2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlarda ekşi seviyordum canım tatlı yemedim ama bunda özellikle acı ve tuzlu yiyorum bakim farklı bir cinsiyet olacak mı

Kızlar merhaba ben dr dan geldim kürtaj demişti dr tekrar beta bakalım dedi beta 2700 den 3600 olmuş bekleyelim dedi progestan kullanalım dedi dış gebelik olmayabilir diyor Kızlar ne yapacağımı şaşirdim

Evet canım benimde öyle regl öncesi şişliği var sanki üstümd e
benim ikinci kan verişim bu akşam yada yarın sabah çıkıcakmış sonuç ona görende cuma günü kese görünebilirmiş sonuca göre randevu yazacakmış 1000 ve üzeri bekliyormuş sizlerde ne dedi acaba kızlar nedense tedirgin oldum biraz beklemek stresli gibi

Şuan kaç haftalıksın canım

Kızlar merhaba ben dr dan geldim kürtaj demişti dr tekrar beta bakalım dedi beta 2700 den 3600 olmuş bekleyelim dedi progestan kullanalım dedi dış gebelik olmayabilir diyor Kızlar ne yapacağımı şaşirdim
Bekle kuzum, inşallah bebeğin seninledir

Keseyi vajinal çok rahat görmesi lazım şuan bakmadı mı

Kızlar sağ ve ya sol kasığınızda batma hissi var mı? Benim sağımda batma var, ağrı yok ama

Benimde testlerim çıkmaya başladı bu hamileliğim kötü geçecek gibi umarım şekerim çok etkilemez aşırı idrar enfeksiyonum çıktı birde idrarda protein çıktı umarım enfeksiyondan dolayı çıkmıştır şekerden çıkmış olma ihtimalini düşünmek istemiyorum gebelik zehirlenmesi bile yaşatabilir bu durum

Allah korusun canım benim, şekerle ilgili bi sıkıntın var mı

Keseyi vajinal çok rahat görmesi lazım şuan bakmadı mı
Baktı baktı Vajinal baktı ve görüyorum dedi aslında benim kanamam da var kanamayı da hiç hiç önemsemiyor diyor ki bazı gebelikler kanar diyor bizim için önemli olan parçalı bir kan olmaması önlem amaçlı tekrar prog Están içmemi işte kullanmama öneriyor bilmiyorum eve geldim bekliyorum hem çaresiz hem umutlu hem umutsuz inşallah benim için hayırlısı olsun benim korkum dış gebelikte şu an bu şartlarda böyle mi nilöıyorız

Allah korusun canım benim, şekerle ilgili bi sıkıntın var mı
Var ama şeker olarak çıkmıyo yani şeker testlerimin hepsi temiz çıkıyor dikkatli beslendiğim için ama tatlı yediğimde şekerim 500 ü falan buluyor bide 8 sene önce 100 kiloydum ben tip iki diyabet tanım vardı bir kaç yıl ilaç kullandım sonra işte 8 yıl önce tüp mide olup zayıfladım artık hep dikkat ediyorum ilaçta kullanmıyorum gerek olmuyor şekerli yemediğim sürece şekerim olduğunu hissetmiyorum zaten de protein kaçağı korkuttu ilk gebeliğimde de gebelik şekerim vardı zaten de bir sorun yaşamadım çok kilo almadım bebekte çok kilo almadı suyumda normaldi herşey iyiydi ama onda protein görmemiştim

Gecmiş olsun canım bekle bakalım bazen bu tur durumlar olabiliyor inş sağlıklı bir gebeliktir ve öyle ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…