2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Süt gelmesi durumu için sıkı sütyen mi takmak lazımmış benim üstler pok ta alt kısım sıkıyor mideye basıyor.
Ooo iyi yapıyorsun vallahi yavaş yavaş ağır ağır daha iyi aslında sonra sancısını ağrısını çekmektense kaplumbağa olmak gayet iyi
Aaay Allah korusun ilk 1 haftada 7-8 kilo harika yaa motivasyon gelir öyle bana vercem de vercem diye
hadi inşallah hızlıca kilolardan kurtulalım

Evet sıkı sütyen takmalisin dedi bana ama ben şu an takmıyorum çünkü kaburgalarim açıyor zaten sütyen daha da baskı yapıyor. Evet zorlansam da kaplumbağa olmak iyi geldi
Amiiiin

Ay kızlar mart annelerine bi göz gezdirdimde çoğu lohusa depresyonuna adım atmış durumda üzüldüm korktum vallahi inşallah sıkıntısız geçiririz ya Allah onlarında bizimde yardımcımız olsun

Kızlar bu arada doğum sonrası için korse aldınız mı? Aldıysanız link atar mısınız aklımın bir ucunda hep unutuyorum onu
Sanırım ben onu doğumdan sonra alacağım şunu favlamışım

Ay kızlar mart annelerine bi göz gezdirdimde çoğu lohusa depresyonuna adım atmış durumda üzüldüm korktum vallahi inşallah sıkıntısız geçiririz ya Allah onlarında bizimde yardımcımız olsun
ayyyy ben de okuyorum nasıl doğum yapmışlar diye lohusadan değil de doğumdan korkmaya başladım yaklaşıkça benim zaman :/

Doğumdan bir kaç gün sonra hemen kullanıyoruz herhalde sezaryen falan olmadiysak

ayyyy ben de okuyorum nasıl doğum yapmışlar diye lohusadan değil de doğumdan korkmaya başladım yaklaşıkça benim zaman :/
Ya bide o var bide üstüne bebeklerin kontrolleri var gözüm korkuyor vallahi benimde sanki ilk defa yaşıcakmışım gibi

Çocuk ben çıkacam diye haber vermesini mi bekliyorsun napıyorsun

Ay misafirlik olunca boğazı tutmak zor ya ben olsam bende yerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…