Kız aynen o hesap vallaKör ölünce badem gözlü olurmuş onun hesap
Aay bı de senin göğsünün biraz altından başlıyor ya benim öyle değil arada resmen boşluk yok gibi kaburgalarımı kıracak sıpa
MasaAllah ikizler olunca daha büyük28+6 benden de göbek şow
Aay bilmiyorum ki ben azcik öne egileyim hemen bir kaburgalardan ittiriyor bir de orada nereye dokunuyorsa sinir mi var ne var bilmiyorum elektrik çarpıyor gibi oluyorAyyyy evetama bi ara konuştuk ya göbek düştü muhabbetini o zamanda demiştim ben düştü asagida benim diye o zamandan beri böyle benimki böyle bile ara ara dokunduruyo seni dusunemiyorum acaba o yüzden mi doktorun 41 hafta muhabbeti yaptı acaba senle??
Birde benim doktprumda dedi evet asagi düşmüş diye
Aay evet şu son bir hafta 10 gündür her gün değişiyor karnım resmenbu haftalarda daha hızlı büyücekler
MasaAllah ikizler olunca daha büyük
Aynen çiçeğimbu haftalarda daha hızlı büyücekler
MasaAllah ikizler olunca daha büyük
Ayyy maşallah çok güzel28+6 benden de göbek şow
Aay bilmiyorum ki ben azcik öne egileyim hemen bir kaburgalardan ittiriyor bir de orada nereye dokunuyorsa sinir mi var ne var bilmiyorum elektrik çarpıyor gibi oluyorkaburgamin kitladığını bile duydum yani gerçekten acayip bir baskı var orada çorap giymek zaten işkence egilemiyorum benim göbek hep böyle yukarıdan başladı ya hiç düşme falan yok arada bebisi aşağıda hissediyorum da yine de kaburgaya vurmaktan vaz geçmiyor en son ben dogurcam galiba
Oiyyy
Sen ona anlayış gösterip kp ismini koyuyorsun oda seni gönülleyip iki isim yapmalı bencil davranıyor o konuda. İnşallah dediği gibi sözünde durur da 1 hafta sonra gönderir anasınıKv ile lohusa döneminde kavga edeceğime adım gibi eminim bakalım nasıl geçecek eşime dedim 1 haftadan fazla gelip kalmasın yoksa kavga çıkar diye tamam dedi
İnşallah canım yoksa kavga çıkar muhtemelen ben hem açık sözlü biriyim hem de surat ifademle herşeyi yansıtırımSen ona anlayış gösterip kp ismini koyuyorsun oda seni gönülleyip iki isim yapmalı bencil davranıyor o konuda. İnşallah dediği gibi sözünde durur da 1 hafta sonra gönderir anasını
Bizimkinden iki taneAyyy maşallah çok güzelikiz olunca ne kadar büyümüşler
Özellikle sağ ayağıma çorabı takıyorum resmen sonra da cekistiriyorum asla düzgünce giymek yokannesine az nefes aldirsin ya demek ki göbek şeklinden zorlaniyorsun ben sana göre bi tık daha rahatım hala rahat bi şekilde giyebiliyorum
Galiba 41 dediğine göre bi bildiği var demek ki
Artık yere düşen şey benim için yok sayılıyorAyyy maşallah çok güzelikiz olunca ne kadar büyümüşler
Esra’ya çok alt tabaka insanlar gidiyor ya bence kurmaca esranınkiBebek iri doğsun da enfeksiyon da kapabilir ağzında uçuk varsa virüsü bebeğe de geçebilir günlerce hastanede de yatabilir ama bunlar önemli değil önemli olan iri bebek doğsun
Benim psikolojim Müge’yi kaldırıyor Esra’da tıkanıyorum benEsra’yı hiç sevmem hiç bakmam bazen instagramda önüme düşüyor Allahım ne olaylar ne olaylar bukadar absürt olunabilir ancak
Benimki iki gün önce yine level atladı yerden toplayabilirsem atarım göbüşümüEyvahhhh yandık desenebende ne güzel fazla büyümedi derken
Ama kimse gobus atmaz oldu
Allah allah o uyuşukluk bende yokÖzellikle sağ ayağıma çorabı takıyorum resmen sonra da cekistiriyorum asla düzgünce giymek yokolabilir valla bilemedim neden sordu 41. Haftayi anlamadım bir de en erken ne zaman demiştik falan dedi. 26 Nisandi o da. 26 nisana razıyım ya Mayıs'a sarkmasa iyi gobusum zorluyor beni üst taraf resmen uyuşuk tam gogsumun altı bastırınca oraya hafif hissediyorum uyuşmuş
