- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Evet o bende de var sanki kosmusum gibi nefes nefeseyim su içerken de yetmiyor nefesim, az kaldı az geçecek bu zorluklar inşallahEvet canım aynı şikayetler bende de var kasığıma regl ağrısı gibi sancı giriyor arada uzun sürmüyor düzensiz sık değil belde de aynı anda ağrı olmayınca normaldir diye düşünüyorum. Ben çok nefessiz kalıyorum ama ya su bile içsem tıkanıyorum zor nefes alıyorum
Çok iyi yapmışsınEşim de sakın ool içeride takılıyor o halinden memnun demek ki diyoraaay harikaa ben de haftasonu üzerinde isimlerini yazdım eşime anlattım bunlar dogumhaneye verilecek şunlar benim vs diye yarın ev temizlenecek sonrasında inşallah artık şu ağız bezlerini, havlusunu falan yıkıcam toz olmasın diye erteliyorum sürekli biberonu da anneme sordum siringayla veriyorlar dedi, yeğenim doğarken annem hastanedeydi. Süt sagmaya da ihtiyacın olmaz daha süt gelecek de sagacaksin da dedi sıktırarak oluyormuş başta sanırım. En son artık her şeyi kapatınca elim oyalansin diye kaynatırım onlari da dedim
Ellerine sağlık canımBen gün geçtikçe kötüleşiyorum birde dolabi geldi ya tozlanmaz diye düşündüm birde bu fileli olunca koydum şimdiden hava alır kokusuz kalmaz diyetamamen kapalı olsa ağzı açık koyardım belki ama benim 2 3 hafta sonra surdan şuraya gidecek halim olmayacak gibi gözüküyor
İnşallah canımEvet o bende de var sanki kosmusum gibi nefes nefeseyim su içerken de yetmiyor nefesim, az kaldı az geçecek bu zorluklar inşallah
Aslnda derdim dolap değil de evin içinde kurutuyorum o da bir kaç günde kuruyor ağzına değecek çocuğun diye acele etmiyim ev tertemiz olsun öyle yikiyayim dedimÇok iyi yapmışsıninsan rahatliyor gerçekten sende yıka dolapta tozlanmaz bende güya bugün yine çamaşır yikayacaktim sular kesik gerçekten bıktım.. Bu sorunları da yaşayınca önceden yapiyim dedim giderek kötüleşiyorum birde süper bende bu haftasonu baslicam detaylı temizliğe artık geri kalanı da napiyim modundayim sen güzel bir temizlikçi bulabildin mi canım bi tane lara tarafinda oturan YouTube video çeken kadın var onun evine temizlikçi kadın geliyo o kadar memnun ki sürekli Allah razı olsun vesile miydi ismi unuttum o abladan vs vs diyo kadın gerçekten de iyi bence bu arada..
Senin bi ara süt geliyordu hala geliyor mu
Gözünde hala yeni doğmuş bir bebekAynen öyle anca beynine işler kalın kafalı birazbu ara ona çok sinirleniyorum zaten Ayyy o ne ya koca adam olmuş birlikte mi yatacakmış daha hay Allah ım ya iyi demişsin ama öyle yüzüne söylemek gerekiyor Ben her şeye çabuk sinirleniyorum zaten biliyor valla fıttırırım
Erken olabilir sanki ben gümüş kapağı doktorun dogumuma zaman vermesine göre bir hafta önceden takicam.. Benim 5.ayda gelen sütüm kesilmişti hiç dokunmayinca doktorun dediğini yapıyorum 3.gunde geldi süt geri çok tuhaf gerçekten bi geldi mi geliyo demek kiAslnda derdim dolap değil de evin içinde kurutuyorum o da bir kaç günde kuruyor ağzına değecek çocuğun diye acele etmiyim ev tertemiz olsun öyle yikiyayim dedimbirisini buldum canım yarın bı denicem, kadın da bir geleyim bakalım siz de benden memnun kalirsaniz öyle devam ederiz dedi. Cuma istemiştim normalde ama salı musaitmis bir dahakine 5 Nisan oluyor cuma ne ara geçiyor bu günler anlamadım duruma göre arada bir gün çağırırım yine belki dedim. Bir kere bı gelsin bakayım da. Eğer anlasamazsak senden alırım yine o kişinin bilgilerini:) süt sanki çok gelmiyor ya bir defa çok geldi işte sonra bir kaç damla seklinde. Şimdi terledim mi süt mu anlayamiyorum ama gelmiyor gibi. Göğüs kremine baslasam mi erken mi olur diyorum bilemedim
Kocan keşke 1 gün şu bebeği taşıyıp şu ruh halini yaşasa varya surdan şuraya adım atmazdıEllerine sağlık canımBenim şimdiden şuradan şuraya gidecek halim yok vallahi daha 2 hafta sonra eşim başlar anamlara gidelim diye şehirdışındalar yatılı birde ben ne edim nerelere gidim kafam dağlara taşlara vuram
Maalesef ben bu haftadan sonra isyan bayraklarımı astım ve pes ettim ciddi anlamda havlu attım sadece dinlenmek ve keyif yapmak istiyorumKocan keşke 1 gün şu bebeği taşıyıp şu ruh halini yaşasa varya surdan şuraya adım atmazdıerkekler nazlı oluyor ama başına gelmeyince bilmiyorum
Aslında bi yonede iyi yapıyor onun bu misafir gezme vs sayesinde hareket alanın artiyordur
Valla maşallah biz yarım dünya gibi geziyoruz ortalıkta. Kendini obirikse benzetenler vardı biz onu da aştık
