- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Sana bir şey diyim mi bosver kvyi annen 1 hafta yanında kalsa bile yeter benim annem sezaryende oldu normal doğumda yapmış yanında 1 hafta kalıp gitmişler ki dikislerinde bi sıkıntı olmuş o halde bile işimi görüyordum diyo.. birde biri bebekken yanında bir kucuk çocuğu daha vardı düşün yani.. o yüzden kv stresi çekme annen gelmek istiyorsa gelsin toparlarız Allahin izniyleAyy kayınvalidemin herşeyden kaçtığını gordukce sınırım geliyor herşeyi benim annem yüklenemezki hastanede korkarmıs hanımefendı öyle diyor sımdıden yerını yapıyor benım annem serklajda kaldı babası vefaat edelı 1 ay olmustu cok zorlandı benım annemın canı can değil mi diyorum bazen gelsin baksın bişeylerin sorumluluğunu alsın istiyorum kafam cok karısık
Gelecek canım gecen bı konustuk da anne dedım kayınvalidem dedeyı bahane edıyor sureklı gelmeyecek herhalde dedim bana gel falan derse dedım yok burda ne ısın var ben gelırım 10 gün dedi toparlanana kadar gelecek kardeşim de sınava girecek ya dedim o sıkıntı cıkarırsa dedim baban bakar ona dedi gıtsın kutuphaneye ne yapalım dedı içim rahatldı yanı canım ama kv de sureklı herseyden kacmak ıstıyor sureklı bırlıkte cocuga alısverıse gıdecektık ona bıle ben parayı vereyım de al dedı cok mu zor 3 saat gıdıp gelmek ılgılenmekSana bir şey diyim mi bosver kvyi annen 1 hafta yanında kalsa bile yeter benim annem sezaryende oldu normal doğumda yapmış yanında 1 hafta kalıp gitmişler ki dikislerinde bi sıkıntı olmuş o halde bile işimi görüyordum diyo.. birde biri bebekken yanında bir kucuk çocuğu daha vardı düşün yani.. o yüzden kv stresi çekme annen gelmek istiyorsa gelsin toparlarız Allahin izniyle
Doğumuna saklıyordur, doğduğunda bol bol gülecektirAynen öyle yaa cook merak ediyorumhatta dalga geçiyoruz eşimle yan profili güzel olunca hep yandan poz veriyo bize diye bizimki gulmuyo çok sanslisin
Gerçekten sinir bozucu ama karakteri mi böyle sana karşı mı böyle..Gelecek canım gecen bı konustuk da anne dedım kayınvalidem dedeyı bahane edıyor sureklı gelmeyecek herhalde dedim bana gel falan derse dedım yok burda ne ısın var ben gelırım 10 gün dedi toparlanana kadar gelecek kardeşim de sınava girecek ya dedim o sıkıntı cıkarırsa dedim baban bakar ona dedi gıtsın kutuphaneye ne yapalım dedı içim rahatldı yanı canım ama kv de sureklı herseyden kacmak ıstıyor sureklı bırlıkte cocuga alısverıse gıdecektık ona bıle ben parayı vereyım de al dedı cok mu zor 3 saat gıdıp gelmek ılgılenmek
Doğumuna saklıyordur, doğduğunda bol bol gülecektir
Canım menüyü tıkla, online işlemlerden ebe gebe okulu başvuru formu var onu doldur canım kayıt ol oraya sonra eğitimleri görüyorsun ordan kayıt yaptırıyorsun canımCanım ben katılmak isterim inşallah hala yer vardır linki paylaşabilir misin benimle de? Böyle güzel bi şeyden haberdar ettiğin için teşekkürler
Doğsalar da onlar da rahatlasa biz de rahatlasak artık yeto yaHepsi aynı canım yalnız degilsin benimki boks maçına çıkmış gibi
Güvendiğin dağlara karlar yağmış …. Neyse bakalım sen premium üyesin biliyorsun tecrübelisinYapıyolar valla yalanlayamam haklarını yemeyimama görümcenin biri başka şehirde öbürü işi gücü bıraktı anasına babasına bakıyor o birinin başında hastaneye gidiyorsa ben diğerinin başında evde kalıyorum şu sıralar böyle hayatımız oyüzden görümceler gelemez artık
İnşallah güvenilir temiz birisiyle Allah seni karşılaştırır canımAy benim annem bile olmayacak ya tek başıma napıcam derdi sardı yavaştan. Gerçi kv gelir de o da bir iş yapmıyor. Gönlüme göre eve alacak yardımcı da bulamıyorum. O süreçte oğlum okula gitmeye devam edecek ödevleri olacak vs onunla da ilgilenecek birisi de lazım. Dua edin de karşıma iyi birisi çıksıngünlük yemek temizlik yapsa biraz da oğlumla ilgilense yeter ben bebekle ilgilenirim zaten.
