2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kesinlikle çok haklısın canım benim zamanında örnek vermişti kendi annesi torununa 6 ay gitmiş evinde bakmış vs diye anlatıyordu dedim ki ben öyle bir şey kesinlikle istemem dedim herkes maksimum 2 hafta kalır ondan sonra gider dedim bozulmustu ama 6 ay nedir ya.. Eşim önümüzdeki ay diyecek ama o zaman konusu açıldığında ben demiştim istemsiz hani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla muhabbeti yapar gibi anlatmıştı.. Bu eskilerin 6 ay kafası ne acaba onu da anlamış drgilimaynen canım hani ben kimseyi istemezsem yanımda disardan da yeriz dedim ama senin kocana durumu anlatıp aktiflestirmen gerekiyor bu konuda yoksa birde kayinbabanlada mi gelecek

Ama hayırr öyle düşünme az kaldı..
29u da rezerve ettik hadi bakalım nisanın son haftayı baya doldurduk oldu

Calisiyorum ama daha fazla dayanamadim iki haftadir rapor aliyorum haftaya da calisamaz raporu alacagim aynen zamani belli aslinda bakinca az da kaldi ama hergun nasil gececek diye dusunup duruyorum o da ayri

ay ne güzel pat diye söylemişsin ben diyemedim gerçi bana eşim demişti 6 ay kaldı diye bilmiyorum ya inşallah kalmaz bende de kafayı yerim alır çocuğumu ailemin yanına giderim eşim bir şey söylemezse tatil yaparım mis gibi işte biz diyince alınıyorlar oğulları diyecek mecbur ki bizim annelerimiz gelip 6 ay kalsa eşlerimiz de rahat etmez yani onların düşünmesi lazım en iyisi tek olmak eşinle mis gibi zorluğu da kolaylığı da birlikte yaşamak Daha çnce konuştum anlamıştı ama annesinin yanında bir şey demedi tekrar konuşucam düşündükçe strese giriyorum kayınpederim çalışıyor neyse ki ama izin alıp gelebilir de bilemiyorum

Aşırı zayıf hamile kalıp suanki kilosundan bi memnun olan benim sanırım ahahhahaha

Calisiyorum ama daha fazla dayanamadim iki haftadir rapor aliyorum haftaya da calisamaz raporu alacagim aynen zamani belli aslinda bakinca az da kaldi ama hergun nasil gececek diye dusunup duruyorum o da ayri
Oh misss evdeyken yavaş yavaş yaparsın dinlene dinlene iyi olur sana da Bir şekilde geçiyor zaman ben hiç 31 olacağıma inanmıyorum ya hala 20lerdeyiö gibi

Bende 34 üm ama doktor sanki yeni hamile kalmışım gibi hiç doğumdan felan bahsetmiyor yav üf ben bu gidişle 40 ları göreceğim sanırım
Vallaha canım benimde suyu sıkıntılı olmasa konuşmazdı büyük ihtimalle ama bebeği içerde strese sokmak istemiyor bakalım 37 de doğum olursa son 21 günüm

Ben geldiimm elhamdulillah herşeyimiz normal, 2000 gr olmuş paşam 32+0 boyumuz 40 cm
Özel ile buranın ölçümü farklı çıkıyor sanki. Özelde tam 2 hafta önce 1460 grdı yarım kilo almış görünüyor.
Buraya en son 27. Haftada gelmiştim ozaman 1100 demişti aslında 900 gr almış 5 haftada normal

Senin kocanda P Pembepilates gibi her gün sabah akşam konuşma yapmak gerekiyor
Bana bazen bir şey oluyor pat diye söylüyorum zamanında da yüzüme karşı işte oğlumla daha yatamadım geldiğinden beri tarzında cümle kurmuştu evlenmemize 3 ay vardı.. 3 ay vaktin var yat yatabildiğin kadar sonra izin vermem demiştim bazen g.t etmek gerekiyor böyle istemediğin saçma sapan şeylere karşı ki 6 ay muhabbeti de aşırı saçma 6 ay napacakmis dimi.. yada kocana dersin annen sana 6 ay baksın ben annemin yanında kalirim 6 ay en azından kafayı yemem

Maşallah her şeyi çok güzel canım başka bir şey dedi mi doktorun

Maşallah minnoşaa kocaman olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…