2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar bebişlere şampuan ne aldınız ne önerirsiniz:)
Birde vücudu için ne kullanacaksınız ?

Bazen böyle düşüyorum ben de valla ama sonra yaparımm yaaa diyorum gitgeller içerisindeyim
Yapılır büyür gider millet nasıl yapıyor bizim neyimiz eksik büyüyene kadar biz biz olmaktan çıkıyoruz sadece olay orda zaten
Erkek anaları size bir sorum var :) Sünnet için ne düşünüyorsunuz hemen yaptıracak mısınız ?
bende doktora danışcam canım ama yenidoğan dönemi düşünüyorum uygun olursa
Çocuk ben çıkacam diye haber vermesini mi bekliyorsun napıyorsun

Ay misafirlik olunca boğazı tutmak zor ya ben olsam bende yerimmmm
valla bende anlamadım neyi bekliyorum

Ben de uzun zamandır terliyorum dediğin gibi saç diplerim çok fena, koltuk altım kafam hep ter içinde kalıyor ki normalde hiç terleyen biri değilimdir. Çok rahatsız ediciymiş terlemek Hormonların etkisi demek
Bencede hormonlar canım çünkü bende sıfır ter yazın bile terlemem normalde.

Kızlar göğüs ucu kremleri annenin koku reseptorlerini kapattığı için emme sürecinde onerilmiyormus
Meme ucu çatlakları bebek yeterli emmezse oluyormuş bebegin etmeyi öğrenmesi gerekiyormuş yani o göğüs çevresindeki kahverengi alanı kavranması gerekiyormuş..
Göğüs ucu yarasına en iyi gelen şey anne sütüymus ama aklıma takılan kuru olması gerekiyormuş göğüs üçünün gümüş kapak nemli tutmaz mı yada belli süre takmak gerekiyor sanırım

Bunu favladım canım teşekkür ederim
Bu arada ebebekte owli korse 400 liraydı o marka alacak varsa ebebeğe bir bakın isterseniz gulumsebebek golden-snitch
Aaa e bebekten almak lazım ozaman trendyolda 683 tl

Canım ben iki bebegimde de gümüş kapak felan hiç bir şey kullanmadım. Her emzirmeye başlamadan önce sütümü sıkıp etrafına sürüp öyle emzirdim hiç sıkıntı yaşamadım

Ben çok şükür hallettim geçen bu saydım 13 tane altı vardı 7 8 tane üstü var 2 3 tane daha alicam..
Çok şükür hallettim sende yavaştan al bence
Yok kız kendi eksiklerin işte gecelik göğüs ucu kremi hastane için falan benim onlar kaldı ya

Canım ben iki bebegimde de gümüş kapak felan hiç bir şey kullanmadım. Her emzirmeye başlamadan önce sütümü sıkıp etrafına sürüp öyle emzirdim hiç sıkıntı yaşamadım
Evet canım gümüş kapakta yaralari hızlı iyilestiriyormus yara olursa onun dışında senin yaptığın çok dogruymus

Haftasonumu buna ayırmaya karar verdim eşim evdeyken beraber yapalım artık oyalanmanın alemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…