Bak böyle düşününce doğru iki senede ikinci çocuk gelecek nasipse bide cidden hiç ilgilenemedim kendimle ama işte dışardan öyle görünmüyor kimse bu kısmı düşünmüyorYa olur mu senin üst üste oldu zaten çocuklar, vücut 2 senede kendini toparlıyormuş sen ikinci senede ikinci bebişi kucağına alacaksınhem de kızın prematüreydi hiç kendine zaman ayıramamışsındır onunla ilgilenmekten. Boşver takma kafana topluca verirsin
Ben de hiç görmediğim kilolardayım oğlumda 78 ile doğuma girmiştim bunda şimdi 80i gördüm 85 ile kapatırım maximum inşallahbacaklarım falan iyice kalınlaştı. Ve canım sürekli tatlı istiyor 1 ay hiç yememiştim ne güzel ama ramazanda kendimi durduramıyorum eşim de eve alıp geliyor gittiğimiz yerlerde ikram ediyorlar derken
Ben de öyleyim ya gerçekten boşuna 32 sınırı koymamışlar ben 1 hafta daha çalışamayacakmışım. Bugün b12 iğnesi olmam lazım evden çıkasım gelmiyor yatıyorumkeşke eve gelip yapsalar diye düşünüyorum
Doktorun biraz karnını sallasa pozisyonu değişir belki benimki öyle yapıyor hafif sallayınca yüzü açılıyor. Ben aç karna gidiyorum genelde sabah erken gittiğim için ama her gittiğimde yüzünü görüyorum
33-34. Haftalarda başlanıyor falan deniyor da korkudan başlayamadim ben deErken olabilir sanki ben gümüş kapağı doktorun dogumuma zaman vermesine göre bir hafta önceden takicam.. Benim 5.ayda gelen sütüm kesilmişti hiç dokunmayinca doktorun dediğini yapıyorum 3.gunde geldi süt geri çok tuhaf gerçekten bi geldi mi geliyo demek kien iyisini yapmışsın o zaman canım temizlik konusunda senin orda sular kesilmiyorsa zaten en güzeli ben bir gün nevresim yıkasam 2 günde kuruyo 3.gun çamaşır atacak olsam su veya elektrik olmuyo ille bi düzensizlik birikme oluyo
İnşallah güzel temizler evini de onunla devam edersin canım
Benim de hareket ettikçe kasigim ağrıyor anlayamadım ya benim de bugün bir garipgolden-snitch P Pembepilates Begonya2 az önce eşimi aradim hastaneye mi gitsek diye :)) sabahtandir kolumu kaldiracak halim yok . Midem yaniyor. Sırtım ağriyor. Kasik ağrim yok ama vajinamda sanki bişeyler cikmak istiyor . Bebek acayip hareketli
3 gün önce doktordaydim. Bütün değerler normal dedi . Şimdi gitsem üç günde ne değişmiş olabilir ki kararsiz kaldimBenim de hareket ettikçe kasigim ağrıyor anlayamadım ya benim de bugün bir garipgidecek misin canım dr'a
Aynen canım tam ergenlik zamanları çocuğun tabiki erkeklik hisleriyle intihara da kalkışır herşeyi de yapar gerçekten resmen hayatları bitiyor. Benim dayımda da öyle ozamanın şartları yaşatamamışlar ama çok zor zamanlar geçirmiş gerçekten.Yapma bekim bilir nasil canı yandi yapamadi diye offf offf gercekten cok zor ya.. ben bugunden sonra kesinlikle en erken 6 8 aylikken yaptiririm birde 2 3 doktor gezerim resmen hayatı ona bağlı erkeklerin çok üzüldüm dayinada cocuk yaşta ne çekmiş biz doğumda kesilir mi o bölgemiz acır vs ilk tuvalet nasıl olacak derken birde sayısız ameliyat diyorsun.. Bu mugedeki olayda da derisi alınıp öyle yapılacakmış o ameliyat gerçekten çocuk birde intihara kalkısmis bu sebepten daha önce Allah korusun ya..
Ayy evet ya doğar doğmaz yaptıran var ne cesaretKesinlikle kızlar şuna bakın dinledim şok oldum muge bile ilk defa duyuyormus bu olayı çocuğun hayatı bitiyor resmenben 2 3 doktora giderim kesin sizde gerçekten bekleyin biraz dediğin şekilde ele avuca gelsin 6 ay 8 ay ideal süre en erken için kimi yenidogdugunda mi yaptırıyormus bide ona ayrı şok olmustum
Hadi bakalım nst de belli olur canım sancıların var mıgolden-snitch P Pembepilates Begonya2 az önce eşimi aradim hastaneye mi gitsek diye :)) sabahtandir kolumu kaldiracak halim yok . Midem yaniyor. Sırtım ağriyor. Kasik ağrim yok ama vajinamda sanki bişeyler cikmak istiyor . Bebek acayip hareketli
Bilemedim ben de3 gün önce doktordaydim. Bütün değerler normal dedi . Şimdi gitsem üç günde ne değişmiş olabilir ki kararsiz kaldim
Dün benimde karnım çok ağrıdı hatta afedersin ishal oldum anlıkBugün ben de korktum biraz ama başlasa daha bariz şeyler olurdu herhalde, bebek doğum konumuna mi geciyor anlamadım değişik bir şeyler oluyor
Yok cnm öyle sancilar sirt ağrim tek var. Üç gün önce doktor bakti herşeye nst yi bile gerek görmedi . Normalde 30 da bile beni nst ye koymuştuHadi bakalım nst de belli olur canım sancıların var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?