2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay bende Sleepy stoklamıştım yıkıldım şuan.

Aman senin kv de kocası diye ölecek ayrı kalamıyor kocasından zor olur canım bebeği al öbür odaya git emzir, üstünü başını sürekli kontrol et yada ne bileyim Allah korusun göğüs ucu yarası olsa biraz südyensiz açıkta gezemezsin filan haliyle rahatsız olursun herşeyi geçtim senin kv değiişik kadın kocasından rahatsız olmasan kv ile atışırsın ayarın kaçar. Bu arada kaynanan benide şaşırttı kafasına taş mı düştü dilinin ucuyla mı söyledi acaba

Yaaa niye öyle oldu ki hiç zamaninda doğup da kuveze girer diye düşünmemiştim. Sağlıkla alalım hepimiz inşallah kucaklarımıza
Amin canım benimde o kısım aklıma gelmemişti ama okudukça gerildim biraz
amin canım geldim bekliyorum inşallah güzel şeyler söyler

Sabah sırt ağrısı akşam koltukta bir türlü rahat pozisyonu bulamama. Gece sürekli dönmekten uyuyamama şimdiden bebislerin gelislerine hazirlik resmen uykusuzluk

Ya işte maalesef ki akşam çayın yanında bişeler yemeyi çok seviyorum, dediğin gibi onu bıraksam almam yavaşlar. Hergün yemiyorum ama 7 günün 4 günü yiyorum işte onu bırakmam lazım dediğin gibi. Bide suyu maalesef çok az içiyorum hiç canım istemiyor. İçtiğim suyuda vucut tutuyor ihtiyacım olduğu için. Bol içim wc daha çok çıkmam lazım

İnşallah bu sürece de hemen adapte oluruz da geçer bi sabah gerçekten derin uyumuşum uyanınca anladım. Gece boyunca hiç kaliteli değil uykum
Amin insallah canim ama bu durum günlük yaşantını çok etkileyecek asabi olacaksın vs geçenlerde yazdım ya buraya çok etkiliyor ya sen gündüz çalışınca uyuyamiyorsun birde ben biraz uyuyunca kurtarmaya başladım kendimi iyi hissediyorum az da olsa..

Dilinin ucuyla değil içten söyledi şok oldum ya nazar degdiyse böyle değsin ben buraya daha çok şey yazarım ahahahahhaha vallahi ya öyle bir şey derse derim bir dahakine o zaman rahat olamam vs diye ya aslında benim için kimseye ihtiyacım yok kocamla dönüşümlü de bakarız 10 gün zaten izin veriliyor ona sonrada kendimi toparlamis olacağım için birde 1 hafta sonra verirlerse yıllık izne ayrılır derken rahat ederiz diye düşünüyorum napiyim stres sinir olacağıma huzurlu olurum uykusuz olurum daha iyi

Suyun içine aroma katsan öyle de mi icemezsin acaba örneğin hafif limon sıkmak gibi ne biliyim daha mı kötü gelir bilemedim hazır su mu içiyorsun cesmeden mı acaba? Ben hazır su içiyorum burda çeşmeler kötü markayi değiştirdik şuan damacanayla gezicem utanmasam o kadar su isteğimi arttırdı öylede bir şey yapabilirsin.. canım çayın yanında haftada bir gün kendine keyif günü yap o gün sadece haftada 1 kereye mahsus ye bak değişimi gorursun

Benim her gecem öyle yatmadan atıştırma huyum yüzünden midem rahatsız oldu dün gece en az 15 kez kalktım. Hiç deliksiz uyumuyorum zaten sağa sola dönerken etrafı tırmalaya tırmalaya dönüyorum ağrı gerilme oluyor.

Yürümem lazım benim de sanırım en azından bı hareket olursa belki ağrılarım azalır hiç uykum da yok o da ilginç bir şey hem uyuyamıyorum hem uykum da olmuyor gün içinde

Hepimiz boyleysek son 2 ayımız böyle geçecek herhalde

Evet canım 10 a düşmüştü, 1 ay önce 12 ydi bir anda nasıl düştü anlamadım
Doktorunla görüştün mü peki canım. Benim 2 ay önce 10.8 çıktı diye doktorum ilacı günde 2’ye çıkarmıştı. Bugün yeni sonuçlarım çıktı 10.6’ya düşmüş günde iki ilaç almama rağmen nasıl düşmüş yani anlamadım hiç

Su arıtma cihazı var canım ordan içiyorum ama sanırm filtre değişme zamanı geldi. Hazır su aldırayım bide öyle deneyim bakalım şişeyle gezersem belki içerim. Dediğin gibi yapmak isterim bakalım irademe hakim olursam yaparım

Görüştüm canım doktor hem ilacı değiştirdi hem de günde ikiye çıkardı benim de. Allah Allah neden düşüyor acaba ya Doğumda lazım olacak o kan bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…