Benim başlarda kanama alanım vardı ama hiç dışarı vurmadı. Aynı zamanda dopplerde de direnç vardı yani bebeğe giden damarlardan birisinde direnç vardı ve bu bebeğin beslenmesini engelleyen bir durum. Bir de kan değerlerimde pıhtılaşma biraz yüksek cikinca Dr'um kan sulandırıcıya başladı. Aynı zamanda progestan fitil de kullandım ki kanama alanım geçsin. Kanama alanım olduğu için kan görmeye kendimi hazirlamistim ama çok şükür küçük bir alan olunca kayboldu. Sonrasında progestani kestik. Kan sulandırıcımın dozunu arttırdı. Bu süreçlerde Dr ne dediyse gözü kapalı güvendim acikcasi. Kan sulandırıcımı hiç bırakmamış oldum düzenli şekilde ictim. Dr gelişim konusunda sıkıntı olursa 26. Haftadan sonra belli olur demişti şükür hiçbir sıkıntı olmadı hatta şu an onde bile gidiyor gelisimi. Sanırım haftaya da kan sulandırıcımı birakicam. Kahverengi kan eskiden kalan kan o yüzden büyük bir problem değil diye biliyorum. Doktorunuza güveniyorsanız bu süreçte söylediklerine kulak verin bence. Eğer şüpheniz varsa farklı uzmanlardan da görüş alın derim. Ben doktoruma güveniyordum, o yüzden söylediklerini yaparak bu zamana geldimKızlar merhabaBen Eylül annesi olarak sizlerden fikir almaya geldim. Çok az kalmış sizin, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bizlerin de su gibi akıp geçsin inşallah
Ailemde her iki tarafta da hipertansiyon olduğundan, benim de yüksek tansiyon yatkınlığım olduğundan, kilo da var tabi, doktorum Ecopirine başlattı. Hiç sorunum yoktu, her şey yolunda giderken; 10+5te ani çok şiddetli ağrısız kanama geçirdim. Ecopirini kesti ve Progestan hap ve iğne verdi. Bu arada çok şükür rahim içi kanama görmedi, bebeğim iyiydi.
Şuan 12+2 oldum, kanama o gün bitti ama hala kahverengi akıntı bitmiyor. Ancak doktorum yine de başla dedi. Bu arada plasenta önde olduğundan kanama olmuş ve yukarı çıkar zamanla dedi başka bir doktor da.
Tecrübelerinize güvenerek sizlere sormak istiyorum. Bunu yaşayan var mı aranızda? Kan sulandırıcı kullanmamak ta çok korkutuyor yüksek tansiyon ve pıhtılaşma olabilir diye. Bir yandan da o kanama yine olacak diye uykularım kaçıyor. Her hafta doktora atıyorum kendimi. Kan sulandırıcının negatif etkisini gören oldu mu? Ve bu kahverengi akıntılar hiç geçmeyecek mi ?
Baktım netten kadınlar kulübünde de böyle açılan basliklar var ama hiç sonuca ulaşmamış doktorum da normal dedi ama bana anormal geliyor uyuşukluk olmasıAllah allah o uyuşukluk bende yoksenin gibi uyusan var mı acaba kızlardan ayy 41 ne gerçekten Allah korusun catlariz meraktan sabirsizliktan iş gorememekten ahahahha benim doktorda bana bi kağıt vermişti ya bana at demişti onun gününe de 3 gün kaldı bakalım bu doktorlar neden böyle gizem yaratıyor anlamış degilim
Ama çok tatliiArtık yere düşen şey benim için yok sayılıyor
Allah seni napmasinBenimki iki gün önce yine level atladı yerden toplayabilirsem atarım göbüşümükızlar var ya 3 gündür çok rahatsızım ne yatabiliyorum ne uyku var eşim gece artık agrı seslerimden tamam bu doguracak dedim diyo o kadar zorlanıyoejm artık. Birde agzımda igrenç bi tat acı acı dilimin üzeri sanki çamur gibi var mk böyle olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?