Bugun sadece ,markete pazara gittim, aldiklarimi yerlestirdim, yemek yaptim ve finalde dus aldim.tum gun ozeti bu ama suan sanki halatlar ile egitiminden cikmis komando gibiyim. sırtım ayaklarim kopuyor. Onceden spordan sonra fellik fellik park bahce avm gezerdim.simdi max 40 dk dan sonra oturacak yer araniyorum..yaşli gibi hissediyorum..Yataktan yuvarlanarak kalkmamıza şaşırıyorduk en son o da artık sıradan oldubir sonrakinde yürüyebilmek başarı olacak
Yaa neden acabaMaşallah canımbu seferde ben hiç uyuyamaz oldum
Ay o kadar sürüyor mu yaHalılar 12 14 gün arasi kuruyor ona göre nisanın ortasına doğru versen olur aslında.. benim ev her gün ille bi pisleniyor o yüzden yorum yapamıyorum
Ben de artık kadını her hafta alayım diyorum ama yarım gün gelince cam kapı dolap hiçbirini ellemiyorlar buradakiler. O yüzden tam gün detaylı olarak almam gerekecek illa. Yarım günde normal rutin temizlik için geliyorlar süpürme silme toz alma gibi. Normalde eşim süpürüyor ama iyice sıkıldı o da yapası gelmiyor, iyi dedim o zaman kadın alırımBen bu hafta koltukları, sandalyeleri yikattim. Haftadan itibaren her hafta kadın almayı planlıyorum ancak temizler herhalde ben epeyidir dip bucak yapamiyorum
Ben de tam gün almayı düşünüyorum çünkü yarım günde dediğin gibi ancak normal temizlik yapar kapı pencereye sıra gelmezYaa neden acabaçok zor valla uykusuzluk
Ay o kadar sürüyor mu yaben hep yazın veriyordum 3-4 günde getiriyorlardı baharda vermedim hiç. O zaman bayramdan sonra vereyim halıları
Ben de artık kadını her hafta alayım diyorum ama yarım gün gelince cam kapı dolap hiçbirini ellemiyorlar buradakiler. O yüzden tam gün detaylı olarak almam gerekecek illa. Yarım günde normal rutin temizlik için geliyorlar süpürme silme toz alma gibi. Normalde eşim süpürüyor ama iyice sıkıldı o da yapası gelmiyor, iyi dedim o zaman kadın alırım
Bence yetişiriz ya daha bizim doğumlara var bende bebeğin herşeyini hallettim henüz kendime birşey alamadımCanım kaydımı yaptırdım 10 kişilik kontenjan kalmış, yetiştimÇok teşekkür ederim nerdeyse 1 ay var daha eğitime inşallah o zamana kadar doğurmam daha kıyafetleri yıkamaya yeni başlıyorum ben kıyafetler bitsin, eğitimimi alayım şöyle 39u göreyim inşallah
Ben hiç uğraşmayacam canım şirkete vereceğim içime sinsin sinmesin umrumda değil büyük ihtimalle sinmeyecek ama maalesef yapacak bir şey yokKızlar temizliği ne zaman yapacaksınız? Benim doğum tarihi 17 Mayıs görünüyor ama son anı beklemez heralde. Mayıs başı temizlik yaptırsam kirlenir mi ki? 2 kişi tam gün temizliğe gelip dip köşe her şeyi tek günde yapıyorlar, halıları da yıkamaya vereyim diyorum daha rahat temizlenir ev de. Ama gününe karar veremedim.
Yarım günde sadece toz alıyorlar yerleri silip süpürüyorlar canım tam günde cam kapı pencereyi de yaptırtabilirsinBen de tam gün almayı düşünüyorum çünkü yarım günde dediğin gibi ancak normal temizlik yapar kapı pencereye sıra gelmezben eşime bir şey dememistim artık o kadar saldım ki koltuk yıkanınca her yer ıslandı ayak izleri falan. Sadece vileda yapar diye düşündüm ama baktım bugün bayağı süpürdü sildi çamaşırlari attı makineye asti bana da sen şu odadan çıkma dizi falan izle dedi bunu her zaman yapmayacağını biliyorum esti bugün yaptı sonra dedim ki aay kadın gelse demek ki nasıl rahatlicam insanın kafası rahat oluyor evi de temiz olunca
Aaa sandalyeler de yıkıyorlar ben hep bir köpüklü bir kuru bezle siliyordumBen bu hafta koltukları, sandalyeleri yikattim. Haftadan itibaren her hafta kadın almayı planlıyorum ancak temizler herhalde ben epeyidir dip bucak yapamiyorum
İyileşmesini mi sağlıyor acaba göğüs pedi yada nemli mi tutuyor yaniKızlar 3 aylık bebeği olan hala göğüs pedi kullanıyormuş şunu önerdi bana bilginiz olsun jelli al dedi ne oluyorsa artık o jel Eki Görüntüle 3402141
Ben zaten tam gün düşünüyorum canım, yarım gün yetmez zaten ev çok fenaYarım günde sadece toz alıyorlar yerleri silip süpürüyorlar canım tam günde cam kapı pencereyi de yaptırtabilirsin
