2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet büyümüş yavrum sancıları sertleşmeleri söyledim normal dedi. Şiddetli ve düzenli olmadığı sürece sıkıntı olmaz ama şiddetli olursa gel dedi
Evet evet benim dr'um da normal demişti o yüzden olumsuz bir şey getirmiyorum hiç aklıma, zamanında gelecekler inşallah

Oyy maşallah minnoşlarımız iyice büyüdü bizimle randevumuz 14.00 da çok heyecanlıyız

Maşallah her şeyi çok güzel canım başka bir şey dedi mi doktorun
Ay senin mesajı yeni gördüm, bi sorun şikayetin var mı dedi. Dedim bu çocuk hiç durmuyor çok acıtıyo önde toplanıyor semsert oluyor dedim pozisyonudan da oluyormuş poposu göbeğimin orda bak burdan ayakları ile ittiriyodur annesi dedi sancıya sertleşmeye normal dedi işte düzenli olmadıkça şiddetli olmadkça sıkıntı yok dedi

Kız hiç deme vallahi, dün tutturdu 2 grubu (gruplar en az 6 kişi) çağıralım ayrı ayrı günlerde bari diyor ay birde kedi yavrusu gibi mahcup mahcup bakıyor tamam dedim artık napayım elli kere konuşsam da boş anam benimki artık bunu anladım

Şuan 34+1 haftalık bayramdan sonra 37 olacağım inşallah
Ayy ozaman sen ilk doğuranlardan olacaksın
ay evet senin kızlar sağolsun vallahi maşallahları var. Bigün üçüncü çocuğu düşünürsem sırf kız isteyerek yapcam kız olsun çamurdan olsun vallahi oğlan çocuğunu daha tatmadım oda hayırlı evlat olsun inşallah ama kız hayatın her evresinde başka
Kilo bence benimki taytim epeyi sıkı oluyor. Pantolonum ilk aldığımda bol gibiydi şimdi iyice yapışıyor
allahtan kilolu hamile kalmadın ama bu kilo bile senin için fazladır ilktir

Allahimm poposu muymuş demek kafasi ne taraftaymis şimdi poposuyla kafasını nasıl ayırt edicez onu merak ettim de masallah

İyi sabirlisin

Kızlar bizim 14.00 de randevumuz var ve bebişimizin yüzünü hiç görmedik giderken çikolata yiyorum ama bir türlü haraket etmiyor göremiyoruz bunun için ne yapmam lazım

Allahimm poposu muymuş demek kafasi ne taraftaymis şimdi poposuyla kafasını nasıl ayırt edicez onu merak ettim de masallah
Canım kafası tam aşağıda karnı beli sağıma doğru tam göbeğimin orayada poposu ayakları geliyormuş, biz ayırt edemeyiz bana kalsa geziyor her yerden vurduğu için

Kızlar bizim 14.00 de randevumuz var ve bebişimizin yüzünü hiç görmedik giderken çikolata yiyorum ama bir türlü haraket etmiyor göremiyoruz bunun için ne yapmam lazım
Kahve içiyor musun bilmiyorum ama hem çikolata hem kahve aynı anda içmeyi denesene bir ben bu gittiğimde öyle yapacağım, çıldırıyor o zaman bayağı hareketleniyor

Canım kafası tam aşağıda karnı beli sağıma doğru tam göbeğimin orayada poposu ayakları geliyormuş, biz ayırt edemeyiz bana kalsa geziyor her yerden vurduğu için
o kadar haklısın ki dün bakıyorum 2 kocaman yuvarlak var karnımın sağında solunda bu sabah bakıyorum onlar yok icerde geziniyor oysa daracık yer nasıl başarıyorlar bilmiyorum

Benim dün kaburgama doğru vurup duruyordu biraz ovalayınca sakinleşti sanki eşin ovsun öyle sertleşince belki iyi gelir canım psikolojik de iyi geldiğini düşünmüş olabillirim

Kahve içiyor musun bilmiyorum ama hem çikolata hem kahve aynı anda içmeyi denesene bir ben bu gittiğimde öyle yapacağım, çıldırıyor o zaman bayağı hareketleniyor
Dün dondurma yedim 2.5 saat durmadan hareket etti, uyumaya çalılırken karnıma piişşş pişşş yapıyordum artık dur uyu diye

o kadar haklısın ki dün bakıyorum 2 kocaman yuvarlak var karnımın sağında solunda bu sabah bakıyorum onlar yok icerde geziniyor oysa daracık yer nasıl başarıyorlar bilmiyorum
Olduklrı yerde de dönüyor olabilirler ayakarı bi sağa bi sola geliyodur canları nasıl isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…