açıkta gezemezsin filan haliyle rahatsız olursun herşeyi geçtim senin kv değiişik kadın kocasından rahatsız olmasan kv ile atışırsın ayarın kaçar. Bu arada kaynanan benide şaşırttı kafasına taş mı düştü dilinin ucuyla mı söyledi acaba
Milli sorunMart annelerime baktım azck, kayınvalide olayları online
Suyun içine aroma katsan öyle de mi icemezsin acaba örneğin hafif limon sıkmak gibi ne biliyim daha mı kötü gelir bilemedim hazır su mu içiyorsun cesmeden mı acaba? Ben hazır su içiyorum burda çeşmeler kötü markayi değiştirdik şuan damacanayla gezicem utanmasam o kadar su isteğimi arttırdı öylede bir şey yapabilirsin.. canım çayın yanında haftada bir gün kendine keyif günü yap o gün sadece haftada 1 kereye mahsus ye bak değişimi gorursunYa işte maalesef ki akşam çayın yanında bişeler yemeyi çok seviyorum, dediğin gibi onu bıraksam almam yavaşlar. Hergün yemiyorum ama 7 günün 4 günü yiyorum işte onu bırakmam lazım dediğin gibi. Bide suyu maalesef çok az içiyorum hiç canım istemiyor. İçtiğim suyuda vucut tutuyor ihtiyacım olduğu için. Bol içim wc daha çok çıkmam lazım
Evet canım 10 a düşmüştü, 1 ay önce 12 ydi bir anda nasıl düştü anlamadımAy şaka gibi sona geliyoruz ciddi ciddi
Kuzum sende mi kansızlık vardı hgb kaç çıkmıştı sen bahsediyodun dimi geçenlerde
Benim her gecem öyle yatmadan atıştırma huyum yüzünden midem rahatsız oldu dün gece en az 15 kez kalktım. Hiç deliksiz uyumuyorum zaten sağa sola dönerken etrafı tırmalaya tırmalaya dönüyorum ağrı gerilme oluyor.Kızlar son 2-3 gündür asla rahat uyuyamıyorum. Gece sürekli bı sağıma dönüyorum bi soluma. Dönmek de kolay olmuyor karnım acıyor bazen. Sürekli böyle uyanıklık hali olunca tuvalete kalkıyorum haliyle. Uykuya dalmam da zorlaştı. 11 buçukta yatağa giriyorum 1'de ancak uyuyorumuyurken de hep rahat pozisyon bulamadığım için uyanıyorum. Gobegimin yeni güncellemesine alışma süreci mi bu yoksa doğuma kadar devam edecek mi
Valla ben de öyleyim ya şimdiden böyleysek daha neler bekliyor bakalım biziResmen aynı şeylerakşamları ağlıyorum daha en az 2-2 buçuk ay var ben napıcam son zamanlarda diye
Yürümem lazım benim de sanırım en azından bı hareket olursa belki ağrılarım azalırAmin insallah canim ama bu durum günlük yaşantını çok etkileyecek asabi olacaksın vs geçenlerde yazdım ya buraya çok etkiliyor ya sen gündüz çalışınca uyuyamiyorsun birde ben biraz uyuyunca kurtarmaya başladım kendimi iyi hissediyorum az da olsa..
Hepimiz boyleysek son 2 ayımız böyle geçecek herhaldeBenim her gecem öyle yatmadan atıştırma huyum yüzünden midem rahatsız oldu dün gece en az 15 kez kalktım. Hiç deliksiz uyumuyorum zaten sağa sola dönerken etrafı tırmalaya tırmalaya dönüyorum ağrı gerilme oluyor.
Doktorunla görüştün mü peki canım. Benim 2 ay önce 10.8 çıktı diye doktorum ilacı günde 2’ye çıkarmıştı. Bugün yeni sonuçlarım çıktı 10.6’ya düşmüş günde iki ilaç almama rağmen nasıl düşmüş yani anlamadım hiçEvet canım 10 a düşmüştü, 1 ay önce 12 ydi bir anda nasıl düştü anlamadım
Su arıtma cihazı var canım ordan içiyorum ama sanırm filtre değişme zamanı geldi. Hazır su aldırayım bide öyle deneyim bakalım şişeyle gezersem belki içerim. Dediğin gibi yapmak isterim bakalım irademe hakim olursam yaparımSuyun içine aroma katsan öyle de mi icemezsin acaba örneğin hafif limon sıkmak gibi ne biliyim daha mı kötü gelir bilemedim hazır su mu içiyorsun cesmeden mı acaba? Ben hazır su içiyorum burda çeşmeler kötü markayi değiştirdik şuan damacanayla gezicem utanmasam o kadar su isteğimi arttırdı öylede bir şey yapabilirsin.. canım çayın yanında haftada bir gün kendine keyif günü yap o gün sadece haftada 1 kereye mahsus ye bak değişimi gorursun
Görüştüm canım doktor hem ilacı değiştirdi hem de günde ikiye çıkardı benim de. Allah Allah neden düşüyor acaba yaDoktorunla görüştün mü peki canım. Benim 2 ay önce 10.8 çıktı diye doktorum ilacı günde 2’ye çıkarmıştı. Bugün yeni sonuçlarım çıktı 10.6’ya düşmüş günde iki ilaç almama rağmen nasıl düşmüş yani anlamadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?