Ben geldiimm elhamdulillah herşeyimiz normal, 2000 gr olmuş paşam 32+0 boyumuz 40 cm
Özel ile buranın ölçümü farklı çıkıyor sanki. Özelde tam 2 hafta önce 1460 grdı yarım kilo almış görünüyor.
Buraya en son 27. Haftada gelmiştim ozaman 1100 demişti aslında 900 gr almış 5 haftada normal
Vallaha canım benimde suyu sıkıntılı olmasa konuşmazdı büyük ihtimalle ama bebeği içerde strese sokmak istemiyor bakalım 37 de doğum olursa son 21 günüm
Ay senin mesajı yeni gördüm, bi sorun şikayetin var mı dedi. Dedim bu çocuk hiç durmuyor çok acıtıyo önde toplanıyor semsert oluyor dedim pozisyonudan da oluyormuş poposu göbeğimin orda bak burdan ayakları ile ittiriyodur annesi dedi sancıya sertleşmeye normal dedi işte düzenli olmadıkça şiddetli olmadkça sıkıntı yok dedi
Senin kocanda PPembepilates
gibi her gün sabah akşam konuşma yapmak gerekiyor
Bana bazen bir şey oluyor pat diye söylüyorum zamanında da yüzüme karşı işte oğlumla daha yatamadım geldiğinden beri tarzında cümle kurmuştu evlenmemize 3 ay vardı.. 3 ay vaktin var yat yatabildiğin kadar sonra izin vermem demiştim bazen g.t etmek gerekiyor böyle istemediğin saçma sapan şeylere karşı ki 6 ay muhabbeti de aşırı saçma 6 ay napacakmis dimi.. yada kocana dersin annen sana 6 ay baksın ben annemin yanında kalirim 6 ay en azından kafayı yemem
Kız hiç deme vallahi, dün tutturdu 2 grubu (gruplar en az 6 kişi) çağıralım ayrı ayrı günlerde bari diyor ay birde kedi yavrusu gibi mahcup mahcup bakıyor tamam dedim artık napayım elli kere konuşsam da boş anam benimki artık bunu anladım
Çatlamaz canım artık çatlasa 6. Aydan başlayan var kızarıklık başlıyor hemen son dakikada çatlarsak artık bilemicem oda belli olmaz zaten. Çok üzün süre gitmem kız 1 ay karın çalışırım yeter benim kızlar büyük ya canım 1 saat emanet ederim onlara
ay evet senin kızlar sağolsun vallahi maşallahları var. Bigün üçüncü çocuğu düşünürsem sırf kız isteyerek yapcam kız olsun çamurdan olsun vallahi oğlan çocuğunu daha tatmadım oda hayırlı evlat olsun inşallah ama kız hayatın her evresinde başka
Ay senin mesajı yeni gördüm, bi sorun şikayetin var mı dedi. Dedim bu çocuk hiç durmuyor çok acıtıyo önde toplanıyor semsert oluyor dedim pozisyonudan da oluyormuş poposu göbeğimin orda bak burdan ayakları ile ittiriyodur annesi dedi sancıya sertleşmeye normal dedi işte düzenli olmadıkça şiddetli olmadkça sıkıntı yok dedi
Kız hiç deme vallahi, dün tutturdu 2 grubu (gruplar en az 6 kişi) çağıralım ayrı ayrı günlerde bari diyor ay birde kedi yavrusu gibi mahcup mahcup bakıyor tamam dedim artık napayım elli kere konuşsam da boş anam benimki artık bunu anladım
Kızlar bizim 14.00 de randevumuz var ve bebişimizin yüzünü hiç görmedik giderken çikolata yiyorum ama bir türlü haraket etmiyor göremiyoruz bunun için ne yapmam lazım
Canım kafası tam aşağıda karnı beli sağıma doğru tam göbeğimin orayada poposu ayakları geliyormuş, biz ayırt edemeyiz bana kalsa geziyor her yerden vurduğu için
Kızlar bizim 14.00 de randevumuz var ve bebişimizin yüzünü hiç görmedik giderken çikolata yiyorum ama bir türlü haraket etmiyor göremiyoruz bunun için ne yapmam lazım
Kahve içiyor musun bilmiyorum ama hem çikolata hem kahve aynı anda içmeyi denesene bir ben bu gittiğimde öyle yapacağım, çıldırıyor o zaman bayağı hareketleniyor
Canım kafası tam aşağıda karnı beli sağıma doğru tam göbeğimin orayada poposu ayakları geliyormuş, biz ayırt edemeyiz bana kalsa geziyor her yerden vurduğu için
o kadar haklısın ki dün bakıyorum 2 kocaman yuvarlak var karnımın sağında solunda bu sabah bakıyorum onlar yok icerde geziniyor oysa daracık yer nasıl başarıyorlar bilmiyorum
Benim dün kaburgama doğru vurup duruyordu biraz ovalayınca sakinleşti sanki eşin ovsun öyle sertleşince belki iyi gelir canım psikolojik de iyi geldiğini düşünmüş olabillirim
Kahve içiyor musun bilmiyorum ama hem çikolata hem kahve aynı anda içmeyi denesene bir ben bu gittiğimde öyle yapacağım, çıldırıyor o zaman bayağı hareketleniyor
o kadar haklısın ki dün bakıyorum 2 kocaman yuvarlak var karnımın sağında solunda bu sabah bakıyorum onlar yok icerde geziniyor oysa daracık yer nasıl başarıyorlar bilmiyorum