2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aşırı zayıf hamile kalıp suanki kilosundan bi memnun olan benim sanırım ahahhahaha
Aşırı zayıf olunca öyle oluyor valla ilk bebekte 57 ile doguma girdim düşün ikincide 62 bunda şuan 67yim aslında kilo sorunum yokda kendimi bi bakımsız hissediyorum saçlarımı bpyatamıyorum

Kahve içiyor musun bilmiyorum ama hem çikolata hem kahve aynı anda içmeyi denesene bir ben bu gittiğimde öyle yapacağım, çıldırıyor o zaman bayağı hareketleniyor
Kahveyi normalde çok severim hamilelikte içmedim ama bugün deneyeceğim birde çikolatayı içeri girmeden önce mi yemek gerek 30 40 dk önce mi o kadar şey denedim göremezsem artık uğraşmicam doğumda görücez bu gidişle

kızlar bende erken doğuracağımı düşünüyorum. yarın 34 haftalık olacağız. Hiç durmuyor hangi ara uyuyor bu çocuk gece bile hareket halinde ama tam olarak eminde olamıyorum kasılma mı bebek hareketleri mi ? nst ye girip bir baktırsam iyi olacak sanki.Bu kadar hareketlilik korkutuyor beni

kızlar 6.dakikadan itibaren izleyin ben sünnet hatasının böyle bir şey yarattığına şok oldum lütfen iyi araştırın muge anlida adini dövme yaptirdigim eşim oglumun tedavi parasını alıp kaçtı adlı video

Girmeden 30 40 dk önce yemen lazim

Aşırı zayıf olunca öyle oluyor valla ilk bebekte 57 ile doguma girdim düşün ikincide 62 bunda şuan 67yim aslında kilo sorunum yokda kendimi bi bakımsız hissediyorum saçlarımı bpyatamıyorum
Bende öyle dogalliktan kırılıyorum sende maşallah çok jyisin ben 52 ile başlayıp şuan 67yim hatta geçen 68 gördüm bir kereye mahsus

1saat önce söyledim doktora normal dedi ne ara uyuyo bende bilmiyorum

Evet beni çok zorluyor ya

Dün dondurma yedim 2.5 saat durmadan hareket etti, uyumaya çalılırken karnıma piişşş pişşş yapıyordum artık dur uyu diye
Ben de uyusun da ben de uyuyayım artık dedim kız uyutmuyor artık ağrıtmaya başladı geceleri vücut da zaten yorgun olunca uyumak zorlaşıyor

Evden çıkmadan hemen önce iç bence bir de öyle dene. Ben de içmiyordum da şu son aylar içiyorum artık ya zaten doğru düzgün bir şey yiyemiyorum bir kahve keyfim var dedim ve içmeye karar verdim

Hamileliğin arkasına saklanıp 100 kilo olmuşum gibi
Ya olur mu senin üst üste oldu zaten çocuklar, vücut 2 senede kendini toparlıyormuş sen ikinci senede ikinci bebişi kucağına alacaksın hem de kızın prematüreydi hiç kendine zaman ayıramamışsındır onunla ilgilenmekten. Boşver takma kafana topluca verirsin
Ben de hiç görmediğim kilolardayım oğlumda 78 ile doğuma girmiştim bunda şimdi 80i gördüm 85 ile kapatırım maximum inşallah bacaklarım falan iyice kalınlaştı. Ve canım sürekli tatlı istiyor 1 ay hiç yememiştim ne güzel ama ramazanda kendimi durduramıyorum eşim de eve alıp geliyor gittiğimiz yerlerde ikram ediyorlar derken
Aay kızlar o kadar yorulmuş hissediyorum ki bir şey yapasim gelmiyor sadece yatmak istiyorum
Ben de öyleyim ya gerçekten boşuna 32 sınırı koymamışlar ben 1 hafta daha çalışamayacakmışım. Bugün b12 iğnesi olmam lazım evden çıkasım gelmiyor yatıyorum keşke eve gelip yapsalar diye düşünüyorum
Kızlar bizim 14.00 de randevumuz var ve bebişimizin yüzünü hiç görmedik giderken çikolata yiyorum ama bir türlü haraket etmiyor göremiyoruz bunun için ne yapmam lazım
Doktorun biraz karnını sallasa pozisyonu değişir belki benimki öyle yapıyor hafif sallayınca yüzü açılıyor. Ben aç karna gidiyorum genelde sabah erken gittiğim için ama her gittiğimde yüzünü görüyorum

Ay sen şanlıymışsın biz daha hiç göremedik

32de calisir raporu alırken aynı şeyi söylemiştim bu sınır boşuna değilmiş bir şey biliyorlarmis diye şimdi 34 daha beter 36da bayilcam herhalde artık calisamiyom diye

Maşallah canım herşey yolunda yarında bizim görüş günümüz çok heyecanlıyım bebeğim ne durumda, durumumuzda değişme var mı diye meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…