2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aman herşeyin alternatifi bulunur onlar gelmiyorsa temizlik şirketleri var. Çocuğa bakmaya yardımcım yoksa bakıcı var

Aynı canım, hiç bir şey yapamıyorum koltuklarımı yikattim sonunda. Eşim de sağ olsun bugün bütün evi sildi süpürdü 2 haftada bir kadın cagiracaktim ama haftada 1 alalım zaten zorlanıyorsun hiç bulaşma temizlik olayına doğumdan sonra 2 haftaya dusurelim dediğin zaman düşüruruz dedi. Bı düşündüm haklı. yapabilirim sanıyorum ama yok yani bı bulaşık yıkamaya belim kopuyor. Banyo tuvalet yıkıyorum suyu çektirirken karnım acayip kasılıyor. Evi supururken belim ağrıyor. Artık iş yapamaz duruma geldim destek almanın vakti geldi artık

İyi yapmışsın canım sende şey var mı baş dönmesi desen değil bayılma hissi desen değil ama bir his var o da beni mahvediyor bu aralar

Siz böyle yazınca kendimi premium gelin hissediyorum ya Allahtan böyle dertlerim yok Kv kendisi şehirdışından gelecekmiş bebeği hayırlayıp geri gidecekmiş zaten ne işi varmış biz herşeyi halledermişiz onun burda işi yokmuş ben zaten tahmin ediyordum gelmeyeceğini resmen yabancı gibi bebeği ayak üstü hayırlı olsuna gelip gidecekler neyse böylesi daha iyi ben geleceğinden bile şüpheliyim
Kızlar doğumda fotoğrafçı tutacak misiniz?
Organizasyoncu tutacak misiniz?
Hiç fiyat aldınız mı??
Canım benim hastanemde hepsi varmış fiyat 20 bin+ kaç gece kalıyorsan 2 bin daha ödüyorsun. Aslında uygun geldi ister normal ister sezeryan fiyatıymış
Bende biyerde okudum da hareketı sankı sabahtan beri az yada uyuyor
biz analar bir tuhafız gerçekten ben anneme de diyordum küçükken ne yapsam kızardı sürekli şimdi aynısını biz yapıyoruz annelik yükleniyor resmen bize bebek hareket ediyor kızıyoruz Üf bir yat uyu diyoruz, bebek yatıyor hemen endişeleniyoruz noldu ya kalksana bu kadar hareketsiz niye kaldı diyoruz analar genel olarak bir değişik

İyi yapmışsın canım sende şey var mı baş dönmesi desen değil bayılma hissi desen değil ama bir his var o da beni mahvediyor bu aralar
Ani kalkarsam oluyor yan yan yürüyorum geçen tuvalete giderken devam edemedim yatağa bıraktım kendimi, normal yürürken olmuyor ama ben sanırım biraz anı kalkiyorum tansiyon düşüyor hemen

Sen zaten premium gelinsin ne yaptın nasıl yaptın bilmiyoz ama çok sanslisin
Ani kalkarsam oluyor yan yan yürüyorum geçen tuvalete giderken devam edemedim yatağa bıraktım kendimi, normal yürürken olmuyor ama ben sanırım biraz anı kalkiyorum tansiyon düşüyor hemen
Hmm anladım.. benim durduk yere şuanda da mesela göz kapaklarım kapanacak gibi oluyo ama çok garip bir şey tarif edemiyorum

Canım kaydımı yaptırdım 10 kişilik kontenjan kalmış, yetiştim Çok teşekkür ederim nerdeyse 1 ay var daha eğitime inşallah o zamana kadar doğurmam daha kıyafetleri yıkamaya yeni başlıyorum ben kıyafetler bitsin, eğitimimi alayım şöyle 39u göreyim inşallah

Az once oturarak duş aldim soyleyeceklerim bu kadar

Benimde üstümde bi ağirlik var. . Ev bana batiyor sanki daraliyorum. Annem gülde öyle . Sürekli kendimi dişari atiyorum, oda bi yerden sonra keyif vermiyor. Önceden herseyden keyif alan biriydim . Doğumdan sonra bu haller gidiyor mu kizlar ? Yoksa böyle mi kalacaz .

Kızlar temizliği ne zaman yapacaksınız? Benim doğum tarihi 17 Mayıs görünüyor ama son anı beklemez heralde. Mayıs başı temizlik yaptırsam kirlenir mi ki? 2 kişi tam gün temizliğe gelip dip köşe her şeyi tek günde yapıyorlar, halıları da yıkamaya vereyim diyorum daha rahat temizlenir ev de. Ama gününe karar veremedim.

Halılar 12 14 gün arasi kuruyor ona göre nisanın ortasına doğru versen olur aslında.. benim ev her gün ille bi pisleniyor o yüzden yorum yapamıyorum

Ben bu hafta koltukları, sandalyeleri yikattim. Haftadan itibaren her hafta kadın almayı planlıyorum ancak temizler herhalde ben epeyidir dip bucak yapamiyorum

Benim mayıs sonu görünüyor doğum ama en geç mayıs ilk haftası herşeyimi bitirmeyi planlıyorum. Son haftalarda hazır beklemek için hem de ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…