Anaaam maşallah oğluşa tamamen aynı bizimkiler bak yazıyorumKızlar şükür bebiş iyi daha aşı konusuna geçemedik. Muayene oldum da elini yüzünden çekmiyor git tatlı ye gel güzel resim yakalayalım dedi indim tatlı yedim bekliyorum. Bi problem yok şükür. 1444 gram 38cm olmuş. Şuan 28+6 ama kaç haftayla uyumlu onu sorcam birazdan. Biyerde 29+2 biyerde 29+6 biyerde de 30+0 yazıyor bunların hangisi anlayamadım
Bak bak geldi bunlar iyi günleriniz lafıHele bi durun bakam dogdugunda karnımda iyiydi diyeceginiz günler gelecek
Ben iki hafta kaldıramam mümkün değil yani Allahım kabus gibi iki hafta olmaz olamaz yaniAaaaaayyy içim kötü oldu Allah korusun ya.. benim doktorum kan ilacı içmek seni kötü yapıyorsa içme kan veririz dedi kesin taktir canım bayilacak kadar dustuyse gerekiyor gerçekten
Ohhh en güzeli bebisin huyunu da öğrenmiş olurum ben bilirim havalarında ben takılırım ahhahaha başta dediğim şekilde kendi annesinden örnek verdi bi kardeşi doğum yapmış 6 ay yanında kalmış anlattı bende hemen şey demiştim ben herkese maksimum 2 hafta veriyorum ondan sonra herkes kendi evine gitsin demiştim ben dayanamam 1 hafta çok iyi bi süre o yüzden düşün ben bile 2 hafta dedim
29+6 ile uyumluymuş 1 hafta önde dedi. Bu ne demek oluyo biliyomusun 60 olman gerekirken 70 kg olmuşsun dediBoyu 28.hafta kilosu 30-31.hafta ile uyumlu oyyyy maşallah bir tombikte sendehadiii bakalım ne olacak aşı konusu merak ediyorum ahhaha
Ay hadi amin inşallahhhh 2 kiloyu gör canım. 200 gram 300 gram derken 1bucuk 2 kiloları konuşuyoruz. Büyüyorlar yaa sağlıkla gelsin minişlerimizMaşallah minnoşa annesi bende haftayı sabırsızlıkla bekliyorum 2 kiloyu görürüm inşallah
Bir tombik daha geliyor desene maşallah canımKızlar şükür bebiş iyi daha aşı konusuna geçemedik. Muayene oldum da elini yüzünden çekmiyor git tatlı ye gel güzel resim yakalayalım dedi indim tatlı yedim bekliyorum. Bi problem yok şükür. 1444 gram 38cm olmuş. Şuan 28+6 ama kaç haftayla uyumlu onu sorcam birazdan. Biyerde 29+2 biyerde 29+6 biyerde de 30+0 yazıyor bunların hangisi anlayamadım
Yemeği sürekli dışardan yeriz yemekle uğraşmam diye düşündüm bulaşık da aynı şekil dışardan gelenler hazır tabakta geliyor zaten otelde çocuğu havuz kenarına felan bırakacak olsam riskli diye güvenemiyorum en iyisi villa gibi geldiVilla çocuklu olacağın için daha zor olmaz mı canım her şey sana bakıyor hesabi
Evet canım o kağıdı da ilk defa verdi tahmini 18 Mayıs normal doğum tarihi 11 mayısa çekilmiş. Doktorda zaten ikinci girişimde sordum tam 1 hafta önde dediMaşallah minnoşaaortlama bir değer oluyor kağıtta bir de tahmini doğum tarihi geriye çekilmiş oluyor oradan bulabilirsin sanki
BendeAnaaam maşallah oğluşa tamamen aynı bizimkiler bak yazıyorum
28+3’te 1410 gram
Bpd 30+3 Fl 29+5 Ac 29+2 Hc 29+4
Neeee bundan sonra zor mu görcez ben ne umutlarla gidecektim çarşamba günü iyice netlesmistir diyeBen iki hafta kaldıramam mümkün değil yani Allahım kabus gibi iki hafta olmaz olamaz yanisen nasıl iki haftaya olumlu bakmıştın mental sağlığına yazık
29+6 ile uyumluymuş 1 hafta önde dedi. Bu ne demek oluyo biliyomusun 60 olman gerekirken 70 kg olmuşsun dediah canım 70 kilo gibi gördüysen beni gel sarılcam dicektim ben size ulaşamıyorum 3 gündür yazıyorum filan dedim “hayatım bana akşam 7 den sonra yaz ara istersen muhabbet edelim istersen aklına takılanı sor ama gün içinde yazma msjlar çok altta kalıyor göremiyorum annem bile arasa açmıyorum bide gruplar var fakülteden arkadaşlar hiç mi çalışmıyorlar nedir sürekli msjlaşıp duruyorlar” dedi tamam hayatım bundan sonra 7 de yazcam cevap vermezsen fena giydiririm diyemedim peki hocam bundan sonra 7 de ararım dedim bebekte elini yüzünden çekmedi bi türlü zorla resim yakaladı bu hafta önemli bundan sonra zor yakalarız yüzünü dönecek filan dedi. Bildiğin mideme yakın tutuyor ultrasonu bakarken. 32 de gitcekmişim önce nts girecekmişim sonra muayeneymiş
