- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Aman herşeyin alternatifi bulunur onlar gelmiyorsa temizlik şirketleri var. Çocuğa bakmaya yardımcım yoksa bakıcı varCanım menüyü tıkla, online işlemlerden ebe gebe okulu başvuru formu var onu doldur canım kayıt ol oraya sonra eğitimleri görüyorsun ordan kayıt yaptırıyorsun canım
Doğsalar da onlar da rahatlasa biz de rahatlasak artık yeto ya
Güvendiğin dağlara karlar yağmış …. Neyse bakalım sen premium üyesin biliyorsun tecrübelisin
İnşallah güvenilir temiz birisiyle Allah seni karşılaştırır canımAllahtan tecrübelisin en azından ve kere yaşadın bu durumu travmasıyla da olsa hazırlıklısındır :)
Aynı canım, hiç bir şey yapamıyorumKızlar ben baya kendimi ağırlaşmış hissediyorum artık
Bugün mutfak çekmecelerini temizleyip düzenledim yavaştan başlayayım annemler yardıma gelince de camlar, kapılar detaylı yaparız dedim ama yok sandalyede oturarak yapmak bile zor geldihey gidi günler dedim
İyi yapmışsın canımAynı canım, hiç bir şey yapamıyorumkoltuklarımı yikattim sonunda. Eşim de sağ olsun bugün bütün evi sildi süpürdü 2 haftada bir kadın cagiracaktim ama haftada 1 alalım zaten zorlanıyorsun hiç bulaşma temizlik olayına doğumdan sonra 2 haftaya dusurelim dediğin zaman düşüruruz dedi. Bı düşündüm haklı. yapabilirim sanıyorum ama yok yani bı bulaşık yıkamaya belim kopuyor. Banyo tuvalet yıkıyorum suyu çektirirken karnım acayip kasılıyor. Evi supururken belim ağrıyor. Artık iş yapamaz duruma geldim destek almanın vakti geldi artık
Siz böyle yazınca kendimi premium gelin hissediyorum ya Allahtan böyle dertlerim yokAman kız dur kocana bir şey yapma uyusun adambence sen söyleme eşin söylesin öyle olunca hiçbir şey diyemiyorlar ve istediklerini yapamıyorlar.. ben gelmesin demedim eşime ama en azından ayaklaniyim öyle dedim.. Bi emzirmek isticem dedim sürekli o halde oda nasıl degistircem canım aciyacak vs diye anlatınca zaten aklına çok yattı çünkü kv benim eşiyle gelecek
Canım benim hastanemde hepsi varmış fiyat 20 bin+ kaç gece kalıyorsan 2 bin daha ödüyorsun. Aslında uygun geldi ister normal ister sezeryan fiyatıymışKızlar doğumda fotoğrafçı tutacak misiniz?
Organizasyoncu tutacak misiniz?
Hiç fiyat aldınız mı??
biz analar bir tuhafız gerçekten ben anneme de diyordum küçükken ne yapsam kızardı sürekliBende biyerde okudum da hareketı sankı sabahtan beri az yada uyuyor
Ani kalkarsam oluyor yan yan yürüyorum geçen tuvalete giderken devam edemedim yatağa bıraktım kendimi, normal yürürken olmuyor ama ben sanırım biraz anı kalkiyorum tansiyon düşüyor hemenİyi yapmışsın canımsende şey var mı baş dönmesi desen değil bayılma hissi desen değil ama bir his var o da beni mahvediyor bu aralar
Sen zaten premium gelinsinSiz böyle yazınca kendimi premium gelin hissediyorum ya Allahtan böyle dertlerim yokKv kendisi şehirdışından gelecekmiş bebeği hayırlayıp geri gidecekmiş zaten ne işi varmış biz herşeyi halledermişiz onun burda işi yokmuş ben zaten tahmin ediyordum gelmeyeceğini resmen yabancı gibi bebeği ayak üstü hayırlı olsuna gelip gidecekler neyse böylesi daha iyi ben geleceğinden bile şüpheliyim
Canım benim hastanemde hepsi varmış fiyat 20 bin+ kaç gece kalıyorsan 2 bin daha ödüyorsun. Aslında uygun geldi ister normal ister sezeryan fiyatıymış
biz analar bir tuhafız gerçekten ben anneme de diyordum küçükken ne yapsam kızardı süreklişimdi aynısını biz yapıyoruz annelik yükleniyor resmen bize bebek hareket ediyor kızıyoruz Üf bir yat uyu diyoruz, bebek yatıyor hemen endişeleniyoruz noldu ya kalksana bu kadar hareketsiz niye kaldı diyoruz analar genel olarak bir değişik
