2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aay kızlar kiminle konustuysam 37'de doğurmuş ya hiç etrafımda ben 38de doğurdum ben 40ta doğurdum diyen yok 37'ye 3 hafta kaldı ve ben hazır değilim gibi daha bebiş olayına
Ben 39+3 te doğurdum çevremde 38 den önce doğuran yok, 41-42 yi bekleyenler de var epey genelde erkek bebişler bekletiyor
Yaa olur muu hamileyiz biz tabi ki tombiş gibi durucaz bence tatlışız

Ayy hadi bakalım inşallah sağlıkla gelsin

22 23 24 kapıldı o zaman

24.04.2024 veya 20.04.2024te güzel bak
Mayıs olsun ya beklesin az daha 05.05 güzel 04.05 te güzel 06.05 yani düzenli sayılar işin şakası da 05.05 te hastane sezeryan randevularından full dolu olur kalabalık olsun istemem ama hayırlısı tabi

geçen ben de aynısını dedim eşim diyor bu kadar acele etme hazır olmakta kucağına alınca dersin oh iyi ki de gelmiş.
Ya bir yanım çabucak kavuşmak istiyor bir yandan diyorum ki böyle rahat olamicam bebiş gelince bir kaos olabilir uykusu emmesi vs bir yanım çok korkuyor

Ben 12 Mayıs anneler gününde bekliyorum
Ayyy en güzel hediye olur
Mayıs olsun ya beklesin az daha 05.05 güzel 04.05 te güzel 06.05 yani düzenli sayılar işin şakası da 05.05 te hastane sezeryan randevularından full dolu olur kalabalık olsun istemem ama hayırlısı tabi
seninki evet denk gelebilir ve güzel olur ama öyle sayılar mi tutuluyormus demek bende istemem kalabalık olsun

Benimde aynı gerçekten birde pazarda vs üstüme üstüme geliyorlar ya sinir olup durdum özellikle teyzeler sanki beleşe dağıtılıyor malzemeler gibi nasıl saldiriyorlar karnımı korumaktan bi hal oldum
Bende bu oralar hem çok sinirli hemde duygusalım evde herkese bagırıyorum arkasınada aglıyorum içimde çok sıkılıyor sıkıntı basıyor

Evet evet aynısı valla. Bir de hiç sağına soluna bakmıyor insanlar bodoslama hareket ediyorlar zaten pazarı hiç sevmem sürekli karnımı koruyarak korka korka alışveriş yaptim

Ben 39+3 te doğurdum çevremde 38 den önce doğuran yok, 41-42 yi bekleyenler de var epey genelde erkek bebişler bekletiyor

Yaa olur muu hamileyiz biz tabi ki tombiş gibi durucaz bence tatlışız
Aay hadi inşallah bekler minnoslar önümde 3 örnek var erkek bebislerden birisi 37+0 birisi 37+1, kız bebiş de 36+5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…