2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben doğuracağımızı yeni idrak ediyorum sanırım haftasonu başlayayım yoksa bebem çıplak kalabilir

Ne güzel seninki tembihlenince algılayıp dediğini yapmış. Ben milyon kere tembihlesem de boş

Ben doğuracağımızı yeni idrak ediyorum sanırım haftasonu başlayayım yoksa bebem çıplak kalabilir
Ben de böyle hissediyorum sanki hep karnımda kalacak gibi agirlasmadan hazirliyim dedim bir heyecanla ama bir kaç haftadır hala ağız bezi yıkayıp utulicem üşeniyorum biberonu dabkac haftadir kaynatcam saldım epeyi

Ben de böyle hissediyorum sanki hep karnımda kalacak gibi agirlasmadan hazirliyim dedim bir heyecanla ama bir kaç haftadır hala ağız bezi yıkayıp utulicem üşeniyorum biberonu dabkac haftadir kaynatcam saldım epeyi
Valla alırken güzeldi yıkarken ütülerken isyan ederim heralde baya bir dolap eşya var çünkü daha annem çantayı hazırlamaya başlasan mı demese çok var diyordum içimden

Ya bana garip gelen kısım emzik lastigimsi bir şey değil mi kaynar suya atıp 10 dk kaynatinca nasıl yapısı bozulmuyo

Kızlar bebişlere şampuan ne aldınız ne önerirsiniz:)
Birde vücudu için ne kullanacaksınız ?
Mustela aldım ben canım. Losyon felan alacaktım da bebeğin kendi cilt dokusunun florasını bozar diye okudum ilk aylarda kullanmayayım biraz büyüyünce alırım dedim

Valla alırken güzeldi yıkarken ütülerken isyan ederim heralde baya bir dolap eşya var çünkü daha annem çantayı hazırlamaya başlasan mı demese çok var diyordum içimden
Benim 2 hafta önceki randevumda 31+1deyken dr'um hazırlamaya baslayabilirsin demişti ben de her haftasonu parça parça yaptım

Evet en iyisi anne sütü. Ben doktoruma sorayım şu lansinoh kremi eğer önerirse onu almayı düşünüyorum

Kızlar bebişlere şampuan ne aldınız ne önerirsiniz:)
Birde vücudu için ne kullanacaksınız ?
Mustela aldım ama içeriği tam temiz değilmis peg varmis bilmiyordum ecowell temiz içerik deniyor. Bebek yağı bebeğin gözeneklerini kapatiyormus hava almasını engelliyormus hep kullanilmamaliymis o yüzden ecowell'in losyonunu aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…