Hala devam ediyor ağrılar bu ara bebek de ben de hızla kilo almışız bu sebeple geceleri de darlayan ağrılarım oluyor kolaylıklar diliyorumBen evde de iş yapmıyorum, çalışmayada ara verdim ama biraz ayakta dursam ağrılarım oluyor. Enfeksiyon çıktı belki o yüzden olabilir dedi doktor ama enfeksiyon yokkende vardı. Sanırım benim böyle ağrılı geçecek
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsunnn
Yavaş yavaş düşüyor gibi, bende bugün biraz inmiş gibi hissettimBenim karnım aşağı mı düşmüş bana mı öyle geliyo
Bizim de ölçümler neredeyse aynı 1390 gramAnaaam maşallah oğluşa tamamen aynı bizimkiler bak yazıyorum
28+3’te 1410 gram
Bpd 30+3 Fl 29+5 Ac 29+2 Hc 29+4
Aman napalım kedi yavrusu kadarda olmasınlar ya az ele gelsinler derdindeyizMaşallah minigedarısı bana bakalım yarın ne gorcem drlar bebislerin kilosu hakkında niye böyle laf söylüyorlar ya biz sevinirken yanlış mı yapıyoruz acaba
Keşkeee kilomuz aynı kalıp bebek büyüyor olsa bol bol ah nerdeeayyyyyediğimiz yaramış maşallah keşke bize yaramasa
HahahahaAşırı güldüm muhabbete ve senin iç sesine hahahabizim birilerine kurulmamız beni hep güldürüyo kadın doğumcu dediğinin bi tane ayrı iş hattı olur her an ulaşılabilir olmak için onu düşünememiş mi acaba
Canım biz gittik Instagram linkibi bırakayım buraya. Çok memnun kaldık sahipleriKızlar daha önce villa kiralayan oldu mu ya tatil içinhangi site güvenilirdir acaba çocukla otele gitmeye cesaret edemedim villa daha iyi gibi geldi
Kalkan kaş tarafında bu arada attığım yer. Çok iyiydi yani bu sene taşınma işimKızlar daha önce villa kiralayan oldu mu ya tatil içinhangi site güvenilirdir acaba çocukla otele gitmeye cesaret edemedim villa daha iyi gibi geldi
Geçtiğimiz villa sepetinden ayarladık canım bizde villayı Kaşta tatilimizi yaptık, çok ta memnun kaldık.Aynen havuzlu bakıyorum da villasepeti diye bir yer var güvenilir mi bilmiyorum hiç de rezervasyon felan yaptırmadım burdan
Erken değil mi sence yoksa normal mi?Yavaş yavaş düşüyor gibi, bende bugün biraz inmiş gibi hissettim
Bana da biraz önden gidiyo demişti ama ben kadın kilo muhabbeti yaptıkça daha da gerilip daha çok yiyorumBizim de ölçümler neredeyse aynı 1390 gramüst sınırı geçmiş kilosu dikkat et falan dedi doktorumuz eve geldim salatalık kemiriyorum ehehhehe
Biz balayımızda oradan villa kiralamıştık bir sıkıntı yaşamadık.Aynen havuzlu bakıyorum da villasepeti diye bir yer var güvenilir mi bilmiyorum hiç de rezervasyon felan yaptırmadım burdan
Hahaha dimi besleniyor yavrularımız diye mutlu oluyoruzAman napalım kedi yavrusu kadarda olmasınlar ya az ele gelsinler derdindeyizişte normal doğumu düşünüyor bence doktorlar zor olacak diye.
Aşı yapılırken de eşim gözünü kapattı bakamıyorum diye doktor e ozaman sen doğuma giremicen dedi yok girmem ben bakamam dedidemekki istese girecekti kabul ediyor babayı yani. Seninki girecek mi doğuma?
Keşkeee kilomuz aynı kalıp bebek büyüyor olsa bol bol ah nerdee
Hahahahayok bak mesela şimdi senle ilgilenirken bi yandan telefonla konuşsam hoşuna gider mi görüyorsun halimi diyor. Be mübarek benim derdim zaten benle muhabbet et değil ki işin bitince akşam tüm msjlara dönüş yap tek tek bak yani sanırım okadarını düşünememiş
Tamamen inip kanala girmedi normalErken değil mi sence yoksa normal mi?
36 da da mı ciğer geliştirici yapılıyor canımBenide bekle
İnşallah canım Allah büyüktür iyiyi düşün iyiyi çağır herşey güzel olsun inşallah36 da erken değil durumun belli olduğu için ciğer geliştirici yapar tedbiren kuvezsiz sorunsuz atlatırsın Allahın izniyle
Ana kucağına karar verdin mi canım ben seçemedim bir türlüKızlar ebebek indirimleri bitti dimi artık başka indirim olur mu ki benim hala alacaklarım bitmedi :/ pişik kremi, ağız mendili, göğüs ucu kremi, depend, puset örtüsü, küvet filesi, bebe yağı/losyonu, tırnak makası/törpü ve ana kucağı kaldı. Hepsini birden almayayım aylara böyleyim derken yine bi 6-7 bin tutar gibi bunlar
Allah seni napmasinAynen vallahi çok şükürbide doktor da dedi bu ne demek biliyomusun 60 olman gerekirken 70 olmuşsun diye
vallahi öyle dedi dönecek artık kapanacak yüzünü zor görcez dedi sen tatlını peşin peşin yede git benimki inat etti elini yüzünden çekmedivalla bende bi ters yapacak mı diye bekledim yapmadı ara muhabbet edelim diyor ararım tabi hocam kv bugün böyle böyle yaptı sence nasıl tepki vermeliyim filan okumuş adam tabi 100 diyemedi morelim düzelsin diye 70 dedi bence
Evet aşağıya düşmüş bence herkesin yavaştan yavaş yavaş düşüyorBenim karnım aşağı mı düşmüş bana mı öyle geliyo
Vururken yukarılarda hissediyorum ama benim göbüsum de böyle aşağıya doğruBenim karnım aşağı mı düşmüş bana mı öyle geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?