2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet o bende de var sanki kosmusum gibi nefes nefeseyim su içerken de yetmiyor nefesim, az kaldı az geçecek bu zorluklar inşallah

Çok iyi yapmışsın insan rahatliyor gerçekten sende yıka dolapta tozlanmaz bende güya bugün yine çamaşır yikayacaktim sular kesik gerçekten bıktım.. Bu sorunları da yaşayınca önceden yapiyim dedim giderek kötüleşiyorum birde süper bende bu haftasonu baslicam detaylı temizliğe artık geri kalanı da napiyim modundayimsen güzel bir temizlikçi bulabildin mi canım bi tane lara tarafinda oturan YouTube video çeken kadın var onun evine temizlikçi kadın geliyo o kadar memnun ki sürekli Allah razı olsun vesile miydi ismi unuttum o abladan vs vs diyo kadın gerçekten de iyi bence bu arada..
Senin bi ara süt geliyordu hala geliyor mu

Ellerine sağlık canım Benim şimdiden şuradan şuraya gidecek halim yok vallahi daha 2 hafta sonra eşim başlar anamlara gidelim diye şehirdışındalar yatılı birde ben ne edim nerelere gidim kafam dağlara taşlara vuram

Aslnda derdim dolap değil de evin içinde kurutuyorum o da bir kaç günde kuruyor ağzına değecek çocuğun diye acele etmiyim ev tertemiz olsun öyle yikiyayim dedim birisini buldum canım yarın bı denicem, kadın da bir geleyim bakalım siz de benden memnun kalirsaniz öyle devam ederiz dedi. Cuma istemiştim normalde ama salı musaitmis bir dahakine 5 Nisan oluyor cuma ne ara geçiyor bu günler anlamadım duruma göre arada bir gün çağırırım yine belki dedim. Bir kere bı gelsin bakayım da. Eğer anlasamazsak senden alırım yine o kişinin bilgilerini:) süt sanki çok gelmiyor ya bir defa çok geldi işte sonra bir kaç damla seklinde. Şimdi terledim mi süt mu anlayamiyorum ama gelmiyor gibi. Göğüs kremine baslasam mi erken mi olur diyorum bilemedim

Gözünde hala yeni doğmuş bir bebek bende bu aralar sinirlenmeye başladım ama her şeye.. sende söyle canım zaten kim olsa kavga eder ahahha ben şimdiden fittiriyorum

Erken olabilir sanki ben gümüş kapağı doktorun dogumuma zaman vermesine göre bir hafta önceden takicam.. Benim 5.ayda gelen sütüm kesilmişti hiç dokunmayinca doktorun dediğini yapıyorum 3.gunde geldi süt geri çok tuhaf gerçekten bi geldi mi geliyo demek ki en iyisini yapmışsın o zaman canım temizlik konusunda senin orda sular kesilmiyorsa zaten en güzeli ben bir gün nevresim yıkasam 2 günde kuruyo 3.gun çamaşır atacak olsam su veya elektrik olmuyo ille bi düzensizlik birikme oluyo
İnşallah güzel temizler evini de onunla devam edersin canım

Kocan keşke 1 gün şu bebeği taşıyıp şu ruh halini yaşasa varya surdan şuraya adım atmazdı erkekler nazlı oluyor ama başına gelmeyince bilmiyorum
Aslında bi yonede iyi yapıyor onun bu misafir gezme vs sayesinde hareket alanın artiyordur

Maalesef ben bu haftadan sonra isyan bayraklarımı astım ve pes ettim ciddi anlamda havlu attım sadece dinlenmek ve keyif yapmak istiyorum 34 haftadır çalış çalış anam ağladı kendisi nereye giderse gitsin vallahi yoruldum anam ben

Kıskanıyorum seni maşaAllahh
gulumsebebek gel sarılalım
Valla maşallah biz yarım dünya gibi geziyoruz ortalıkta. Kendini obirikse benzetenler vardı biz onu da aştık vallahi sarılalım bizi biz anlarız şuan
Bak böyle düşününce doğru iki senede ikinci çocuk gelecek nasipse bide cidden hiç ilgilenemedim kendimle ama işte dışardan öyle görünmüyor kimse bu kısmı düşünmüyor

33-34. Haftalarda başlanıyor falan deniyor da korkudan başlayamadim ben de aay inşallah kolay şekilde gelir sütümüz ben dokunmaya korkuyorum yok kesilmiyor şükür inşallah ya en azından içim rahatlar avizeler her yer toz içinde kaldı, camlarım desen cok fena. Alerjim de var zorlanıyorum artik evi bişey götürüyor resmen

Benim de hareket ettikçe kasigim ağrıyor anlayamadım ya benim de bugün bir garip gidecek misin canım dr'a

Aynen canım tam ergenlik zamanları çocuğun tabiki erkeklik hisleriyle intihara da kalkışır herşeyi de yapar gerçekten resmen hayatları bitiyor. Benim dayımda da öyle ozamanın şartları yaşatamamışlar ama çok zor zamanlar geçirmiş gerçekten.
Bide erkek bebeklerde testisler yukarda olup belli sürede aşağı iniyor olması gereken yere. Bazı bebeklerde inmiyor kontrolleri sıklaşıyor ve fazla zaman geçmeden direk müdehale edilmesi gerekiyor kısırlık vs olmaması için. Benim arkadaşın oğlunda öyle bi problem olmuştu 6 aylıkken direk müdehale edildi aynı zamanda sünnet te yapıldı. Çevrede akrabalarda kimse bilmiyor herkes sünnet edildi sanıyor halbuki sünnetle beraber birde operasyon geçirdi. Ama bunu çevreye söylesem lafı döner erkek çocuktur sonuçta ilerde yüzüne vururlar dedi kimseye söylemedi.

Ayy evet ya doğar doğmaz yaptıran var ne cesaret neymiş daha az acıyormuş. Arkadaş böyle önemli bişey oldu bittiye getirilir mi. Kimi zaman doktorların bile gözünden kaçıyor bazı şeyler neticede onlarda insan. Hatta yıllarca farketmeyip bi problemi olduğunu tesadüf eseri öğrenen duydum. Bizim bebeler doğunca havalar ısınmaya başlayacak. Serin havada daha iyi diye biliyorum sünneti. Terleme vs olmayınca daha hızlı iyileşiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum Sonbahara kadar biraz büyümüşte olurlar iyice kontrolleri yaptırıp öyle sünnet yaptırırım sanırım

Bugün ben de korktum biraz ama başlasa daha bariz şeyler olurdu herhalde, bebek doğum konumuna mi geciyor anlamadım değişik bir şeyler oluyor
Dün benimde karnım çok ağrıdı hatta afedersin ishal oldum anlık ödüm koptu. Hatta öğle ağrıdı ki ağladım . Bir an doğum başliyor sandım düzeldi. Ama hafif hafif karnım ağrıyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…