2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya ben de bir anda sistim sanki yüzüm bacaklarin falan
Sen ödemlendin galiba normalde zayıfsın çünkü bi anda şiştiysen ödem olabilir
Doğum sonrası karnın kalmamış ama buruşukluk kaldı mı canım ? Kimi görsem herkesin göbek buruşuk

Sen ödemlendin galiba normalde zayıfsın çünkü bi anda şiştiysen ödem olabilir

Doğum sonrası karnın kalmamış ama buruşukluk kaldı mı canım ? Kimi görsem herkesin göbek buruşuk
Yok canım inan hiç kalmadı ilk dogum yaptıgında biliyorsun cıvık cıvık oluyor sonra toparlandı. Tatilde çok rahat bi şekilde bikinimi giydim yani yoksa mayo tercih ederdim bunda kalırsa göbüş spora gidip hallederim artık

Ama elim ayağımda şişlik yok bacaklarim da şişti sanki kilo gibi
Ödem olsa komple şiş olursun el ayak yüz kilo mu acaba benimde bacaklar aldı başını gidiyor
3 çocukla spora vakit bulursan helal olsun vallahi bende kızımda çok göbeğim yoktu ondan buruşukluk kalmadı bunda ne olacak merak ediyorum çatlama yok şuan artık olmaz bu saatten sonra diyor çevremdekiler. Ama annemde çatlama yokta buruşukluk çok

Çatlamaz canım artık çatlasa 6. Aydan başlayan var kızarıklık başlıyor hemen son dakikada çatlarsak artık bilemicem oda belli olmaz zaten. Çok üzün süre gitmem kız 1 ay karın çalışırım yeter benim kızlar büyük ya canım 1 saat emanet ederim onlara

Kilo bence benimki taytim epeyi sıkı oluyor. Pantolonum ilk aldığımda bol gibiydi şimdi iyice yapışıyor

Bacagimdan kilo aldım bence çukur olan bir şey yok
Olabilir canım son ayımız artık kimse kendini begenmemeye başladı bence ben öyleyim mesela göbek çıktı yüzüm kilo aldı bacaklarım çok almadı ama artık mutsuz hissediyorum saglıkla bi dogursaydık eski cicilerimizi giysek

Oof evet hayalim o, hemen kilo versek yazın eski halimize dönüp yine kıyafetlerimizi giyebilsek

İyi yapmissin hem agirlasmadan hallolmus ben de bu hafta baslayacagim insallahhayir benim daha once bebek kaybim oldugundan acil sezaryene alinmistim o yuzden tekrar sezaryen olacak allah nasip ederde 37de olacak

İyi yapmissin hem agirlasmadan hallolmus ben de bu hafta baslayacagim insallahhayir benim daha once bebek kaybim oldugundan acil sezaryene alinmistim o yuzden tekrar sezaryen olacak allah nasip ederde 37de olacak
Evet iyi oldu hele bir de çalışıyorsan daha zor etiket kesmek bir haftamı aldı benim eşim de 2 tane kesip beceremiyorum diyip bıraktı her şey bana kaldı erken bitirmek iyi en azından kafan rahat oluyor bence kolay gelsin sana da en azından zamanı belli ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…