Bence en etkilisi benimkiBir annemiz burda zamanında 2 laviva yemişti o kimdi?? En etkilisi o şuan bu grupta
Benimki dokununca daha çok tepki veriyorBenim dün kaburgama doğru vurup duruyordu biraz ovalayınca sakinleşti sanki eşin ovsun öyle sertleşince belki iyi gelir canım psikolojik de iyi geldiğini düşünmüş olabillirim
Aşırı zayıf olunca öyle oluyor valla ilk bebekte 57 ile doguma girdim düşün ikincide 62 bunda şuan 67yimAşırı zayıf hamile kalıp suanki kilosundan bi memnun olan benim sanırım ahahhahaha
Kahveyi normalde çok severim hamilelikte içmedim ama bugün deneyeceğim birde çikolatayı içeri girmeden önce mi yemek gerek 30 40 dk önce mi o kadar şey denedim göremezsem artık uğraşmicam doğumda görücez bu gidişleKahve içiyor musun bilmiyorum ama hem çikolata hem kahve aynı anda içmeyi denesene bir ben bu gittiğimde öyle yapacağım, çıldırıyor o zaman bayağı hareketleniyor
Girmeden 30 40 dk önce yemen lazimKahveyi normalde çok severim hamilelikte içmedim ama bugün deneyeceğim birde çikolatayı içeri girmeden önce mi yemek gerek 30 40 dk önce mi o kadar şey denedim göremezsem artık uğraşmicam doğumda görücez bu gidişle
Bende öyle dogalliktan kırılıyorumAşırı zayıf olunca öyle oluyor valla ilk bebekte 57 ile doguma girdim düşün ikincide 62 bunda şuan 67yimaslında kilo sorunum yokda kendimi bi bakımsız hissediyorum saçlarımı bpyatamıyorum
Kıskanıyorum seni maşaAllahhAşırı zayıf hamile kalıp suanki kilosundan bi memnun olan benim sanırım ahahhahaha
1saat önce söyledim doktora normal dedikızlar bende erken doğuracağımı düşünüyorum. yarın 34 haftalık olacağız. Hiç durmuyor hangi ara uyuyor bu çocuk gece bile hareket halinde ama tam olarak eminde olamıyorum kasılma mı bebek hareketleri mi ? nst ye girip bir baktırsam iyi olacak sanki.Bu kadar hareketlilik korkutuyor beni
Bende kaşıyım n eolur ne olmaz
Evde gürültü var mı geçen nst videosu izledim kadın bebeği uyandırmak için bazen alkış sesi yapıyoruz dedi bebek uyanıyormus1saat önce söyledim doktora normal dedine ara uyuyo bende bilmiyorum
Öyle çok gürültü yok canım, ablaları uyurken tam sessizlikte bile parti veriyor içerdeBende kaşıyım n eolur ne olmaz
Evde gürültü var mı geçen nst videosu izledim kadın bebeği uyandırmak için bazen alkış sesi yapıyoruz dedi bebek uyanıyormusSeron44
Evet beni çok zorluyor yaAyy ozaman sen ilk doğuranlardan olacaksın
ay evet senin kızlar sağolsun vallahi maşallahları var. Bigün üçüncü çocuğu düşünürsem sırf kız isteyerek yapcam kız olsun çamurdan olsun vallahi oğlan çocuğunu daha tatmadım oda hayırlı evlat olsun inşallah ama kız hayatın her evresinde başka
allahtan kilolu hamile kalmadın ama bu kilo bile senin için fazladır ilktir
Ben de uyusun da ben de uyuyayım artık dedim kız uyutmuyor artık ağrıtmaya başladı geceleri vücut da zaten yorgun olunca uyumak zorlaşıyorDün dondurma yedim 2.5 saat durmadan hareket etti, uyumaya çalılırken karnıma piişşş pişşş yapıyordum artık dur uyu diye
Evden çıkmadan hemen önce iç bence bir de öyle dene. Ben de içmiyordum da şu son aylar içiyorum artık ya zaten doğru düzgün bir şey yiyemiyorum bir kahve keyfim var dedim ve içmeye karar verdimKahveyi normalde çok severim hamilelikte içmedim ama bugün deneyeceğim birde çikolatayı içeri girmeden önce mi yemek gerek 30 40 dk önce mi o kadar şey denedim göremezsem artık uğraşmicam doğumda görücez bu gidişle
