- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Bu kez görürsün inşallahAy sen şanlıymışsın biz daha hiç göremedik
Sünnet basit gibi dursada aslında çok önemli canım. Hatta bence en az 3-4 ay beklenmeli. Çünkü bisey daha var. Bazı bebeklerin işeme deliği daha aşağıda ya da daha yukarda olabiliyormuş ilerde vğyğk sorun olabiliyor. bunu da anca iyice muayene ettirince anlaşılıyormuş. Yani aman diyeyim kızlar erkek bebişleri iyice muayene ettirmeden sünnet ettirmeyin. İşinim ehli biri olmalı mutlakakızlar 6.dakikadan itibaren izleyin ben sünnet hatasının böyle bir şey yarattığına şok oldum lütfen iyi araştırın muge anlida adini dövme yaptirdigim eşim oglumun tedavi parasını alıp kaçtı adlı video
Benim dayım tamda bu sebepten vefat etmiş 6 yaşında. Köyde yokluktan o dönem muhtar toplu sünnet ettirmiş diğerlerinde bişey yok dayım çişini filan yapamamış tamda bu kadınınki gibi doğuştan içe doğru olduğundan yapılmamalıymış belli yaşa kadar. Sayısız ameliyat çişini yaparken ağlama falan filan o dönemin şartlarında yaşatılamamış. Tıp ilerledi tabi kadının çocuğu şükür yaşıyor sanırım ama ameliyat olması gerek ve kısır olup olmucağı belli değilkızlar 6.dakikadan itibaren izleyin ben sünnet hatasının böyle bir şey yarattığına şok oldum lütfen iyi araştırın muge anlida adini dövme yaptirdigim eşim oglumun tedavi parasını alıp kaçtı adlı video
Kesinlikle kızlar şuna bakın dinledim şok oldum muge bile ilk defa duyuyormus bu olayı çocuğun hayatı bitiyor resmenSünnet basit gibi dursada aslında çok önemli canım. Hatta bence en az 3-4 ay beklenmeli. Çünkü bisey daha var. Bazı bebeklerin işeme deliği daha aşağıda ya da daha yukarda olabiliyormuş ilerde vğyğk sorun olabiliyor. bunu da anca iyice muayene ettirince anlaşılıyormuş. Yani aman diyeyim kızlar erkek bebişleri iyice muayene ettirmeden sünnet ettirmeyin. İşinim ehli biri olmalı mutlaka
Kız doğum başladı sandım nasıl kalbim hizlandiKızlar bugün ilginç bir şeyler oluyor. Normalde kabızlık sorunum var dün epeyi karnım ağrıdı dogumdan önce belirtilerde ishal falan var ama şükür ishal değilim ama karnım aynı öyle ağrıyordu. Sabah uyandım bebiş sanki yan duruyor gibi hem sağ hem sol doluydu aşağısı yumuşakti. Sonra tuvalete gidip gelince normale döndü. Biraz daha uzanayim dedim hafif kasik ağrım oldu. Şimdi de normalde sağa toplanan bebek bariz soldaydi yer mi degistirdi ne yaptı bilmiyorum. Makata ve vajinaya baskı oluyor bebek sırtını döndü de organlara mı baskı yapıyor anlamadım, ya da kanala yerleşme durumları böyle seyler mi oluyor bugün bir gariplik var çünkü makatta baskı oluyor
Bugün ben de korktum biraz ama başlasa daha bariz şeyler olurdu herhalde, bebek doğum konumuna mi geciyor anlamadım değişik bir şeyler oluyorKız doğum başladı sandım nasıl kalbim hizlandi
Yapma beBenim dayım tamda bu sebepten vefat etmiş 6 yaşında. Köyde yokluktan o dönem muhtar toplu sünnet ettirmiş diğerlerinde bişey yok dayım çişini filan yapamamış tamda bu kadınınki gibi doğuştan içe doğru olduğundan yapılmamalıymış belli yaşa kadar. Sayısız ameliyat çişini yaparken ağlama falan filan o dönemin şartlarında yaşatılamamış. Tıp ilerledi tabi kadının çocuğu şükür yaşıyor sanırım ama ameliyat olması gerek ve kısır olup olmucağı belli değil
