2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aay bilmiyorum ki ben azcik öne egileyim hemen bir kaburgalardan ittiriyor bir de orada nereye dokunuyorsa sinir mi var ne var bilmiyorum elektrik çarpıyor gibi oluyor kaburgamin kitladığını bile duydum yani gerçekten acayip bir baskı var orada çorap giymek zaten işkence egilemiyorum benim göbek hep böyle yukarıdan başladı ya hiç düşme falan yok arada bebisi aşağıda hissediyorum da yine de kaburgaya vurmaktan vaz geçmiyor en son ben dogurcam galiba

annesine az nefes aldirsin ya demek ki göbek şeklinden zorlaniyorsun ben sana göre bi tık daha rahatım hala rahat bi şekilde giyebiliyorum
Galiba 41 dediğine göre bi bildiği var demek ki

Kv ile lohusa döneminde kavga edeceğime adım gibi eminim bakalım nasıl geçecek eşime dedim 1 haftadan fazla gelip kalmasın yoksa kavga çıkar diye tamam dedi
Sen ona anlayış gösterip kp ismini koyuyorsun oda seni gönülleyip iki isim yapmalı bencil davranıyor o konuda. İnşallah dediği gibi sözünde durur da 1 hafta sonra gönderir anasını

Sen ona anlayış gösterip kp ismini koyuyorsun oda seni gönülleyip iki isim yapmalı bencil davranıyor o konuda. İnşallah dediği gibi sözünde durur da 1 hafta sonra gönderir anasını
İnşallah canım yoksa kavga çıkar muhtemelen ben hem açık sözlü biriyim hem de surat ifademle herşeyi yansıtırım

annesine az nefes aldirsin ya demek ki göbek şeklinden zorlaniyorsun ben sana göre bi tık daha rahatım hala rahat bi şekilde giyebiliyorum
Galiba 41 dediğine göre bi bildiği var demek ki
Özellikle sağ ayağıma çorabı takıyorum resmen sonra da cekistiriyorum asla düzgünce giymek yok olabilir valla bilemedim neden sordu 41. Haftayi anlamadım bir de en erken ne zaman demiştik falan dedi. 26 Nisandi o da. 26 nisana razıyım ya Mayıs'a sarkmasa iyi gobusum zorluyor beni üst taraf resmen uyuşuk tam gogsumun altı bastırınca oraya hafif hissediyorum uyuşmuş

Kızlar merhabaBen Eylül annesi olarak sizlerden fikir almaya geldim. Çok az kalmış sizin, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bizlerin de su gibi akıp geçsin inşallah
Ailemde her iki tarafta da hipertansiyon olduğundan, benim de yüksek tansiyon yatkınlığım olduğundan, kilo da var tabi, doktorum Ecopirine başlattı. Hiç sorunum yoktu, her şey yolunda giderken; 10+5te ani çok şiddetli ağrısız kanama geçirdim. Ecopirini kesti ve Progestan hap ve iğne verdi. Bu arada çok şükür rahim içi kanama görmedi, bebeğim iyiydi.
Şuan 12+2 oldum, kanama o gün bitti ama hala kahverengi akıntı bitmiyor. Ancak doktorum yine de başla dedi. Bu arada plasenta önde olduğundan kanama olmuş ve yukarı çıkar zamanla dedi başka bir doktor da.
Tecrübelerinize güvenerek sizlere sormak istiyorum. Bunu yaşayan var mı aranızda? Kan sulandırıcı kullanmamak ta çok korkutuyor yüksek tansiyon ve pıhtılaşma olabilir diye. Bir yandan da o kanama yine olacak diye uykularım kaçıyor. Her hafta doktora atıyorum kendimi. Kan sulandırıcının negatif etkisini gören oldu mu? Ve bu kahverengi akıntılar hiç geçmeyecek mi ?

Esra’ya çok alt tabaka insanlar gidiyor ya bence kurmaca esranınki

Eyvahhhh yandık desene bende ne güzel fazla büyümedi derken
Ama kimse gobus atmaz oldu
Benimki iki gün önce yine level atladı yerden toplayabilirsem atarım göbüşümü kızlar var ya 3 gündür çok rahatsızım ne yatabiliyorum ne uyku var eşim gece artık agrı seslerimden tamam bu doguracak dedim diyo o kadar zorlanıyoejm artık. Birde agzımda igrenç bi tat acı acı dilimin üzeri sanki çamur gibi var mk böyle olan

Allah allah o uyuşukluk bende yok senin gibi uyusan var mı acaba kızlardan ayy 41 ne gerçekten Allah korusun catlariz meraktan sabirsizliktan iş gorememekten ahahahha benim doktorda bana bi kağıt vermişti ya bana at demişti onun gününe de 3 gün kaldı bakalım bu doktorlar neden böyle gizem yaratıyor anlamış degilim

Benim başlarda kanama alanım vardı ama hiç dışarı vurmadı. Aynı zamanda dopplerde de direnç vardı yani bebeğe giden damarlardan birisinde direnç vardı ve bu bebeğin beslenmesini engelleyen bir durum. Bir de kan değerlerimde pıhtılaşma biraz yüksek cikinca Dr'um kan sulandırıcıya başladı. Aynı zamanda progestan fitil de kullandım ki kanama alanım geçsin. Kanama alanım olduğu için kan görmeye kendimi hazirlamistim ama çok şükür küçük bir alan olunca kayboldu. Sonrasında progestani kestik. Kan sulandırıcımın dozunu arttırdı. Bu süreçlerde Dr ne dediyse gözü kapalı güvendim acikcasi. Kan sulandırıcımı hiç bırakmamış oldum düzenli şekilde ictim. Dr gelişim konusunda sıkıntı olursa 26. Haftadan sonra belli olur demişti şükür hiçbir sıkıntı olmadı hatta şu an onde bile gidiyor gelisimi. Sanırım haftaya da kan sulandırıcımı birakicam. Kahverengi kan eskiden kalan kan o yüzden büyük bir problem değil diye biliyorum. Doktorunuza güveniyorsanız bu süreçte söylediklerine kulak verin bence. Eğer şüpheniz varsa farklı uzmanlardan da görüş alın derim. Ben doktoruma güveniyordum, o yüzden söylediklerini yaparak bu zamana geldim

Baktım netten kadınlar kulübünde de böyle açılan basliklar var ama hiç sonuca ulaşmamış doktorum da normal dedi ama bana anormal geliyor uyuşukluk olması aay harbiden heyecan katıyor senin Dr merakla bekliyorum ne olacak acaba

Artık yere düşen şey benim için yok sayılıyor
Ama çok tatlii bizim göbusler muhtemelen 36da 37de böyle olur allah sabır kolaylik versin
Allah seni napmasin bende 3 4 gündür çok kötüyüm uyuyamıyorum eşimi de uyutmuyorum o da ben uyumadan uyuyamıyor ağrı yapiyo belli süre aynı yönde durunca.. agizdaki tat bende yok ama bizim sat günleri aynı olunca aynı gidiyoz bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…