He doğru canım havuz düşünüyorsan enfeksiyon cart curt yaşanmaması içinde villa daha iyi bence ama bildiğim bi yer yok ben daha kaş tarafına gitmedim bu sene gidecektim bi sebepler oldu gidemedimYemeği sürekli dışardan yeriz yemekle uğraşmam diye düşündüm bulaşık da aynı şekil dışardan gelenler hazır tabakta geliyor zaten otelde çocuğu havuz kenarına felan bırakacak olsam riskli diye güvenemiyorum en iyisi villa gibi geldi
Aynen havuzlu bakıyorum da villasepeti diye bir yer var güvenilir mi bilmiyorum hiç de rezervasyon felan yaptırmadım burdanHe doğru canım havuz düşünüyorsan enfeksiyon cart curt yaşanmaması içinde villa daha iyi bence ama bildiğim bi yer yok ben daha kaş tarafına gitmedim bu sene gidecektim bi sebepler oldu gidemedim
Valla bilmiyorum canım belkiAynen havuzlu bakıyorum da villasepeti diye bir yer var güvenilir mi bilmiyorum hiç de rezervasyon felan yaptırmadım burdan
Aynen vallahi çok şükürBir tombik daha geliyor desene maşallah canımee aldığımız kilolar boşa değilmiş demek diye teselli bulabiliriz bence
vallahi öyle dedi dönecek artık kapanacak yüzünü zor görcez dedi sen tatlını peşin peşin yede git benimki inat etti elini yüzünden çekmediNeeee bundan sonra zor mu görcez ben ne umutlarla gidecektim çarşamba günü iyice netlesmistir diyebiz böyle değişik bi atmosfer beklerken askim şekerim hayatım modu doktoru sevdim en azından hamilenin halinden anlıyor ilaca bir şey demediysede sıkıntı yok yalnız çok iyi sana kilonu sormadan kilo tahmini yapması 70 duruyorsan aşırı iyisin demek ben az önce tartıda 67 gördüm bol bol seni ararım kv falan ne varsa anlatırım deseydin yalnız iyi psikologlukta yapıyor sevdim ahahahha
Maşallah canım bu arada bebisine tekrardan
Bu arada alışmışım heralde bende anlamadım ki nasıl olumlu baktım
Maşallah minigeEvet canım o kağıdı da ilk defa verdi tahmini 18 Mayıs normal doğum tarihi 11 mayısa çekilmiş. Doktorda zaten ikinci girişimde sordum tam 1 hafta önde dedi
Bende
Bpd 30+3 Fl 29+2 Ac 29+6 Hc 30+0
Yazıyor. Cidden baya aynı gidiyolarmış
Hiç bilmiyorum canım ama Instagram'dan kesinlikle uzak durulması gerektiğini biliyorum. Etrafımda çok dolandırılan oldu
Hadi geçmiş olsuunUyuşmazlık iğnemi bu gün oldum totom acıyor
Teşekkür ederim canımHadi geçmiş olsuun
ayyyyEvet canım o kağıdı da ilk defa verdi tahmini 18 Mayıs normal doğum tarihi 11 mayısa çekilmiş. Doktorda zaten ikinci girişimde sordum tam 1 hafta önde dedi
Bende
Bpd 30+3 Fl 29+2 Ac 29+6 Hc 30+0
Yazıyor. Cidden baya aynı gidiyolarmış
Aşırı güldüm muhabbete ve senin iç sesine hahahaBen iki hafta kaldıramam mümkün değil yani Allahım kabus gibi iki hafta olmaz olamaz yanisen nasıl iki haftaya olumlu bakmıştın mental sağlığına yazık
29+6 ile uyumluymuş 1 hafta önde dedi. Bu ne demek oluyo biliyomusun 60 olman gerekirken 70 kg olmuşsun dediah canım 70 kilo gibi gördüysen beni gel sarılcam dicektim ben size ulaşamıyorum 3 gündür yazıyorum filan dedim “hayatım bana akşam 7 den sonra yaz ara istersen muhabbet edelim istersen aklına takılanı sor ama gün içinde yazma msjlar çok altta kalıyor göremiyorum annem bile arasa açmıyorum bide gruplar var fakülteden arkadaşlar hiç mi çalışmıyorlar nedir sürekli msjlaşıp duruyorlar” dedi tamam hayatım bundan sonra 7 de yazcam cevap vermezsen fena giydiririm diyemedim peki hocam bundan sonra 7 de ararım dedim bebekte elini yüzünden çekmedi bi türlü zorla resim yakaladı bu hafta önemli bundan sonra zor yakalarız yüzünü dönecek filan dedi. Bildiğin mideme yakın tutuyor ultrasonu bakarken. 32 de gitcekmişim önce nts girecekmişim sonra muayeneymiş
Geçmiş olsunnnUyuşmazlık iğnemi bu gün oldum totom acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?