2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yürümem lazım benim de sanırım en azından bı hareket olursa belki ağrılarım azalır hiç uykum da yok o da ilginç bir şey hem uyuyamıyorum hem uykum da olmuyor gün içinde
Allah allah ilginç ama evet pilatese başlayacak gibiydin ona ne oldu o da iyi gelir
Evet canım değiştir onun tadı da tuhaftır.. mesela bende aydindan gelen suyu içiyorum çok güzel şekerli gibi ama değil sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama öneririm.. hakim olursun insallah..

Görüştüm canım doktor hem ilacı değiştirdi hem de günde ikiye çıkardı benim de. Allah Allah neden düşüyor acaba ya Doğumda lazım olacak o kan bize
Doğumdan sonra toparlanma süreci için onemliymis kan ilacı.. eğer değer az ise toparlanma süreci uzuyormus:/

Sabah sırt ağrısı akşam koltukta bir türlü rahat pozisyonu bulamama. Gece sürekli dönmekten uyuyamama şimdiden bebislerin gelislerine hazirlik resmen uykusuzluk
Benim de gece uykularım çok kötü, her sağa sola dönüşümde uyanıyorum sonra zor dalıyorum. Gece de 2 den önce uyuyamıyorum. Sabah 7.30 da oğlum kalkıyor haliyle o uyku yetmiyor. İşten gelince gündüz 1-2 saat uyuyorum o iyi geliyor biraz. Bende dinçlik de yok hep sersem gibiyim uykulu gözlerle bakıyorum

Doğumdan sonra toparlanma süreci için onemliymis kan ilacı.. eğer değer az ise toparlanma süreci uzuyormus:/
Evet canım doğumda da kan kaybediliyor çünkü iyice azalmış oluyor, ben doğum sonrası eski fotoğraflarıma bakıyorumda alacakaranlık vampir ailesi gibiyim bembeyaz doktor kan takacaktı aslında doğum sonrası ama alerjik reaksiyon olabilir vs dedi takmadı ama bence ihtiyacım vardı ki kan kaybından bayılmıştım doğumdan sonra. O zaman da değerlerim böyle düşüktü. Bu sefer kan taktırıcam zorla artık

Havalar kötü olunca hiç yeltenmedim. Bir de elimde büyük bir iş vardı hamileliğimin ilk 5 ayı zaten o işle uğraşmakla geçti biraz gece gunduz çalıştım gibi oldu hiç zamanım yoktu bu saatten sonra gitsem olur mu ki havalar da iyi gibi

Ben bir defa sadece koltukta uyuyakaldim bu süreçte onun haricinde hiç uykum olmuyor gün içinde. Gece olunca artık uyumam lazım ama yok yine uyuyamıyorum döngüye girdim

Kızlar daha önce villa kiralayan oldu mu ya tatil için hangi site güvenilirdir acaba çocukla otele gitmeye cesaret edemedim villa daha iyi gibi geldi

Ay ben bile şok
Bencede sinir stres olacağına uykusuz olmayı tercih ederim bende. Bence eşinin izni tamamen bittikten sonra düşünebilirsin hoş gerçi ozamana baya toparlamış olursun 1 hafta takılır giderler

Aaaaa ayyy içim kötü oldu Allah korusun ya.. benim doktorum kan ilacı içmek seni kötü yapıyorsa içme kan veririz dedi kesin taktir canım bayilacak kadar dustuyse gerekiyor gerçekten
Ay ben bile şok
Bencede sinir stres olacağına uykusuz olmayı tercih ederim bende. Bence eşinin izni tamamen bittikten sonra düşünebilirsin hoş gerçi ozamana baya toparlamış olursun 1 hafta takılır giderler
Ohhh en güzeli bebisin huyunu da öğrenmiş olurum ben bilirim havalarında ben takılırım ahhahaha başta dediğim şekilde kendi annesinden örnek verdi bi kardeşi doğum yapmış 6 ay yanında kalmış anlattı bende hemen şey demiştim ben herkese maksimum 2 hafta veriyorum ondan sonra herkes kendi evine gitsin demiştim ben dayanamam 1 hafta çok iyi bi süre o yüzden düşün ben bile 2 hafta dedim

Kızlar şükür bebiş iyi daha aşı konusuna geçemedik. Muayene oldum da elini yüzünden çekmiyor git tatlı ye gel güzel resim yakalayalım dedi indim tatlı yedim bekliyorum. Bi problem yok şükür. 1444 gram 38cm olmuş. Şuan 28+6 ama kaç haftayla uyumlu onu sorcam birazdan. Biyerde 29+2 biyerde 29+6 biyerde de 30+0 yazıyor bunların hangisi anlayamadım

Ben evde yapicam canım hangi hareketler uygunsa bizim için bu dönem.. bubsaatten sonra da yapsan faydasını görürsün artık bizim kaslarimizi birazcık daha guclendirmemiz gerek

Boyu 28.hafta kilosu 30-31.hafta ile uyumlu oyyyy maşallah bir tombikte sende hadiii bakalım ne olacak aşı konusu merak ediyorum ahhaha

Maşallah minnoşa annesi bende haftayı sabırsızlıkla bekliyorum 2 kiloyu görürüm inşallah

Ben evde yapicam canım hangi hareketler uygunsa bizim için bu dönem.. bubsaatten sonra da yapsan faydasını görürsün artık bizim kaslarimizi birazcık daha guclendirmemiz gerek
Evde de malzemeler var hiç açıp da yapmıyorum ya nasıl normal doğum olacak böyle bilmiyorum hiç çabam yok gibi

Maşallah minnoşaa ortlama bir değer oluyor kağıtta bir de tahmini doğum tarihi geriye çekilmiş oluyor oradan bulabilirsin sanki

Görüştüm canım doktor hem ilacı değiştirdi hem de günde ikiye çıkardı benim de. Allah Allah neden düşüyor acaba ya Doğumda lazım olacak o kan bize
Ptesi gidicem kontrole onda sorarım artık boşa mı içtim iki aydır günde iki tane hapı acaba umarım sende işe yarar artar değerlerin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…