Ana yüreği işteAay maşallahyaa Mayıs'a beklemeye sabrım yok ama 37de de hemen gelmesin istiyorum Mayıs'ta doğarsa muhtmelen kaburgalarimdan bir kaçını feda edicem
Ya olur mu senin üst üste oldu zaten çocuklar, vücut 2 senede kendini toparlıyormuş sen ikinci senede ikinci bebişi kucağına alacaksınHamileliğin arkasına saklanıp 100 kilo olmuşum gibi
Ben de öyleyim ya gerçekten boşuna 32 sınırı koymamışlar ben 1 hafta daha çalışamayacakmışım. Bugün b12 iğnesi olmam lazım evden çıkasım gelmiyor yatıyorumAay kızlar o kadar yorulmuş hissediyorum ki bir şey yapasim gelmiyor sadece yatmak istiyorum
Doktorun biraz karnını sallasa pozisyonu değişir belki benimki öyle yapıyor hafif sallayınca yüzü açılıyor. Ben aç karna gidiyorum genelde sabah erken gittiğim için ama her gittiğimde yüzünü görüyorumKızlar bizim 14.00 de randevumuz var ve bebişimizin yüzünü hiç görmedik giderken çikolata yiyorum ama bir türlü haraket etmiyor göremiyoruz bunun için ne yapmam lazım
Ay sen şanlıymışsın biz daha hiç göremedikYa olur mu senin üst üste oldu zaten çocuklar, vücut 2 senede kendini toparlıyormuş sen ikinci senede ikinci bebişi kucağına alacaksınhem de kızın prematüreydi hiç kendine zaman ayıramamışsındır onunla ilgilenmekten. Boşver takma kafana topluca verirsin
Ben de hiç görmediğim kilolardayım oğlumda 78 ile doğuma girmiştim bunda şimdi 80i gördüm 85 ile kapatırım maximum inşallahbacaklarım falan iyice kalınlaştı. Ve canım sürekli tatlı istiyor 1 ay hiç yememiştim ne güzel ama ramazanda kendimi durduramıyorum eşim de eve alıp geliyor gittiğimiz yerlerde ikram ediyorlar derken
Ben de öyleyim ya gerçekten boşuna 32 sınırı koymamışlar ben 1 hafta daha çalışamayacakmışım. Bugün b12 iğnesi olmam lazım evden çıkasım gelmiyor yatıyorumkeşke eve gelip yapsalar diye düşünüyorum
Doktorun biraz karnını sallasa pozisyonu değişir belki benimki öyle yapıyor hafif sallayınca yüzü açılıyor. Ben aç karna gidiyorum genelde sabah erken gittiğim için ama her gittiğimde yüzünü görüyorum
32de calisir raporu alırken aynı şeyi söylemiştim bu sınır boşuna değilmiş bir şey biliyorlarmis diye şimdi 34 daha beterYa olur mu senin üst üste oldu zaten çocuklar, vücut 2 senede kendini toparlıyormuş sen ikinci senede ikinci bebişi kucağına alacaksınhem de kızın prematüreydi hiç kendine zaman ayıramamışsındır onunla ilgilenmekten. Boşver takma kafana topluca verirsin
Ben de hiç görmediğim kilolardayım oğlumda 78 ile doğuma girmiştim bunda şimdi 80i gördüm 85 ile kapatırım maximum inşallahbacaklarım falan iyice kalınlaştı. Ve canım sürekli tatlı istiyor 1 ay hiç yememiştim ne güzel ama ramazanda kendimi durduramıyorum eşim de eve alıp geliyor gittiğimiz yerlerde ikram ediyorlar derken
Ben de öyleyim ya gerçekten boşuna 32 sınırı koymamışlar ben 1 hafta daha çalışamayacakmışım. Bugün b12 iğnesi olmam lazım evden çıkasım gelmiyor yatıyorumkeşke eve gelip yapsalar diye düşünüyorum
Doktorun biraz karnını sallasa pozisyonu değişir belki benimki öyle yapıyor hafif sallayınca yüzü açılıyor. Ben aç karna gidiyorum genelde sabah erken gittiğim için ama her gittiğimde yüzünü görüyorum
Maşallah canım herşey yolundaBen geldiimm elhamdulillah herşeyimiz normal, 2000 gr olmuş paşam 32+0 boyumuz 40 cm
Özel ile buranın ölçümü farklı çıkıyor sanki. Özelde tam 2 hafta önce 1460 grdı yarım kilo almış görünüyor.
Buraya en son 27. Haftada gelmiştim ozaman 1100 demişti aslında 900 gr almış 5 haftada normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?