2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aynen öyle yaa cook merak ediyorum hatta dalga geçiyoruz eşimle yan profili güzel olunca hep yandan poz veriyo bize diye bizimki gulmuyo çok sanslisin
Ayy çok sansliymissin babanın hekim olmasına gerçekten acil ilk yardım yanında..
İyi yapmışsın canım o an doğuma gelince ne oluyo sanki hayır hiç istemesek neyse ama kendi iyileşme surecimize zaman ayırmak istiyoruz.. kv bu duruma ne diyor niye orda kalabalık yapmak istiyor ki evde zaten annen baban gelecekmiş birde sen yatış pozisyonunda Olcan vs gerçekten zorluk çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar.. eşin bir şey diyemiyorsa annesine sen dersin kibar bi dille artık anlamıyorsa da küserse küssün modundayım ben.. o an benim rahatligim daha onemli

Ayy harbiden mi acı esigin yüksek mi eee bende anlamıyorum o zaman bazen taş gibi oluyo ama acı sizi yok anaaamm
Bilmiyorum ki bebeğin sert yeri geldi heralde diyorum ama o kasılma olabilir sadece göbeğimin ortası sertleşiyor sancı bekliyorum ben sancı olmayınca önemsemiyorm

Ayy harbiden mi acı esigin yüksek mi eee bende anlamıyorum o zaman bazen taş gibi oluyo ama acı sizi yok anaaamm
Canım oyle durumda nst de sancı falan çıkmaz mı benımde gerildiğim zamanlar nstye denk gelıyor bişey çıkmıyor bunu bi ebeye sorayım ne dıyecek

gerçekten ya iyiliğine çok iyidir cidden temizlik yemek her şeyi yapar ama insan rahat edemiyor işte
Yok valla koca tarafıyla rahat edilmiyor iyide olsalar
öyle yada böyle yine ne varsa insanın kendi ailesinde var. Senin kv tarafı ekstra değişik tabi. Zaten zor sahip olunan bi bebek ve kimse bunun idrakına varamamış durumda anladığım kadarıyla. Takma sen kimseyi senin için başından beri tek duam eşininde bebek olduktan sonra kendi çekirdek ailesine dönmesi önceliğinin siz olması

Kızlar doğumda refakatçı olarak kim bulunacak yanınızda kv niz hemen gelecek mi
Kv gelse bile hastanede benimle kalmıcak annem kalacak. Ben kimi istersem o yani
aman dilini ısır nazara gelmesin böyle devam etsin seninki de

Ben organizasyon değilde fotoğrafçı istiyorum ya anı kalsın her şeyi diye.
Bende tam tersi organizasyon istiyorum elimizde koca koca telefonlar var kendimiz çekeriz bol bol organizasyon olsun diyorum ama bakalım bana plan yapmak yaramıyor kp doğum yapacağım hastanede ameliyat oldu. Doğum zamanı bi katta o bi katta ben yatıyo olmayalım da
Canım oyle durumda nst de sancı falan çıkmaz mı benımde gerildiğim zamanlar nstye denk gelıyor bişey çıkmıyor bunu bi ebeye sorayım ne dıyecek
benim okadar sancım oluyordu nts bağlıyken arada geriliyordum çıkmıyordu sancı yok diyorlardı doğurduğum gün en sonunda sancı göründü nts de

Guzel anneler gunaydin iyu pazarlar
hazirliklar ne durumda sizlerde.ben an itibari ile 34. Haftaya giris yapiyorum.eksikleri bence bitirdikson olarak instada bir butikten
kapi susu yaptirdim işikli isimlidusunen varsa cok memnun kaldim.fotografini koydum.
Birde misafire dagitmak icin tavsan mum yaptirdim ikinci el uygulamasindan bir kadina
Lohusa giyim de tamam
bitek anne yani yatagi kuracagiz birde hastane icin bavul hazirlamam lazim.
Deneyimli anneler tum kiyafetlerdeki etiketleri sokuyormusunuz.alt giyim icin gerek varmi? Bebek bezi varya hani altinda gerek yok sanki ama?

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-06-13-37-35-578_com.instagram.android.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2024-02-09-10-35-32-559_trendyol.com.webp
    26 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2024-01-16-20-51-43-111_trendyol.com.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2023-12-31-23-35-03-506_com.dolap.android.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 57
Bilmiyorum ki bebeğin sert yeri geldi heralde diyorum ama o kasılma olabilir sadece göbeğimin ortası sertleşiyor sancı bekliyorum ben sancı olmayınca önemsemiyorm
Allah allah
Sor bakiyim canım ben daha nstye girmeyince bir şey bilmiyorum haberdar et
Kv gelse bile hastanede benimle kalmıcak annem kalacak. Ben kimi istersem o yani

aman dilini ısır nazara gelmesin böyle devam etsin seninki de
Doğru ekstradan kaşıyım birde garanti olsun

İnşallah öyle olacak gıbı canım bebıs buyudukce oda ılgıyı alakayı bıze donderdı yada ben artık herseyı dıllendırıyorum ondan da olabilir inşallah bebiş doğduktan sonra daha iyi olacak

Allah allah

Sor bakiyim canım ben daha nstye girmeyince bir şey bilmiyorum haberdar et

Doğru ekstradan kaşıyım birde garanti olsun
Cuma gidicem sorayım canım bir kere ağrın var mı dedı hafıften kasık agrım vardı nstde cıkmadı o gazdır yada üşütmüşündür dedi

Ben esime soyledim hastanede sadece annem olsun istyorum o an hem tahammül sınırım düşük olcak hem de en iyi annemin yaninda rahat ederim o durumda bi annem beni anlar nazımı ceker esimde ben gelmeyin diyemem kimseye dedi gelsinler evde beklerler dedim yani tabiki de herkes cok heyecanli bide iki taraftan da ilk torun ama babam kızım rahat etmez ben bir hafta sonra gelirim gormeye demis anneme yani o bile düşünüyor bunu herkes bir zahmet dusunsun o yuzden ki zaten 1 gunluk bebegin neyini gorup ne yapacaksınız surekli uyuyor besleniyor uyuyor bu döngü icerisinde cocuk ama yinede gelcekler galiba esim baktim diyemiyor ben en sonunda derim hastanede sadece annem gelsin yanima diye

Ayy kayınvalidemin herşeyden kaçtığını gordukce sınırım geliyor herşeyi benim annem yüklenemezki hastanede korkarmıs hanımefendı öyle diyor sımdıden yerını yapıyor benım annem serklajda kaldı babası vefaat edelı 1 ay olmustu cok zorlandı benım annemın canı can değil mi diyorum bazen gelsin baksın bişeylerin sorumluluğunu alsın istiyorum kafam cok karısık

Maşallah herşey bitmiş sayılır sağlıkla gelsin artık beze değecek kısımda etiket varsa çıkarmaya gerek yok bence. Tene değmicek ki kaşındırsın rahatsı etsin. Bazı altlarda bacağa veya yana gelen kısıma koyuyorlar etiketi ben onları çıkarıyorum popo kısmında kalan etiketleri çıkarmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…