Evet dediğin gibi olurdu birde belli aralıkta gelen duzenli sancılar olurdu.. icerde oyun oynuyor seninkiBugün ben de korktum biraz ama başlasa daha bariz şeyler olurdu herhalde, bebek doğum konumuna mi geciyor anlamadım değişik bir şeyler oluyor
Aynısı bende de oluyor canım kasıklarıma ve belime de ağrı girmediği için ben normaldir diye düşünüyorumBugün ben de korktum biraz ama başlasa daha bariz şeyler olurdu herhalde, bebek doğum konumuna mi geciyor anlamadım değişik bir şeyler oluyor
İçine bezini koydun mu canım sanırım bez de konuluyor ben şimdilik molfix aldım bakalım duruma göre değiştiririm, ben henüz hazırlamadım yaEvet dediğin gibi olurdu birde belli aralıkta gelen duzenli sancılar olurdu.. icerde oyun oynuyor seninki
Eki Görüntüle 3406500
Seni gaza getireyim bebeğin hemşireye vereceğim hurcu hazırladım
Koydum canımİçine bezini koydun mu canım sanırım bez de konuluyor ben şimdilik molfix aldım bakalım duruma göre değiştiririm, ben henüz hazırlamadım ya
Ben daha açmadım ya tozlanır diye korktum da bu hafta açayım bende koyayım artık kocaman oldukKoydum canımbezide avucum kadar duygulandim durduk yere küçük popo ya bende sleepy ile molfix arasında kalmıştım da sleepy aldım
Eşim de sakın ool içeride takılıyor o halinden memnun demek ki diyorEvet dediğin gibi olurdu birde belli aralıkta gelen duzenli sancılar olurdu.. icerde oyun oynuyor seninki
Eki Görüntüle 3406500
Seni gaza getireyim bebeğin hemşireye vereceğim hurcu hazırladım
Kasigima da girdi aslında böyle reglken ağrır ya bir yandan da hep tuvalete gitmek istersin öyle bir ağrı. Ama dediğin gibi belimde yok. Sadece dün anlık belimde sinir sıkıştı galiba elektrik çarpar gibi oldu. Hafif ağrım vardı ama öyle düzenli bir şey değil. Eşim de rüzgarda kaldın yel girdi dedi bence dedi. Bana da öyle geldi doğumla ilgili bişey degildiAynısı bende de oluyor canım kasıklarıma ve belime de ağrı girmediği için ben normaldir diye düşünüyorum
Evet canım aynı şikayetler bende de var kasığıma regl ağrısı gibi sancı giriyor arada uzun sürmüyor düzensiz sık değil belde de aynı anda ağrı olmayınca normaldir diye düşünüyorum. Ben çok nefessiz kalıyorum ama ya su bile içsem tıkanıyorum zor nefes alıyorumKasigima da girdi aslında böyle reglken ağrır ya bir yandan da hep tuvalete gitmek istersin öyle bir ağrı. Ama dediğin gibi belimde yok. Sadece dün anlık belimde sinir sıkıştı galiba elektrik çarpar gibi oldu. Hafif ağrım vardı ama öyle düzenli bir şey değil. Eşim de rüzgarda kaldın yel girdi dedi bence dedi. Bana da öyle geldi doğumla ilgili bişey degildi
Ben gün geçtikçe kötüleşiyorum birde dolabi geldi ya tozlanmaz diye düşündüm birde bu fileli olunca koydum şimdiden hava alır kokusuz kalmaz diyeBen daha açmadım ya tozlanır diye korktum da bu hafta açayım bende koyayım artık kocaman olduk
Aynen öyle anca beynine işler kalın kafalı birazSenin kocanda P Pembepilates gibi her gün sabah akşam konuşma yapmak gerekiyor
Bana bazen bir şey oluyor pat diye söylüyorum zamanında da yüzüme karşı işte oğlumla daha yatamadım geldiğinden beri tarzında cümle kurmuştu evlenmemize 3 ay vardı.. 3 ay vaktin var yat yatabildiğin kadar sonra izin vermem demiştim bazen g.t etmek gerekiyor böyle istemediğin saçma sapan şeylere karşı ki 6 ay muhabbeti de aşırı saçma 6 ay napacakmis dimi.. yada kocana dersin annen sana 6 ay baksın ben annemin yanında kalirim 6 ay en azından kafayı yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?