2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimkide doktor kilosu önden gidiyor diyince hemen yapıştırıyor anası okadar yiyo bebişe de gitsin bi zahmet diye

randevuda 2 kiloyu görürsem kv senin teori tutmadı derim
Geçen doktora girmeden eşimle anlaşma yaptım yediğimi ictigimi söylersen küserim dedim bak sen boyle doktoru destekleyince daha cok ustume geliyor dedim doktor sordu ben cevap verdim bir şey demedi yoksa benimkide diyordu kıramadı beni ahahha

Tontik bebekler vardır mayıs annelerinde hepimizde böyle deseydin bence geçerli bi açıklama

Yeni haftaların güncellemesi sanırım bendede var canım
İkinci 3 ay iyiydik ya son üç ay sıkıntılı çıktı
ah o yüzden kilo alma olmasa herşey daha güzel olacak poğaça poğaça dolaşıyorum bende ortalıkta gülünce daha fazla yayılıyor yanaklarım löp löp sen zaten zayıftın ama 5 kilosunu geri versen yeter bacaklar popo yerine daha iyi oturmuştur
Randevu cumartesi tam 32 oluyorum

Ben çok hızlı yürümeye alışkınım fark etmedim gaza basiyorum sürekli o dolgunluk hissi o zaman oluyor bende. Yavaş ve penguen yürüyüşüne geçtim rahatladigimi fark ettim. Bu yürüyüşe alışkın olmadığım için zorluyor ama artık kendimi durduruyorum çünkü aşağıya çok baskı oluyor hızlı ve bacaklarımı açıp yurumezsem. Benim zaten mide kaburga bir şey kalmadı bazen kaburgamin altından etleri falan cekistirdigini düşünüyorum eve gelince direkt sütyen çıkartıyorum sütyen beni epeyi zorluyor gogsumun altinda bir parmak boşluk var sütyen onu kapatmış oluyor iyice daraltıyor ama yakın zamanda bralet yarım atlet tarzı şeyler giycem artık gümüş kapak kullanma zamanımız yaklasiyor sanirim

Kilo meselesi konuşulmuş bende oruç tuttuğum halde bu sabah tartıda +1 gördüm toplam 8 almış oldum 94 oldum 100 olmak istemiyorum
Sen benim peşimden geliyorsun ben en son 97 dim. Henüz kilo güncellemesi yapmadım ama 100 görmesem iyi
Hahahahaha dün böyle bi paylaşım gördüm çocuğa nasıl seslenicez ismi yok diyo kadın kocası da niye seslenelim ki diyo
aynen aynen o hesap sizinde
bu anlaşmayı bende yapayım doktora girmeden neyseki benim doktorda kiloya takık değil benden pek bişey beklemiyor belli ama olsun gömmesin beni orda

Yavaş yürüyemiyorum ki yavaş hareket te edemiyorum kızım uyurken motor takmışım gibi iş yapayım şunu da halledeyim bunu da yapayım kafası ben sütyensiz rahat edemiyorum ya memelerimin uçları kafam kadar oldu sürtünce rahatsız ediyor illa sabah kalkınca ilk iş takcam sütyeni ama değiştirsem mi evde dediğin gibi yarım atlet tarzı rahat bişeyler giysem

Ben hep poğaça surattim zaten kaç kilo olursam olayım şimdi iyice poğaça oldum ya ben 56-57 olsam iyi diyordum bı anda hamilelikle beraber 73 şoku yaşadım bebiş karnımdaki gibiyse zaten hiç durdurtmayacak beni veririm herhalde aay 2'yi tabii görürsün o zamaan hatta geçebilir bile kv gözüne sokarsın kağıdı ahahahah

En son 28’de gidip 29’da da kontrolü kullandım benim uyuz yine 1 ay sonra görüşürüz dedi 33’e denk geliyo şimdi seni kıskandım ben de gitsem mi bu cumartesi

Zaten öyle olur. İlk ve son trimister zor geçiyor bana göre en zoru 34. 36 Haftadan sonra başlıyor dahada ağırlaşmış olacaz
O sırada yayıla yayıla oturan ben kalkıp çamaşırları yıkasam iyi olcak galiba sen şimdi böyle söyleyince streslendim biraz bendeki rahatlık ta tövbe est. Sanki çocuk yıllarca içerde kalcak gibi hazırlığım yok
Senim baya az kalmış 100 e dikkat etmezsen görürsün
İnan bende dikkat etmesem çoktan görmüştüm
hiç dikkat edemiyorum ne bulursam onu yiyorum tostlar vs havalarda uçuşuyor. Bide sürekli kvde deyim ya iftar vs hergün tatlı 3-5 çeşit yemek filan derken boğaz durmuyor ya kalabalıkla daha da iştahlı yeniyor evde tek olunca okadar olmuyor da işte. Bencede ben dikkat etsemde etmesemde 100 kesin görcem de geçmeyim inşallah

Ben öyle hızlıca hareket edince bebek kaskati kesiliyor hızlıca merdivenleri cikiyorum mesela sağ tarafimda resmen toplanıyor böyle iyice eziyor kaburgayi bir de tuvaletim varsa yapıyor aynı şeyi yeni yeni huylarını keşfettim ben de her ne kadar zorlansam da yavaş hareket etmeye çalışıyorum geçen eşim hadi 15dk yürümüş olalım ekmek alalım markete gidelim dedi dönüşte de yemek yapcaz. O kadar yavasim ki istersen ekmek alıp dönelim iftara yetisemicez dedi djdjdjdjdj fırın eve 2dk mesafe ben kaplumbağa gibi Dr da bana aslında süt gelmesi durumu için sıkı sütyen tak dedi ama ben çalışırken fark etmeden öne egiliyorum hep o yüzden sütyen beni çok zorlar

Aaaaaa sütün gelmesi için sıkı mi takmak lazimmis ben hep destekli takıyordum süt geliyordu desteksize geçtim gelmez oldu demek o yüzden mi

Mart annelerinde ilk 1 haftada millet genel olarak 7-8 kilo vermiş direk. Emzirme dönemi çok riskli orda tutarsak boğazı sonrası sıkıntı değil ama salıp yersek verdiğimiz 8 kiloyu 18 kilo olarak alırız
En son 28’de gidip 29’da da kontrolü kullandım benim uyuz yine 1 ay sonra görüşürüz dedi 33’e denk geliyo şimdi seni kıskandım ben de gitsem mi bu cumartesi
bende en son 28+6 da gittim çalışamaz raporu için 32 de çağırdı artık işlerini hastanede en az 1 saat geçirecekmiş gibi ayarla nts ye de gireceksin dedi. Cumartesi ilk nts de başlıcak nasipse. Sonrada 2 haftada bire düşer sanırım. Rapor olmasaydı 33 de mi çağırırdı beni de bilmiyorum. Bence git sende cumartesi 32+1 oluyorsun. 32-34-36 diye devam edersin artık

Aaaaaa sütün gelmesi için sıkı mi takmak lazimmis ben hep destekli takıyordum süt geliyordu desteksize geçtim gelmez oldu demek o yüzden mi
Hayır gelmemesi için dedi bana aslında. Dedim ki damla damla süt geliyor bazen o da normal sıkı sütyen tak dedi. Ben hiç takmıyorum sanırım ben de sola yatarken telefonla falan takılıyorum kolum da sağ göğsüme baskı yapiyor o yüzden geliyor galiba

Aaay Allah korusun ilk 1 haftada 7-8 kilo harika yaa motivasyon gelir öyle bana vercem de vercem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…