Yılda bir yıkanmalı bence ya bizim mutfaktaki koltuk özellikle çok fenaydı asla geçmez sanıyordum kiri ama yıkanınca mis oldu. Koltuklarımin da sırt minderleri falan çıkabiliyor onları düzenli yikardim da koltuk yikatmamistim hiç, örtü falan da kullanıyoruz. Eşime sordum nasıldı çıkan su diye bildiğin kirliydi dediAaa sandalyeler de yıkıyorlar ben hep bir köpüklü bir kuru bezle siliyordumbende koltuklarımı yıkatmak istiyorum ama eşim deli misin daha bir yıl oldu diyor zaten iki kişiyiz nolmjş koltuğa diyor
Annem zeytinyağı dokerdik gogus ucuna ped yapismasin diye diğer türlü yapışır kabuk olur yara yapar demişti. O dedikten sonra da bunu gördüm Şubat indirimlerinde jel zeytinyağı mantığında kuru kalmasını engeller diye düşünüp almıştım ben deKızlar 3 aylık bebeği olan hala göğüs pedi kullanıyormuş şunu önerdi bana bilginiz olsun jelli al dedi ne oluyorsa artık o jel Eki Görüntüle 3402141
Benimki de 16 Mayıs ben bayramdan sonraki hafta temizliği yaptırıp haliları yıkamaya vereceğim koltukları yıkatacağımKızlar temizliği ne zaman yapacaksınız? Benim doğum tarihi 17 Mayıs görünüyor ama son anı beklemez heralde. Mayıs başı temizlik yaptırsam kirlenir mi ki? 2 kişi tam gün temizliğe gelip dip köşe her şeyi tek günde yapıyorlar, halıları da yıkamaya vereyim diyorum daha rahat temizlenir ev de. Ama gününe karar veremedim.
Bende ev taşıdım ya halıyı yikatiyim dedim aynı bu hava vardı o dönemde de Aralık başında vermiştim anca kuruduYaa neden acabaçok zor valla uykusuzluk
Ay o kadar sürüyor mu yaben hep yazın veriyordum 3-4 günde getiriyorlardı baharda vermedim hiç. O zaman bayramdan sonra vereyim halıları
Ben de artık kadını her hafta alayım diyorum ama yarım gün gelince cam kapı dolap hiçbirini ellemiyorlar buradakiler. O yüzden tam gün detaylı olarak almam gerekecek illa. Yarım günde normal rutin temizlik için geliyorlar süpürme silme toz alma gibi. Normalde eşim süpürüyor ama iyice sıkıldı o da yapası gelmiyor, iyi dedim o zaman kadın alırım
Hiç bilmiyoeum canım aldım bende e bebekten araştırayım etiketleyeyim seni deİyileşmesini mi sağlıyor acaba göğüs pedi yada nemli mi tutuyor yani
Ondan mı jelli acaba.
Artık bebişle kendi düzenini kurana kadar mecbur yapacak bir şey yokBen zaten tam gün düşünüyorum canım, yarım gün yetmez zaten ev çok fena
Evet canım bende aynı şekilde böyle planlıyorum eşim karışmazsaYılda bir yıkanmalı bence ya bizim mutfaktaki koltuk özellikle çok fenaydı asla geçmez sanıyordum kiri ama yıkanınca mis oldu. Koltuklarımin da sırt minderleri falan çıkabiliyor onları düzenli yikardim da koltuk yikatmamistim hiç, örtü falan da kullanıyoruz. Eşime sordum nasıldı çıkan su diye bildiğin kirliydi dedikoltuk yıkama makinası alırım diye düşünüyordum istediğim zaman yıkarım diye ama ugrasmicam ya böyle rahat oluyor gelir yıkarlar mis olur
Evet mecbur artık, agirlastik en basit iş bile zor geliyorArtık bebişle kendi düzenini kurana kadar mecbur yapacak bir şey yok
Evet canım bende aynı şekilde böyle planlıyorum eşim karışmazsa
Bende biraz önce gittim geldim çok kötü baş dönmen oldu yere düşecektim odaya zor geldim benimde mi tansiyonum düştü acaba çok korktum bayılacam sandımOlctum canım 7ye 5e düşmüş şok oldum ya
Ben de kendim yapmıcam ya ben süpürge bile yapmıyorum ilk 4 ay riskliydi ya korkuyorum o yüzden nolur nolmaz diye. Şirketler de iyi çıkıyor bazen ya belki güzel yaparlarBen hiç uğraşmayacam canım şirkete vereceğim içime sinsin sinmesin umrumda değil büyük ihtimalle sinmeyecek ama maalesef yapacak bir şey yokbende halıları yıkamaya vereceğim bebek doğmadan önce
Ayy olmaz mı ya ben de temiz ev çok seviyorum ama başkası temizlerseBen de tam gün almayı düşünüyorum çünkü yarım günde dediğin gibi ancak normal temizlik yapar kapı pencereye sıra gelmezben eşime bir şey dememistim artık o kadar saldım ki koltuk yıkanınca her yer ıslandı ayak izleri falan. Sadece vileda yapar diye düşündüm ama baktım bugün bayağı süpürdü sildi çamaşırlari attı makineye asti bana da sen şu odadan çıkma dizi falan izle dedi bunu her zaman yapmayacağını biliyorum esti bugün yaptı sonra dedim ki aay kadın gelse demek ki nasıl rahatlicam insanın kafası rahat oluyor evi de temiz olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?