Eşimin izni 5 güncük. Sonrasında akşam 7 den önce gelmeyecek eve
Ben sadece kapı süsletirim diye düşündüm. Fiyat sordum 600 ₺ dedi sadece kapıya balonlar falan takıyor. Fotoğrafçı düşünmüyorum o halde savaştan çıkmış gibi olduğum için hiç halim olmuyor
Yok canım bana göre boyle bence diğer torununa gitmişler civile eltimle herseyını almışlar bana bıde cıvılden al oranın malı ıyı dıyor 3 bın lira ıle sınırlandırdı yanı eltim 40 gün yanında kalmış herseyiyle ılgılenmış kendi ağzıyla anlattı bana gelıncede dede hasta dıyor bişey demedığim için yada bütün hevesini eltimde ve torununda almış herhaldeGerçekten sinir bozucu ama karakteri mi böyle sana karşı mı böyle..
Ama annenler ne güzel valla çok sevindim adına
Amin
Tahmin etmiştim böyle bir şey olduğunu yoksa kafaya takmazdin hatta ne kadar uzak olsa daha iyi derdin ve en azindan kendi zevkime gore alirim parasini verdi olarak dusunurdun seni çok iyi anlayabiliyorum.. en basiti sana yapıyor mu bilmiyorum ama diğer torunları işte şu şekil uyuyormus kaç bin defa dedi yani surekli diğer torunlarından bahsediyor ben bir şey anlatmaya çalışsam iste ilk torunda şunu almıştık şunu yapmıştık diyo sinir bozucu hevesim kaçıyor bir şey de anlatmıyorum uzun zamandır..Yok canım bana göre boyle bence diğer torununa gitmişler civile eltimle herseyını almışlar bana bıde cıvılden al oranın malı ıyı dıyor 3 bın lira ıle sınırlandırdı yanı eltim 40 gün yanında kalmış herseyiyle ılgılenmış kendi ağzıyla anlattı bana gelıncede dede hasta dıyor bişey demedığim için yada bütün hevesini eltimde ve torununda almış herhalde
Aynı canım aynı bide bize anlatmayın yapmıyorsunuz bana diğer torununun kullandığı dalinin urunlerını gösteriyor bende onlar tüm kanserojen dedim oh olduTahmin etmiştim böyle bir şey olduğunu yoksa kafaya takmazdin hatta ne kadar uzak olsa daha iyi derdin ve en azindan kendi zevkime gore alirim parasini verdi olarak dusunurdun seni çok iyi anlayabiliyorum.. en basiti sana yapıyor mu bilmiyorum ama diğer torunları işte şu şekil uyuyormus kaç bin defa dedi yani surekli diğer torunlarından bahsediyor ben bir şey anlatmaya çalışsam iste ilk torunda şunu almıştık şunu yapmıştık diyo sinir bozucu hevesim kaçıyor bir şey de anlatmıyorum uzun zamandır..
