2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yazdım google’a görüntülerin bazıları benziyo benim vücudumdakilere bazıları benzemiyo inşallah uyuz değildir gidicem öğleden sonra cildiyeye
Kuzum bazen hamilelik alerjisi oluyor ben 3 gebeliğimde oldum ama son aylara yakın sebepsiz yere çıkıyor ve doğumdan sonra normale dönüyordum git bi doktora ihmal etme sen yine de

Kuzum bazen hamilelik alerjisi oluyor ben 3 gebeliğimde oldum ama son aylara yakın sebepsiz yere çıkıyor ve doğumdan sonra normale dönüyordum git bi doktora ihmal etme sen yine de
Zaten gitmeden duramıcam artık aşkım kaşıntıdan acıdan yanmadan duramıyorum çok kötü

Size uyuz dediler ama değilmiymişsiniz?? Onu diyen doktor muydu peki

CANIM COK GECMİŞ OLSUN SAKIN IHMAL ETME HEMEN BİR UZMANA GÖRÜN. ALERJİK BİR DURUMDA OLABİLİR.BEN DOMATES YİYİNCE KABARIRDIM KASINIRDIM KANARDI HERYERİM KUCUKKEN SUKUR SIMDI YOK AMA YEDİGİN BİRSEYDE ALERJİ YAPMIS OLABİLİR. HIC DURMA HEMEN GİT ONLEMİNİ AL.HABERDAR ET BİZİ.

Size uyuz dediler ama değilmiymişsiniz?? Onu diyen doktor muydu peki
BENİMDE 2 GÜNDÜR KURU KASINTI VAR GOBEGİMLE GOGUSLERİMDE. GERİLİNCE KASINIR BENİM BİLDİGİM DAHA SISME YOK BİRSEY YOK NIYE OLDU ANLAMADIM.KANTORON YAGI SURUCEM BENDE BİR ABİM VAR SAGOLSUN KENDI YAPIYOR.KREM FİLAN KULLANMICAM.DOGALDAN GİDELİM BAKALIM.

Evet evet alerji de olabilir her şey olabilir öğrenicez inşallah sağol canım

Ayyy inşallah benimde öyle olur şuan ben 6+3 ilk hamileligim kalcam büyüdü gogsum büyüdü ve sutyen takamiyorum rahatsız ediyorbenimde öyle uyku hali çok ve hiçbir belirtim yok yazmıştım buraya yaklaşık 5 6 gün oldu sanırım mide bulantisiyla alakalı 2 gündür midem bulanıyor ama kız istiyorum birde tatlı mi yyiyiyordunuz daha çok acı mi

Zaten gitmeden duramıcam artık aşkım kaşıntıdan acıdan yanmadan duramıyorum çok kötü
Ben daha önce YouTubedan izledim veya burda bi yerde gördüm bu hamilelikte kimi insanın oluyormuş ve tedavisi yoktu. Hiçbir şey gecirmiyormus vs vs sonra tek bir yöntem varmış işte tek ise yarayan oymuş ama ne olduğunu unuttum. Konu dikkatimi çekmişti ama işte keşke tedaviyi unutmasaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…