Hmm anladım.. benim durduk yere şuanda da mesela göz kapaklarım kapanacak gibi oluyo ama çok garip bir şey tarif edemiyorumAni kalkarsam oluyor yan yan yürüyorum geçen tuvalete giderken devam edemedim yatağa bıraktım kendimi, normal yürürken olmuyor ama ben sanırım biraz anı kalkiyorum tansiyon düşüyor hemen
Canım kaydımı yaptırdım 10 kişilik kontenjan kalmış, yetiştimhttp://uzak.konyasm.gov.tr:4244/ebegebeokulu/index2.php Canım menüyü tıkla, online işlemlerden ebe gebe okulu başvuru formu var onu doldur canım kayıt ol oraya sonra eğitimleri görüyorsun ordan kayıt yaptırıyorsun canım
Tansiyon aletin var mı canım o an olcsen tansiyonun dusuyor olabilir gibi geldi banaSen zaten premium gelinsinne yaptın nasıl yaptın bilmiyoz ama çok sanslisin
Hmm anladım.. benim durduk yere şuanda da mesela göz kapaklarım kapanacak gibi oluyo ama çok garip bir şey tarif edemiyorum
Az once oturarak duş aldimKızlar ben baya kendimi ağırlaşmış hissediyorum artık
Bugün mutfak çekmecelerini temizleyip düzenledim yavaştan başlayayım annemler yardıma gelince de camlar, kapılar detaylı yaparız dedim ama yok sandalyede oturarak yapmak bile zor geldihey gidi günler dedim
Olctum canım 7ye 5e düşmüş şok oldum yaTansiyon aletin var mı canım o an olcsen tansiyonun dusuyor olabilir gibi geldi bana
2 gündür maşallah diyim uyuyorumI ImaginaryLife canım senin uykusuzluk problemi hala devam ediyor mu
Ben hep oturarak alırım kız yoksa bayılacak gibi oluyorum hamile değilken deAz once oturarak duş aldimsoyleyeceklerim bu kadar
Maşallah canım2 gündür maşallah diyim uyuyorumyani en azından 3-4 ü görmüyorum 1 gibi uyuyorum.
Ben hep oturarak alırım kız yoksa bayılacak gibi oluyorum hamile değilken de
Halılar 12 14 gün arasi kuruyor ona göre nisanın ortasına doğru versen olur aslında.. benim ev her gün ille bi pisleniyor o yüzden yorum yapamıyorumKızlar temizliği ne zaman yapacaksınız? Benim doğum tarihi 17 Mayıs görünüyor ama son anı beklemez heralde. Mayıs başı temizlik yaptırsam kirlenir mi ki? 2 kişi tam gün temizliğe gelip dip köşe her şeyi tek günde yapıyorlar, halıları da yıkamaya vereyim diyorum daha rahat temizlenir ev de. Ama gününe karar veremedim.
Ooov epeyi dusmuus hemen tuzlu ayraanOlctum canım 7ye 5e düşmüş şok oldum ya
Ben bu hafta koltukları, sandalyeleri yikattim. Haftadan itibaren her hafta kadın almayı planlıyorum ancak temizler herhalde ben epeyidir dip bucak yapamiyorumKızlar temizliği ne zaman yapacaksınız? Benim doğum tarihi 17 Mayıs görünüyor ama son anı beklemez heralde. Mayıs başı temizlik yaptırsam kirlenir mi ki? 2 kişi tam gün temizliğe gelip dip köşe her şeyi tek günde yapıyorlar, halıları da yıkamaya vereyim diyorum daha rahat temizlenir ev de. Ama gününe karar veremedim.
Yataktan yuvarlanarak kalkmamıza şaşırıyorduk en son o da artık sıradan olduAz once oturarak duş aldimsoyleyeceklerim bu kadar
Benim mayıs sonu görünüyor doğum ama en geç mayıs ilk haftası herşeyimi bitirmeyi planlıyorum. Son haftalarda hazır beklemek için hem de ne olur ne olmaz.Kızlar temizliği ne zaman yapacaksınız? Benim doğum tarihi 17 Mayıs görünüyor ama son anı beklemez heralde. Mayıs başı temizlik yaptırsam kirlenir mi ki? 2 kişi tam gün temizliğe gelip dip köşe her şeyi tek günde yapıyorlar, halıları da yıkamaya vereyim diyorum daha rahat temizlenir ev de. Ama gününe karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?