Benimki genelde oynayınca yamuluyor karnım pozisyondan da oluyor, 3. Bebem ama kasılmayı hala bilemiyorumEki Görüntüle 3406361 kızlar normalde karnım böyle
Ama
Eki Görüntüle 3406362
Bu aralar böyle yamuluyor bu kasılma oluyo dimi daha belirgin oluyo ben kamerayi acana kadar sonuna yetisiyorummelegim can
Kasılma olunca böyle karnında taş varmış gibi sert oluyor canım, bebek belirginlesiyor orada epeyi elini koyunca anlıyorsun sertlikten zatenEki Görüntüle 3406361 kızlar normalde karnım böyle
Ama
Eki Görüntüle 3406362
Bu aralar böyle yamuluyor bu kasılma oluyo dimi daha belirgin oluyo ben kamerayi acana kadar sonuna yetisiyorummelegim can
Evet görünüşte bile bu düzelmiş hali baya yamuk oluyoKasılma olunca böyle karnında taş varmış gibi sert oluyor canım, bebek belirginlesiyor orada epeyi elini koyunca anlıyorsun sertlikten zaten
Sen bilemiyorsan ben hiç ogrenemicem sanirimBenimki genelde oynayınca yamuluyor karnım pozisyondan da oluyor, 3. Bebem ama kasılmayı hala bilemiyorum
Evet kuzum devamlı olmadıgı sürece yalancı bunlar gerçek kasılmalarda sürekli böyle olur geçmez rahatsız olursun zaten ben 1 aydır böyleyim bakalım ne kadar sürecek. Bu arada seninde genlerin maşallahı var çatlamazsın artık 3 tane çatlamadan dogurursun benim gibiEki Görüntüle 3406361 kızlar normalde karnım böyle
Ama
Eki Görüntüle 3406362
Ayyy hadi insallah canimEvet kuzum devamlı olmadıgı sürece yalancı bunlar gerçek kasılmalarda sürekli böyle olur geçmez rahatsız olursun zaten ben 1 aydır böyleyim bakalım ne kadar sürecek. Bu arada seninde genlerin maşallahı var çatlamazsın artık 3 tane çatlamadan dogurursun benim gibi
Yok yok çatlamaz artık inşallah maşallahın varAyyy hadi insallah canimmaşallah senin genler de çok iyi iste şimdiye kadar çatlak olmadı birde inerkende gobus olmazsa olmaz dediğin gibi
Bende ne zamandır böyleyim hiç hatırlamıyorum ama benimde tahmini 2 3 hafta rahat olmuştur.. ayy bakalım nasip bir gün daha attı giderek yaklaşıyoruz doguma
Ayy inşallah bakalım yoktu hatta biraz kaslı yapısı vardı yağlı değildiYok yok çatlamaz artık inşallah maşallahın varnormalde de göbek yoksa hepsi gider merak etme benim ikisinde hiç kalmadı inşalah bunda da kalmaz en çok karnım bunda büyüdü 3. Diye galiba ama çatlamadım. Vallahi yaklaştık inşallah 37 leri görmeden dogurmayız sonra da beklemekten sıkılmayalımda ne zaman randevun senin canımm
Aaa sana varmış daha bu sefer ben önce gidecem 3 hafta sonra gel demişti perşembe cuma ya gidecem inşallah canımmAyy inşallah bakalım yoktu hatta biraz kaslı yapısı vardı yağlı değildievet büyük ihtimal senin 3 diye artık vücudun alışmış maşallah
Benim randevu 6sinda senin
Çok haklısın tamam torunudur gelsin görsün ama makul saatte görsün gitsin kanama oluyor süt akması oluyor uykusuz zaten perişan oluyor insan e dikiş oluyor otursan oturamıyorsun uzanayım desen rahat edilmez kendilerinin düşünmesi lazımKızlar ya ben size bir şey anlatcam gerçekten düşüncesiz insanlar canımı çok sıkıyor.. tamam iyi niyetli diyorum ama gerçekten niye önünü ardını düşünmüyor anlamıyorum.. en basiti benim dogumuma 1 ay var diyelim kv iste doğumdan 2 hafta önce gelesi var hemde eşiyle... Hani ihtiyacınız olursa arayın gelelim diyor tamam iyi niyetli ne güzel dusunuyor diye düşünüyorum ama gerçekten kayinbaba ne alaka ya ben orda ne halde olcam kim bilir ev zaten 2+1 sadece salonum var oturma odası olarak kullanıyoruz yatak odamız birde çocuk odamız var yani hiç mi düşünmüyor nasıl emzircem.. ki duyuyorum yenidogan bebekler anca memede vakit geçiriyor ben sürekli bebeğimle nerde durcam vs yani daha önce doğum yapmış bi insan niye bunu düşünemiyor sinir oluyorum haksız miyim
