2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayyy en güzel hediye olur

seninki evet denk gelebilir ve güzel olur ama öyle sayılar mi tutuluyormus demek bende istemem kalabalık olsun
Valla acayip tutuluyor tekrarlı günlere randevu almıyorum sırf doktor doğumlara girmekten geç alıyor randevuya diye bir kere denk geldi daha saat 1 de 10uncu sezeryandan çıktım dedi doktor

Benim kızımda tam 9 ay 10 gün olunca doğmuştu hastanenin envai çeşit takviyesi olmasa sanırım biraz daha beklerdi
Aay maşallah yaa Mayıs'a beklemeye sabrım yok ama 37de de hemen gelmesin istiyorum Mayıs'ta doğarsa muhtmelen kaburgalarimdan bir kaçını feda edicem

Hayır yaa ayrılmadım bebise gitsin izinler nasıl olsa evden çalışıyorum dedim kaldı 2 haftam, evet evet en azından 1 hafta dinlensem miis olur kendimi de hazırlarım bebise
İyi yapmışsın canım bebek doğunca izine daha çok ihtiyacın var . Rabbim yardımcın olsun

Daha 1.5 ay var dersek gerçekten de daha ne kadar büyük olacak acaba benim önceki çatlaklarım iyice gerildi şu anda, henüz yeni çatlak yok ama bu gidişle olur gibi
Benimde 3. Olduğu için mi bilmiyorum bunda extra büyük karnım ve derim çok ince. Gören 9 aylık sanıyor düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…