2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Merhaba bugün görüş günüydü biri 1740 gram diğeri 1640 gram doktor herşey normal dedi bebeklerden eco istedi çektiren var mı hiç bu arada 30+5 günlüğüz
Kiloları gayet iyi maşallah benim tek 29+6 da 1750 di kilosu senin çift olmasına rağmen yakalamış minikler

Ben depend aldım da sezeryan olursa önermiyorlar normal lohusa pedi de aldım artık hangisini kullanırsam dursun
Ben birde bu lohusa pedini bedenim değişir mi acaba diye almamıştım ben bi ara çok hızlı kilo alıyordum o yuzden ama sezaryende bilmiyordum öyle bir şey olduğunu dediğin gibi 2 cesit aliyim

Kızlar aslında herşeyi hazırlamak lazım 37 den itibaren miadında doğum oluyor çoğu kişinin 37.haftası nisana denk geliyor bir çoğumuz bana öyle geliyor ki nisanda doğuracaz aramızda ikiz anneleri de var onlar zaten 40 ı görmezler benim gibi sezeryan olacaklar da 40 ı görmez nisan 15 den sonra bizim doğumlar başlar bu da demek oluyor ki 1 aydan az kaldı panik yok

Ben işimi garantiye almayı seviyorum ya ne olur ne olmaz allah korusun erkenden gelecekleri tutar falan

Ben birde bu lohusa pedini bedenim değişir mi acaba diye almamıştım ben bi ara çok hızlı kilo alıyordum o yuzden ama sezaryende bilmiyordum öyle bir şey olduğunu dediğin gibi 2 cesit aliyim
Ben lohusa pedi almadım ya dependi m beden aldım sıkı olması daha iyiymiş sanırım ben de M alayım dedim umarım sıkı şekilde olur. Bir de uzun gece pedi koydum. Normalde de kanaması çok çok olan birisi değilim. Kürtajdan sonra da ilk kalktığımda ani bir kan boşalması olmuştu sonraki günler çok azaldı 3. Günde bitti. Adet döneminde de gece pedi falan nadir kullanırım. Eğer yapilarimiza göre işlerse süreç cok kanama durumu için depend yeter diye düşündüm kan azalırsa da pedle devam ederim dedim

Bende dipend l aldim büyük mi aldim acaba ? Boy kilo kaç ?

Kızzzz ne bir ayı bir ay değildir o benim oda anca geliyor 1 aya doktorum nstye bile almadı daha

Ben de depend almadım daha sen m aldıysan ben de large alsam olur heralde

Kızlar kilo konusunda kimse elime su dökemez 1 ayda 3 kg almışım haftaya pazartesi doktor randevum var bana iyi bir fırça atacak

Mavi070707 ben 30. haftaya girmeden bebek kıyafetlerini yıkadım ütüledim kaldırdım iyi ki yapmışım şimdi sürekli sırt ağrısı çekiyorum. Sadece benim pijamalarım kaldı yıkanacak onları da bu hafta sonu halledip valize koymak için hurçlara ayarlayacağım. Sadece valize koymak kalır onu da son haftalarda koyarım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…