İlk kez duydum onu ben renklere göre ayırdım yıkadım hepsiniKızlar bebeğin bütün eşyalarını aynı anda yıkasam bi şey olmaz dimi? Ağız mendillerini mesela ayrı yıkayacak biri vardı ben çoraptır kıyafettir mendildir hepsini atsam nolur ki
Ne dedimdr benden ultrason istendi gebe deglm amaKızlar gebelikte yapılan rutin kan tahlillerinde GGT ve ALT değeri yüksek çıkan var mı? Benim yüksek çıktı karaciğerle ilgili. Benzer durumda olan var mı
Mükemmel çok sanslisinAaa sana varmış daha bu sefer ben önce gidecem 3 hafta sonra gel demişti perşembe cuma ya gidecem inşallah canımm
Arada 10 saat gibi mesafe var o yüzden kalmak zorunda ama ben iyilestikten sonra gelsin dediğin gibi nasıl emzircem etcem yada bi kalkicam arkam kan olacakÇok haklısın tamam torunudur gelsin görsün ama makul saatte görsün gitsin kanama oluyor süt akması oluyor uykusuz zaten perişan oluyor insan e dikiş oluyor otursan oturamıyorsun uzanayım desen rahat edilmez kendilerinin düşünmesi lazım
Ben 35. haftada memleketime gidicem biraz da ondan erken başladım her şeyi yetiştiremem diye bu hafta yatağı kurdum eşyaları dolaba koydum yatağın üzerini örttüm tozlanmasın diye dolapta da kapağı hep kapalı tozlanmaz sanırım aynen 2 gün var normal mi düşünüyorsun senSizinle cok yakin gunlerimiz. Benim de kasık agrim yoktu bir iki gundur bebek bas asagi dondugu icin midir bilmem kasıklarim agriyor. Eger erken hazirlamanin bir zarari yoksa(tozlanma vs) hazirlayalim kalsin o zamn
Benim kvde de Antalyaya geleyim kalayım diyordu. Orda zaten ailem var bakacak çok insan var. Ben Antalya dönüşü 2 gün onlarda kalıp evde eşimle tek kalmak istiyordum eşime de söyledim. Ben söyleyince tamam diyordu anası ben gelcem diyince ağzını açıp tek kelime etmiyor. Bir de kızında 6 ay kalmış doğumdan sonra şimdi gelme denmiyor o zaman da git denmezMükemmel çok sanslisinguzel haberlerini bekliyorum
Arada 10 saat gibi mesafe var o yüzden kalmak zorunda ama ben iyilestikten sonra gelsin dediğin gibi nasıl emzircem etcem yada bi kalkicam arkam kan olacakgerçekten düşünmesi lazımda zor mecbur açıklama yapcaz surat ascaklar vs bana kalsa kimse gelmesin şimdiden ne bu huzursuzluk en azından huzurlu olurum eşimde yemeği çok güzel yapar en basiti disardan yeriz çok mu zor artık her şey çok basit dimi ama
Teşekkür ederim canımYoo gerçekten kemiklerin ağır ve çok tatlissin
orası öyle canım bebek sağlıkla gelsin de inşallah ama şişlik bi yandan kilo bi yandan ağzım yüzüm şiş gibi bacaklarım löp löp morelim baya bozuldu dün kendimi hiç sevemiyorum bu haldeKendini sev böyle düşünme fazlalık olan kiloları problem yapma onlar bebeğinin sana kattıklarıbebek sağlıkla gelsin de gider o kilolar
bende aynı. Normalde karnımı da çekmiyorum tek bi düzgün pozum var hamileliğimden beri başka da yok çekilmiyorum aslında dün videoda çıkmışımBen hiç bu halimle yüzümü çekmek istemiyorum patates gibiyim. Hatıra kalsın diye karnımı çekiyorm arada yeter
29 Nisan olsun benim olsunHadi tahmin yapalım bence ben 23 nisanda dogurcam peki siz kızlar
Hamileliğin arkasına saklanıp 100 kilo olmuşum gibiBen 39+3 te doğurdumçevremde 38 den önce doğuran yok, 41-42 yi bekleyenler de var epey genelde erkek bebişler bekletiyor
Yaa olur muu hamileyiz biz tabi ki tombiş gibi durucaz bence tatlışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?