2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hala devam ediyor ağrılar bu ara bebek de ben de hızla kilo almışız bu sebeple geceleri de darlayan ağrılarım oluyor kolaylıklar diliyorum

Anaaam maşallah oğluşa tamamen aynı bizimkiler bak yazıyorum
28+3’te 1410 gram
Bpd 30+3 Fl 29+5 Ac 29+2 Hc 29+4
Bizim de ölçümler neredeyse aynı 1390 gram üst sınırı geçmiş kilosu dikkat et falan dedi doktorumuz eve geldim salatalık kemiriyorum ehehhehe

Maşallah minige darısı bana bakalım yarın ne gorcem drlar bebislerin kilosu hakkında niye böyle laf söylüyorlar ya biz sevinirken yanlış mı yapıyoruz acaba
Aman napalım kedi yavrusu kadarda olmasınlar ya az ele gelsinler derdindeyiz işte normal doğumu düşünüyor bence doktorlar zor olacak diye.

Aşı yapılırken de eşim gözünü kapattı bakamıyorum diye doktor e ozaman sen doğuma giremicen dedi yok girmem ben bakamam dedi demekki istese girecekti kabul ediyor babayı yani. Seninki girecek mi doğuma?
ayyyy yediğimiz yaramış maşallah keşke bize yaramasa
Keşkeee kilomuz aynı kalıp bebek büyüyor olsa bol bol ah nerdee
Hahahaha yok bak mesela şimdi senle ilgilenirken bi yandan telefonla konuşsam hoşuna gider mi görüyorsun halimi diyor. Be mübarek benim derdim zaten benle muhabbet et değil ki işin bitince akşam tüm msjlara dönüş yap tek tek bak yani sanırım okadarını düşünememiş

Kızlar daha önce villa kiralayan oldu mu ya tatil için hangi site güvenilirdir acaba çocukla otele gitmeye cesaret edemedim villa daha iyi gibi geldi
Canım biz gittik Instagram linkibi bırakayım buraya. Çok memnun kaldık sahipleri
De gayet ilgililer güvenilirler yani

Kızlar daha önce villa kiralayan oldu mu ya tatil için hangi site güvenilirdir acaba çocukla otele gitmeye cesaret edemedim villa daha iyi gibi geldi
Kalkan kaş tarafında bu arada attığım yer. Çok iyiydi yani bu sene taşınma işim
Olmasa kesin tatilimi gene orda değerlendirirdim herşeyi vardı havuzlu felan tam kafa dinlemelik ideal ben otel sevmiyorum pek kalabalık olması yorucu geliyor.

Aynen havuzlu bakıyorum da villasepeti diye bir yer var güvenilir mi bilmiyorum hiç de rezervasyon felan yaptırmadım burdan
Geçtiğimiz villa sepetinden ayarladık canım bizde villayı Kaşta tatilimizi yaptık, çok ta memnun kaldık.
Ben şahsım adına kendi kaldığım yeri öneririm ama bizim kaldığımız 4 ailelik büyük bir villaydı.

Yavaş yavaş düşüyor gibi, bende bugün biraz inmiş gibi hissettim
Erken değil mi sence yoksa normal mi?
Bizim de ölçümler neredeyse aynı 1390 gram üst sınırı geçmiş kilosu dikkat et falan dedi doktorumuz eve geldim salatalık kemiriyorum ehehhehe
Bana da biraz önden gidiyo demişti ama ben kadın kilo muhabbeti yaptıkça daha da gerilip daha çok yiyorum

Hahaha dimi besleniyor yavrularımız diye mutlu oluyoruz
Ya ben bu konuyu hiç konuşmadan eşim böyle instagramda videolari falan görünce ben nasıl gircem doğuma ya modundaydi aslında yanımda olmak istiyor ben onu anladım çünkü ben daha girersin demeden o girme modundaydi ama eşim de bu konularda benden daha minnostur ya bayılır falan ben 3-4 tüp kan aldırıp eve yürüyerek gelirim eşim bir tüpte tansiyonu düşer bayılır Dogumda da beni bırakıp eşimin bayilmasiyla ilgilenebilirler

Erken değil mi sence yoksa normal mi?
Tamamen inip kanala girmedi normal
Kafası dönmüştür pozisyondan dolayı da iniyo bide büyüyolar normal ,
Ama artık 32 ye doğru kafalarını yavaş yavaş kanala yerleştirecekler ozaman daha çok inecek

36 da da mı ciğer geliştirici yapılıyor canım

Ana kucağına karar verdin mi canım ben seçemedim bir türlü

Allah seni napmasin ben dediğin gibi yapıyım o zaman birde sabahın köründe randevu aldım doktorun iyiymiş iyiki tepkisine göre sende davranmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…