2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bebek iri doğsun da enfeksiyon da kapabilir ağzında uçuk varsa virüsü bebeğe de geçebilir günlerce hastanede de yatabilir ama bunlar önemli değil önemli olan iri bebek doğsun
Benim psikolojim Müge’yi kaldırıyor Esra’da tıkanıyorum ben Esra’yı hiç sevmem hiç bakmam bazen instagramda önüme düşüyor Allahım ne olaylar ne olaylar bukadar absürt olunabilir ancak

Benimki de hem babasının ismini kattı yanına da kendi isim kattı yanlız değilsin
Bizde kp ismi koyduk ama başına benim istediğim isim kondu kp durumu böyle olmasa eşim kimliğe bile yazdırmıcaktı onun ismini sadece kulağa okunacaktı. Benim için problem değil ben kaan diye seslencem zaten eşimde öyle. Defalarcada tartışmayalım diye baştan söyledi hani annemle babam diğer isimle sevebilir filan diye benim için problem değil çocuk zaten iki isimli kim nasıl sesleniyorsa seslensin dedim ki kp kvde de Kaan diyor çocuktan bahsederken

Koca katili olabilirim bugün kızlar kb isminin yanına isim kattırmıyor ille tek olacakmış tartıştık yine
Pardon da o mu yapmış ve taşımış 9 ay gerçekten ağzımı sağlam bozasim geliyo bu tarz durumlarda..
Valla eşine de cankm kimlikte kendi istediginiz olsun kulağına okunurken 2 isimde okunur kimse kusura bakmasın yeter bu cahillik ya

Kesinlikle hiç tanımadığımız birini eve almak bu devirde büyük risk. İnşallah gönlünce olurda seni böyle yardımlara gelerek rahatlatır hep

Ahh ahh hiç deme hele kv ismi olsa direk mahkeme heralde.. o kadar uyuz oluyorum
Eşimin bi arkadaşı vefat eden babasının ismiyle kendi karar verdikleri ismi kimliğe yazdırdı diye karısıyla birbirlerine girdiler kadın kv ilede kavga etti çocuk daha 1 haftalıkken ayrıldılar 3 ay sonra barıştılar şimdi 1 sene vermişler kendilerine 1 sene sıkıntısız geçerse mahkeme kararıyla kp ismi kimlikten silinecek ama ayrılık pek kadına yaramadı çocuğun en zor zamanlarını tek başına geçirdi
Aynen bendim canım diğer günde çayı demleyip altına su cekmemistim biraz makinenin dibi tutmus çayla ilgili sıkıntılarimiz var demek ki
aman emzirmeyi unutmakla alakalı olmasında çay önemli değil ev yanmadığı sürece

Kv ile lohusa döneminde kavga edeceğime adım gibi eminim bakalım nasıl geçecek eşime dedim 1 haftadan fazla gelip kalmasın yoksa kavga çıkar diye tamam dedi

İsim konusunda eşin ne diyo peki
Benim eşim ısrarcı babasını çok severmiş yakın arkadaş gibilermiş ben hiç tanımadım benden önce vefat etmiş adam saygı duyuyorum eşime beni sinir eden daha çok sanki kv hareketleri herkes diyor ki eşiyle anlaşamazdı ağlamadı bile ölünce ama şimdi herifimin adı kocamın adı oo ölürüm diyip duruyor

Kör ölünce badem gözlü olurmuş onun hesap

Aay bı de senin göğsünün biraz altından başlıyor ya benim öyle değil arada resmen boşluk yok gibi kaburgalarımı kıracak sıpa
Ayyyy evet ama bi ara konuştuk ya göbek düştü muhabbetini o zamanda demiştim ben düştü asagida benim diye o zamandan beri böyle benimki böyle bile ara ara dokunduruyo seni dusunemiyorum acaba o yüzden mi doktorun 41 hafta muhabbeti yaptı acaba senle??
Birde benim doktprumda dedi evet asagi düşmüş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…