2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yataktan yuvarlanarak kalkmamıza şaşırıyorduk en son o da artık sıradan oldu bir sonrakinde yürüyebilmek başarı olacak
Bugun sadece ,markete pazara gittim, aldiklarimi yerlestirdim, yemek yaptim ve finalde dus aldim.tum gun ozeti bu ama suan sanki halatlar ile egitiminden cikmis komando gibiyim. sırtım ayaklarim kopuyor. Onceden spordan sonra fellik fellik park bahce avm gezerdim.simdi max 40 dk dan sonra oturacak yer araniyorum..yaşli gibi hissediyorum..

Maşallah canım bu seferde ben hiç uyuyamaz oldum
Yaa neden acaba çok zor valla uykusuzluk
Halılar 12 14 gün arasi kuruyor ona göre nisanın ortasına doğru versen olur aslında.. benim ev her gün ille bi pisleniyor o yüzden yorum yapamıyorum
Ay o kadar sürüyor mu ya ben hep yazın veriyordum 3-4 günde getiriyorlardı baharda vermedim hiç. O zaman bayramdan sonra vereyim halıları
Ben bu hafta koltukları, sandalyeleri yikattim. Haftadan itibaren her hafta kadın almayı planlıyorum ancak temizler herhalde ben epeyidir dip bucak yapamiyorum
Ben de artık kadını her hafta alayım diyorum ama yarım gün gelince cam kapı dolap hiçbirini ellemiyorlar buradakiler. O yüzden tam gün detaylı olarak almam gerekecek illa. Yarım günde normal rutin temizlik için geliyorlar süpürme silme toz alma gibi. Normalde eşim süpürüyor ama iyice sıkıldı o da yapası gelmiyor, iyi dedim o zaman kadın alırım

Ben de tam gün almayı düşünüyorum çünkü yarım günde dediğin gibi ancak normal temizlik yapar kapı pencereye sıra gelmez ben eşime bir şey dememistim artık o kadar saldım ki koltuk yıkanınca her yer ıslandı ayak izleri falan. Sadece vileda yapar diye düşündüm ama baktım bugün bayağı süpürdü sildi çamaşırlari attı makineye asti bana da sen şu odadan çıkma dizi falan izle dedi bunu her zaman yapmayacağını biliyorum esti bugün yaptı sonra dedim ki aay kadın gelse demek ki nasıl rahatlicam insanın kafası rahat oluyor evi de temiz olunca

Bence yetişiriz ya daha bizim doğumlara var bende bebeğin herşeyini hallettim henüz kendime birşey alamadım yavaş yavaş doğuma kadar da onları halledeceğim inşallah eğitime katılırız beraber

Ben hiç uğraşmayacam canım şirkete vereceğim içime sinsin sinmesin umrumda değil büyük ihtimalle sinmeyecek ama maalesef yapacak bir şey yok bende halıları yıkamaya vereceğim bebek doğmadan önce

Kızlar 3 aylık bebeği olan hala göğüs pedi kullanıyormuş şunu önerdi bana bilginiz olsun jelli al dedi ne oluyorsa artık o jel

Yarım günde sadece toz alıyorlar yerleri silip süpürüyorlar canım tam günde cam kapı pencereyi de yaptırtabilirsin

Ben bu hafta koltukları, sandalyeleri yikattim. Haftadan itibaren her hafta kadın almayı planlıyorum ancak temizler herhalde ben epeyidir dip bucak yapamiyorum
Aaa sandalyeler de yıkıyorlar ben hep bir köpüklü bir kuru bezle siliyordum bende koltuklarımı yıkatmak istiyorum ama eşim deli misin daha bir yıl oldu diyor zaten iki kişiyiz nolmjş koltuğa diyor

Aaa sandalyeler de yıkıyorlar ben hep bir köpüklü bir kuru bezle siliyordum bende koltuklarımı yıkatmak istiyorum ama eşim deli misin daha bir yıl oldu diyor zaten iki kişiyiz nolmjş koltuğa diyor
Yılda bir yıkanmalı bence ya bizim mutfaktaki koltuk özellikle çok fenaydı asla geçmez sanıyordum kiri ama yıkanınca mis oldu. Koltuklarımin da sırt minderleri falan çıkabiliyor onları düzenli yikardim da koltuk yikatmamistim hiç, örtü falan da kullanıyoruz. Eşime sordum nasıldı çıkan su diye bildiğin kirliydi dedi koltuk yıkama makinası alırım diye düşünüyordum istediğim zaman yıkarım diye ama ugrasmicam ya böyle rahat oluyor gelir yıkarlar mis olur

Kızlar 3 aylık bebeği olan hala göğüs pedi kullanıyormuş şunu önerdi bana bilginiz olsun jelli al dedi ne oluyorsa artık o jel Eki Görüntüle 3402141
Annem zeytinyağı dokerdik gogus ucuna ped yapismasin diye diğer türlü yapışır kabuk olur yara yapar demişti. O dedikten sonra da bunu gördüm Şubat indirimlerinde jel zeytinyağı mantığında kuru kalmasını engeller diye düşünüp almıştım ben de

Benimki de 16 Mayıs ben bayramdan sonraki hafta temizliği yaptırıp haliları yıkamaya vereceğim koltukları yıkatacağım

Bende ev taşıdım ya halıyı yikatiyim dedim aynı bu hava vardı o dönemde de Aralık başında vermiştim anca kurudu bayramdan sonra direkt ver riske atma

Ben zaten tam gün düşünüyorum canım, yarım gün yetmez zaten ev çok fena
Artık bebişle kendi düzenini kurana kadar mecbur yapacak bir şey yok
Evet canım bende aynı şekilde böyle planlıyorum eşim karışmazsa

Artık bebişle kendi düzenini kurana kadar mecbur yapacak bir şey yok

Evet canım bende aynı şekilde böyle planlıyorum eşim karışmazsa
Evet mecbur artık, agirlastik en basit iş bile zor geliyor
Sen bı kere yıkat mis gibi olduğunu görünce ikna olur benimki direkt evi temizlemeye girişti koltuklar falan temizlenince bı şevk geldi galiba

Ben hiç uğraşmayacam canım şirkete vereceğim içime sinsin sinmesin umrumda değil büyük ihtimalle sinmeyecek ama maalesef yapacak bir şey yok bende halıları yıkamaya vereceğim bebek doğmadan önce
Ben de kendim yapmıcam ya ben süpürge bile yapmıyorum ilk 4 ay riskliydi ya korkuyorum o yüzden nolur nolmaz diye. Şirketler de iyi çıkıyor bazen ya belki güzel yaparlar benim bu alacaklarım çok güzel yapıyolar, pahalı diye senede 2-3 kez ancak alıyorum işte ama her şeyi yapıyorlar dolap içleri perde yıkama koltuk halı silme vs dahil

Ayy olmaz mı ya ben de temiz ev çok seviyorum ama başkası temizlerse normalde de sevmem zaten temizlik yapmayı şimdi hiç yapmıyorum. Sadece elimde sleepy sağı solu siliyorum o kadar en iyisi yardım almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…