benimkide 2 torundan hevesini almış şey diyo doğunca alırım. Şimdiden aldığında hevesi kaciyormus hemen giydiremeyince
Of ıste bu cok sıkıntı ikisi bir olması bence annem varken gerek yok o yorulmasın annem gıdınce gelsin deBenim yanıma annem gelecek kendimizi toparlayana kadar kalır ama kayınvalidemle de yakın oturuyoruz zırt pırt gelir kesin çok gelmesini istemiyorum bu sürede çünkü pek bir işe yaramıyor ama bunu nasıl desem eşime oda annesine dese bilmiyorum
Seni harbiden çok iyi anliyorumAynı canım aynı bide bize anlatmayın yapmıyorsunuz bana diğer torununun kullandığı dalinin urunlerını gösteriyor bende onlar tüm kanserojen dedim oh oldudemedikçe biz bişey bilmiyoruz sanıyorlar birde herşeye pahalı diyor cok bişey alma diyor kızın bı 10 lu hastane ve 5 li takımı var baska bıseyı yok yeter dıyor hastaneden gelince benimkileri gıyecek herhalde
Bizim şuradaki camurlu yağmuru sizin oralara yollayasim var gerçekten benim gibi kafanız rahat olurdu cam silmeme konusundaKızlar ben baya kendimi ağırlaşmış hissediyorum artık
Bugün mutfak çekmecelerini temizleyip düzenledim yavaştan başlayayım annemler yardıma gelince de camlar, kapılar detaylı yaparız dedim ama yok sandalyede oturarak yapmak bile zor geldihey gidi günler dedim
Ne derseniz diyin kesin her gün gelirBenim yanıma annem gelecek kendimizi toparlayana kadar kalır ama kayınvalidemle de yakın oturuyoruz zırt pırt gelir kesin çok gelmesini istemiyorum bu sürede çünkü pek bir işe yaramıyor ama bunu nasıl desem eşime oda annesine dese bilmiyorum
Bu şejilde dedirtmeyi düşünüyorum eşime ama ne kadar dinler bilmiyorum annem kayınvalideme göre daha genç ve öyle her işi yapar temizliklerimi bile annem yapıyor kayınvalidem de bildiği için hiçbirşeye elini sürmüyor oda anneme yük olur keşke uzak olsak diyorum böyle durumlardaOf ıste bu cok sıkıntı ikisi bir olması bence annem varken gerek yok o yorulmasın annem gıdınce gelsin de
Ay eminim ilk torun çünküNe derseniz diyin kesin her gün gelir
Amin canım ama doğumdan sonra burda iyi yardircaz onu biliyorumAy eminim ilk torun çünkübirde inşallah boş bol yorumlar yapıpta sinirim bozmaz
Sevmeye gelince severler canım zaten bıde alınacak ıkı tane fazla takım toplasan bın lıra etmez bın lıraya dısarda ıftar yapamıyorsun artık ne sanıyorlarsa kullanamazsam verırım bırıne baska cocugum olur ona gıydırırım cok mu onemlıSeni harbiden çok iyi anliyorumbizim kv kafasi aynı.. ohh iyi olmuş , öyle boş boğazlık yaparsa carparlar
He çok bir şey alma alma bi baktım çocuğum donsuz kalacaktı valla içine ne kadar siniyorsa o kadar al milletin ağzına bakma.. he zaten 2 takım neye yetecek..
Benimkide şey diyordu işte poposuna vura vura severim yav işte hassasiz deme şöyle şeyler gel sev gicik oluyorum
Aha bır dünürğn üzerine yıkılan kv daha ayy nıye yanı nıyeBu şejilde dedirtmeyi düşünüyorum eşime ama ne kadar dinler bilmiyorum annem kayınvalideme göre daha genç ve öyle her işi yapar temizliklerimi bile annem yapıyor kayınvalidem de bildiği için hiçbirşeye elini sürmüyor oda anneme yük olur keşke uzak olsak diyorum böyle durumlarda
Tabi canım kıyafetin zararı olmaz dediğin şekilde yaparsın her türlü kullanilirSevmeye gelince severler canım zaten bıde alınacak ıkı tane fazla takım toplasan bın lıra etmez bın lıraya dısarda ıftar yapamıyorsun artık ne sanıyorlarsa kullanamazsam verırım bırıne baska cocugum olur ona gıydırırım cok mu onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?